Παρτ 5.

3.3K 311 3
                                    

Ενώ κοιμάμαι ήσυχα και ωραία ακούω την φωνή της Χριστίνας.Ανοίγω σιγά σιγά τα μάτια μου και βλέπω και την Άννα ξανά κλείνω τα μάτια μου και κάνω πως κοιμάμαι για να ακούσω τι ακριβώς λένε.
"Είμαι σε δύσκολη θέση Χριστίνα,πραγματικά δεν ξέρω αν κρατηθώ."Ψυθιρίζει η Άννα.
"Να της το πεις."Της απαντάει η Χριστίνα.
"Θα βρω τον μπελά μου αν της ξεφύγει τίποτα. "Λέει και πέφτει μια σιωπή. Αφού σταματάνε την συζήτηση αποφασίζω και ανοίγω τα μάτια μου.Με κοιτούν κάπως τρομαγμένες σαν να έκαναν σκανταλιά και θα τις μάλωνα.
"Τι να μου πει Χριστίνα; "Λέω και κοιτάζονται μεταξύ τους.
POV Γιώργου.
Σήμερα που είναι Κυριακή αποφασίσαμε με τα παιδιά να πάμε για καφέ απο την ώρα που ήρθαμε ο Τάσος μιλάει για την Άννα και ο Γιάννης γι'αυτήν που γάμησε χθες ενώ εγώ πάλι καπνίζω πίνω τον καφέ μου και απλά τους κοιτάω.
"Αυτόν τον κώλο ποτέ δεν θα τον ξεχάσω."Λέει ο Γιάννης στον Τάσο.
"Σιγά ρε μαλάκα λες και πρώτη φορά γάμησες. "Του λέει ο Τάσος και ο Γιάννης χαμογελάει.
"Μπορεί να μη γάμησα πρώτη φορά αλλά είχα καιρό, το παραδέχομαι. "Λέει ο Γιάννης και ο Τάσος γελάει.Πραγματικά δεν βρίσκω τίποτα αστείο.Όταν άφησα την Έμα στο δωμάτιο της δεν ξανά πήγα στο μαγαζί πήγα και εγώ στο δωμάτιο μου.Δεν ένιωθα καλά κάτι πήγενε στραβά και δεν έβρισκα τι.Μέχρι και τώρα το ίδιο συμβαίνει. Θέλω να την δω.Θέλω να της μιλήσω. Πω Γιώργο σκάσε η αγαμία που σε δέρνει φταίει.
"Ειιι ξύπνα ρε σου μιλάω. "Λέει ο Τάσος και τον κοιτάω.
"Τι θες ρε;"Τον ρωτάω.
"Περίοδο περιμένεις; "Με ρωτάει και γελάω.
"Σκάσε ρε μαλάκα.. Έχω καθυστέρηση. "Λέω και γελάμε.
"Είσαι πολύ βλάκας. Τέλος πάντων, σε λίγο θα έρθουν τα κορίτσια. "Λέει και πίνει απο τον καφέ του.
"Ποια κορίτσια;"Τον ρωτάω.
"Η Άννα η Χριστίνα και η Έμα. "Λέει και τα χάνω λίγο. Γιώργο μη καρφώνεσαι.
"Αα οκ.Εγώ έτσι κι'αλλιώς θα φύγω. "Λέω και χαμογελάει σαν να με κατάλαβαι.
"Και που θα πας ρε;"Με ρωτάει. Τώρα τι θα πω;Σκέψου σκέψου.. Θα μυρίσει και καμμένο και θα με καταλάβουν όχι και τίποτα άλλο.
"Εε έχω διάβασμα. "Λέω και γελάει. Να πάρτα μαλάκα Γιώργο ωραία δικαιολογία. Λες και όλη μέρα κάθε μέρα ξεσκήζομαι στο διάβασμα.
"Αα να τες.. "Λέει ενώ κοιτάει έξω από το μαγαζί. Ανοίγουν την πόρτα του μαγαζιού και μπαίνουν μέσα. Πλησιάζουν στο τραπέζι και ο Τάσος φέρνει καρέκλες. Η Έμα ούτε καν που με κοιτάει ενω εγώ δεν παίρνω τα μάτια μου από πάνω της.

Όταν τα ετερώνυμα έλκονται.Where stories live. Discover now