27. L.A. baby !!

27 6 1
                                    

Aceste 4 zile au trecut al naibii de repede. Timp am avut sa imi fac bagaje bla bla bla mda chestii de ale fetelor. Si am mai stat cu parintii pentru ca au spus ca ma vor vizita si ei dar nu mereu. Ma rog cum spuneam era ziua cea mare adica ziua plecarii. Am iesit pe usa si m-am mai uitat odata la casa unde am copilarit. Imi va fi dor de tot de aici. Si de casa si de cartier era cel mai linistit din Canada. Vorbisem cu Mac si restu' ca ne vom vedea in aeropord. Taxiul deja venise. Eu si ai mei am intrat iar eu inca ma gandeam ca ma voi muta si voi fi departe de ei. In scrut timp am ajuns la aeroport si ii vedeam pe restu' cu bagajele si cu parintii langa ei. Ne-am salutat dupa nici mult nu a durat ca vocea robotica ce se auzea din tavan ne anunta zborul. Mi-am luat la revedere de la parintii mama aproape plangea dar incerca sa fie puternica pentru mine. Dupa ce am stat timp de doua minute stransi in brate am plecat toti patru spre avionul nostru. La intrare era o doamna foate draguta care ni-a luat biletele si am intrat in avion. Erau scaune de cate 2 persoane perfect eu Cu Sarah iar Mac cu Mike. Cat de dragut. Um barbat venise si ne atunta ca avionul pleaca in 5 minute. Eu si Sarah ne-am pue centurile de siguranti iar cand avea voce a spus ca urmeaza decolare m-am panicat dar Sarah mi-a spus sa stau calma ca totul e ok. Si a inceput decolarea wow ce ciudat se simtea. Iar dupa doua minute deja eram in aer. Era o senzatie placul insa aveam 12 ore de mers pana in Califonia cred ca o sa turbez.
~~~~~~
Au trecut 10 ore iar eu dormeam, ma trezeam si tot asa in stil repetat. Baietii nu ai dormit deloc pentru ca au stat toata noaptea sa joace carti in spate iar eu si Sarah nu prea am putut dormi acum inteleg de ce au vrut ei sa stea impreuna.
Pai si acele doua ore au trecut al dracu de rapid si tot aceiasi voce ca la pornire ne anunta aterizarea. Ok acum o luam la vale acum 12 ore urcam la deal..ajutooor. Sarah ma tinea de mana pana cand acel barbat ne-a anuntat ca am aterizat si ca putem sa ne luam bagajele. In aeroport un domn inalt si suplu avea in mana ceva pe care scria "Erika, Mac, Sarah si Mike" iar dupa ne-am dat seama ca pentru noi era. El ne-a condus spre...masina mea ?
Deja a ajuns aici..o doamne..dar nu am urcat eu la volan ci el..ahh daca ii faci ceva papusii mele te omor.
Pornisem din aeroport spre casa mea noua si cred ca am traversat tot LA-ul si este frumos aici.
Dupa un drum cu masina de 15 minute am ajuns la o vila mare si luxoasa. Cu garaj si toate cele. Ne-am luat bagajele si am intrat in casa..woow living-ul era foarte mare ai putea aduce aici tot liceul meu. Vila avea si etaj. Cand am ajuns acolo un hol lung numai cu camere fiecare si-a ales-o pe a lui. Iar dupa despachetare am coborat toti jos unde am facut cunostiinta cu valetul iar acesta ne pregatii ceva de mancare si am aflat ca il cheama Simon. Pare dragut. Si chiar imi place casa asta. E mare. Si Simo ne-a spus ca avem si piscina in spate si sala de fitness sus la etaj. Woow cati bani a dat oare Stan pe casa asta. Si nu parea un om bocat cand l-am cunoscut eu. Pai cum se zice aparentele inseala cateodata. Dupa ce am mancat ne-am uitat la un film iar maine urmeaza sa vizitam pe aici. Am inteles ca nu suntem departe de Malibu perfeeect plaja langa noi. Asa da viata. Daca nu era Stan ok cred ca acum ii pot zice tata dat tatal meu ramane tatal meu. Pai la asa cadou cu sa nu-l pot numi tata. Seara venii iar valetul ne chema la masa. Am mancat iar el a stans dupa noi parca am fi nistr bebelusi si ne-am dus in camere. Era in jur de ora 10 pm si nu prea aveam la ce sa ma uit. Si avand in vedere ca drumul a fost unul lung si nu prea am putut dormi din cauza baietilor care jucau carti in spate decid sa ma culc in patul meu mare asezat in mijlocul camerei.

Gataaa stiu e scurt dar nu am mai avut ideii..si da stiu e ora 3:02 si a dat inspiratia peste mine. Da am mai neglijat Adevar si Provocare dar voi scrie si la ea. Aa da si capitolele astea doua de azi le voi pune cand ma trezesc. Va puup ♥♥♥♥ si multumesc pentru voturi apreciez enorn de mult ♡♡♡

Un Vis De O VaraOù les histoires vivent. Découvrez maintenant