"Arya Ben Aşık Olmuşumda Haberim Yok "

95 10 0
                                    

Merhaba ! Birkac okuyucu yb istemiş. E bende yaziyım dedim.
Bölüm ithafi @RukiyeNurPkr bana kapak tasarladigin için teşekkürler . Bu arada multimedia karakterler

-- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

HATIRLATMA

Arabam'ın yanına geldiğimde hemen içine bindim ve Onur'u aradım.

" Hayırdır ? Noldu abi ? "

" Benim eve bi tane kız yolla " dedikten sonra bisey söylemesini beklemeden telefonu kapattım.

Eve vardığımda direk odama çıktım. Kapıyı açınca yatağımda oturan çıplak bi kız vardı. Yerinden kaltı ve yanıma gelip dudaklarıma yapıştı. Beni yatağa doğru çekelediğinde gözümün önüne o bahçede gördüğüm kız geldi ve hemen geri çekildim. O kızın yüzü gözümün önünden gitmiyodu. Yataktaki şaşırmış kıza

" Defol " dedikten sonra deri ceketimi alıpdışarı çıktım. Arabama binip bizim mekana geldikten sonra ağır bişeyler isteyip düşünmeye başladım. Neden sürekli o kızın yüzü gözümün önüne geliyo ki.

Bence aşık oldun.

Saçmalama Haydar. Ben aşık olmam bunu biliyosun. Ben Derin 'den başkasını sevmem . Sevemem . Ona ihanet edemem. Tamam belki o ölmüş olabilir ama yinede birbirimizi severken öldü.

Adam içkimi getirdiğinde büyük bir yudum aldım. Gözüm barın girişine kayınca okulun bahçesindeki kızı gördüm. Ona baktığımı hissetmiş olacak ki o da bu tarafa bakınca göz göze geldik. Birisi omzuna kolunu atınca o adama dönüp gülümsedi. Ne yani o bi sürtük müydü?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Okul bittiğinde Arya ' yı beklemeden direk servise binip eve geldim. Nedendir bilmiyorum ama okulda beni tutan çocuğun yüzü gözümün önünden gitmiyodu. O güzel saçları , kahverenginin en yoğun tonu gözleri çok güzeldi. Bir dakika olsun aklımdan çıkmamıştı. Nasıl bu kadar yakışıklı olabilir ki bir insan. Sanki insan değilde bir huri gibiydi. Vücudu kaslıydı. Onun hakkında çok şey merak ediyorum. Mesela kaç yaşında? Neden bizim okula geldi? Artık burda mı okuyacak? En önemliside sevgilisi var mı ? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?

Bence aşık oldun.

Saçmalama içses. Ben aşık olamam. Çünkü Semih'tensonra erkeklere alerjim başladı. Biraz daha düşündükten sonra bu soruyu sormak için Arya'yı aramaya karar verdim. Telefonumu elime alıp Arya'yı aradım. 3. çalışta açtı.

"Efendim Kankeytom? "

" Arya sana bişey sormak istiyorum. "

" Sor. Noldu ki? "

" Arya bir insan aşık olup olmadığını nasıl anlar? "

" İnanmıyorum. Doğa sen aşık mı oldun? "

" Gerizekalı bilsem sana mı sorarım. "

" Pekala ımmm. Mesela yüzü gözünün önünden gitmez , sürekli olarak onu düşünürsün, onun hakkında bişeyleri merak edersin falan filan. Eee? Aşık mısın? "

Bir düşünelim.

-Şimdi yüzü gözümün önünden gitmiyo . (Doğru )
-Sürekli onu düşünüyorum. ( Doğru )
-Onun hakkında bişeyleri merak ediyorum. ( Fazlasıyla Doğru)
Aman Tanrım. Ben aşık mı oldum ? WTF ?

" Arya ben aşık olmuşumda haberim yok! . " dedikten sonra telefonu hemen kapattım. Ama ben kendime söz vermiştim. Onu geçtim ya sevgilisi varsa. Off off ben ne yapıcam şimdi.

Bence uyu.

İçsesimi haklı bulup uykunun kapısını çaldım. Uyandığımda akşam yemeği vaktinin geldiğini gördüğümde hemen üzerimi değiştirip aşağıya indim. Aşağıya indiğimde annem ve babam dışında masada 3 kişi daha vardı. İkisinin yüzünü görüyodum ancak diğerini bana ters bir şekilde oturuyodu. Hemen yanlarına gidip yüzünü görmediğim kişinin yanına oturdum. Misafirlere

" Hoşgeldiniz . Uyuyodum kusura bakmayın . Geleceğinizden haberim yoktu. "

"Uyuduğundan haberimiz var. Savaş seni çağırmak için yukarı çıkmıştı. O söyledi. " Savaş'in kim olduğuna bakmak için kafamı çevirdiğimde gördüğüm kişiyle ağzım açık kaldım. Bu beni bahçede düşmekten kurtaran çocuk.

Ve senin aşık olduğun çocuk

İyiki hatırlattın. Kapa çeneni içses. Bi dakika bi dakika. İyide benim odam dağınıktı ve yerde sütyenlerim vardı . Şimdi o onları mı gördü. Yanaklarıma kan hücum ederken Savaş kıkırddı. Ona döndüğümde yaklaş işareti yapıp kulağıma eğildi.

" İnekli sütyen ha çok seksi " gözlerimi büyüterek ona baktığımda yine kıkırdadı. Yaklaş işareti yapıp kulağına eğildim.

" Sapık mısın ya sen onlara mı baktın ? "

" Onlar ? " bu çocuk kaşınıyo . Dişlerimi sıkarak

"Sütyenlerim " tekrar kıkırdağında babam sahte şekilde öksürüp

" Siz tanışıyo musunuz Doğa ? " dediğinde ikimizde aynı anda evet dedik.

" Sabah Doğa bahçede yürürken düşüyodu bende tuttum . O zaman tanıştık. " dedi.

Yemek bittikten sonra babama

"İzninizle biz odama çıkalım " deyip Savaş'la odama çıktık. Ona kapının önünde beklemesini söyleyip odamı topladım . Üstümüde değiştirmek için kıyafetlerimi çıkartıp giysi dolabımın önüne geçtim. Giyeceğim kıyafetleri alıp yatağıma bıraktıktan sonra birden kapı açıldı. Savaş içeri girip

" Bizi çağırıyolar "deyip başıni yerden kaldırır kaldırmaz gördüğü şeyle önce afalladı sonra yüzüne piç smile yerleştirdi.

Gördüğü Şey = Benim sütyen ve kilotla karşısında dikilmem.

NE ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 12, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Karanlık AşkWhere stories live. Discover now