ER DET DEM!??

120 3 5
                                    

Jeg vågner, ved at Sofies alarm på hendes mobil ringer. Hvor jeg dog hader den lyd. Vi skulle op, til vores første hele dag i hovedstaden. Vi skal først på Christiansborg, derefter har vi pause og så skal vi på Amalienborg. 

Sofie, Marie, Katrine og jeg gik ned til morgenmaden, som var buffet. Jeg tog et franskbrød med ost, og en kop kaffe til. Klokken var kun 08:00, så noget skulle jo få mig op. 

Da vi sidder i bussen, råber en fra min klasse (Jonas) "DET ER SGU DA CITYBOIS!!!!", hvorefter alle piger inkl. jeg, går i panik. Vi kigger alle ud af vinduerne. Desværre kunne vi ikke få bussen til at stoppe. De kiggede efter os, og vinkede. 

Endelig, er vi færdige med rundvisning på Christiansborg. Hold op, det var kedeligt. Ja, det med politik interesserer mig ikke ligefrem. Sofie, Marie, Katrine og jeg, beslutter os for, at gå på Starbucks. Jeg er igang med at bestille 

Mig: "jeg vil gerne have en iskaffe"

Betjener: "Ja, 2 sek.."

Betjener: "Hvad er dit navn?"

Mig: "Emma"

Betjener: "Værsgo"

Mig: "Tak"

Idet jeg vender mig om, kommer en dreng med halvlangt hår, den fedeste tøjstil gående direkte ind i mig. Jeg taber min iskaffe lige ud over ham. "DET MÅ DU VIRKELIG UNDSKYLDE", siger jeg.  "Det gør ikke noget..", siger han og smiler til mig, imens han hjælper mig op på benene igen. "Var det ikke dig der sad i bussen", spørger han"Ehh jo, kan du godt genkende mig?", "Hahah, ja jeg kan genkende alle smukke piger jeg ser", siger han og smiler. "Jeg er altså ikke smuk", siger jeg "Du er sjov, hva, skal jeg købe en ny kaffe til dig?", "Nej, det behøver du ikke, jeg kan godt leve uden", "To iskaffer", siger han til pigen, som betjener på starbucks. "Gud, er du ikke Thor fra citybois", spørger pigen. "Jo, det er jeg, men du skal skrive Emma på den ene". "Hvorfra ved du, at jeg hedder Emma?", spørger jeg. "Jeg har mine kontakter", svarer han. 

Da jeg går over til der hvor pigerne sidder, skriger de pludselig alle sammen, da jeg kommer gående med Thor. "OMG, Emma kender du ham?", "Nej, vi gik ind i hinanden, og så købte han en ny kaffe til mig". "Hej piger", siger Thor. "Hvor er Anthon?", spørger Sofie. "Han er hjemme..", "Er du så alene i byen?", "Ja, det er jeg skam tit". Pigerne var næsten færdige med deres kaffe. 

Katrine: "Er det ok, at vi går tilbage til hotellet, Emma?"

Mig: "Ehhh.."

Thor: "Ja, i må hygge jer"

Og idet, er de gået.

Jeg kigger helt stumt efter dem. 

Thor: "Skulle de være blevet?"

Mig:"Nej, nej, det er bare.. Jeg kender dig ikke"

Thor: "Det kan du da komme til", siger han imens han sender mig det sødeste smil.

Thor: "Så hvad laver du i fritiden? ....", og vi sad der i ca. 30 min, hvor vi derefter gik en tur. 

Mig: "Det var hyggeligt, at møde dig"

Thor:"I lige måde, kan jeg få dit  nummer?"

Mig: "Det kan du da godt.. (siger telefon nummer)

Thor: "Kan du godt finde hjem? Det er ved at være mørkt.."

Mig: "Faktisk, så ved jeg ikke helt hvor vi bor. Jeg ringer lige til Sofie, og spørger".


Vi stod foran døren på vej ind til vores værelse. Han kiggede mig DYBT i øjenene, pludselig kom nogle af drengene fra min klasse gående. "Har du fået kæreste på, Emma?", vores blik blev rettet mod drengene. "Nej, det er bare en ny ven"..

Senere på aftenen, da pigerne og jeg, skulle til at i seng, fik jeg en besked.

SMS samtale:

Thor: "Skal du noget i morgen?"

Mig: "Nej, hvorfor da?"

Thor: "Fedt, jeg kommer klokken 17:00, i morgen så"

Mig: "Okay, vi ses", jeg kunne ikke lade vær med at smile..

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 10, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Er det rigtigt???Where stories live. Discover now