HOU JE KOP PLZ

123 19 12
                                    

OH GOD IK BEN ZO FUCKING KWAAD DAT DIT GEWOON EEN RANT VERDIENDE NA DUIZEND JAAR IK BEN ECHT ZO KLAAR MET DIT FANDOM 90% IS DOM AF

oke ADEM IN ADEM UIT

Louis wordt dus vader en ik ben echt super blij voor hem maar echt het grootste gedeelte van dit fandom of geloofd het nog steeds niet of vind het vreselijk. Het kwam uit zijn eigen mond, hij is er blij mee.
En nee dit is geen pr stunt want de jongens hebben dat echt gewoon HELEMAAL NIET nodig. Drag me down heeft wel bewezen dat ze makkelijk zonder promo kunnen. En nee het is niet heel ernstig dat Louis vader wordt want ja het was dan misschien niet geplant maar dat betekend nog niet dat het niet gewild is. Ook moeten mensen echt stoppen met Briana haten want het is niet alleen haar schuld???? Je hebt twee mensen nodig om zwanger te raken????? En stop over dat ze blijkbaar aan het drinken was gisteren want er zijn geen foto's en geen enkel ander bewijs. En ook al was ze in een club betekend het niet dat ze alcohol gedronken heeft. En zowel, HET ZIJN NIET JOUW OF IEMAND IN DIT FANDOM'S ZAKEN!!!
En als je een larrie bent en je geloofd het daardoor niet, misschien is het tijd om eens even na te gaan hoeveel bewijs er tegen larry is en hoeveel er voor larry is. Volgens mij is seks hebben met een ander meisje behoorlijk bewijs dat je hele ship nergens (meer) op slaat. En mensen zeggen nu 'hij heeft het nooit echt gezegd hij zei alleen dat het spannend was' UHMMMM WAT IS DAN SPANNEND???? Jezus Christus die larry shit gaat ook echt nooit stoppen he??? Als Briana die baby op de wereld zet geloven mensen er nog steeds in. Jullie zijn toch niet allemaal 9 of zo???? Dingen als dit horen soms bij het leven DIT GEBEURT ER NOU ALS JE ONBESCHERMD SEKS HEBT en of dat nou een fout was of niet, fans hebben er geen zeg in.

En om deze dag nog ff erger te maken laten mensen Niall nu ook weer niet met rust en zijn er zerrie break up roddels. Leuk hoor. Super.

Laten we doen alsof het 2012 is LLN

#LetNiallSing

Doei.

200% doneHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin