the vlog

52 2 0
                                    

Hoiiii sorry als jullie dachten dat dit een nieuw een nieuw hoofdstuk is maar dat is het niet. Maar het is zeker wel even de moeite waard om te lezen. Ik heb over dit nieuwe boek lang nagedacht maar ik heb besloten om het wel te doen en het te schrijven. Ik heb aan 1 hoofdstuk 3 dagen gedaan en ik heb vooruit geschreven dus ik ben er al heel lang mee bezig. Maar hier zal ik je even de achterkant ervan laten lezen(of hoe je dat ook mag noemen):
skye is 18 en het vloggen is eigenlijk is het een deel van haar leven geworden. maar was als haar vlog camera kapot gaat en luke hemmings haar helpt te reparen. word het meer dan alleen vriendschap.

Dat was dus de achterkant(laat ik het zo maar noemen). Ik hoop dat jullie het gaan lezen en dat jullie het heel erg awsome vinden. Ik heb er heel erg veel mijn best voor gedaan. Veel inspiratie komt van enzo knol dus daar zul je ook dingen van terug zien. Loveee you all!!!! Xxx ps:helaas zie je op deze foto niet helemaal de omslag maar als je gewoon intypt the vlog dan zie je de omslag! Ik heb ook even vlog 700 nog wat er bij gezet dat is de nieuwste vlog voor de gene die dus geen internet,insta,youtube of krant hebben!!!

The 1D ChatsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin