ai reusit styles!

4.5K 67 2
                                    

Diana se privea in oglinda. Era frumos imbracata. Purta un maieu crem si o fusta mai scurta in fata si mai lunga in spate cu model de leopard. Pe mana purta mai multe bratari aurii. Este 7:50, asa ca, coboara in fata blocului. Adierea vantului ii facea parul sa zboare in bataia vantului. Range-Rover-ul alb al lui Luke, aceasta urcand in el. Drumul a fost foarte tacut. Cand au ajuns in fata casei lui, acesta a coborat, mergand sa ii deschida Dianei. Au coborat si au intrat in casa, insa Luke a fost chemat de prietenii sai, lasand-o pe fata singura. Aceasta a mers in bucatarie si si-a pus un pahar de suc. Langa ea a aparut un baiat cret, cu ochii verzi. Ironia sortii, cel mai bun prieten al lui Luke.

-Hei papusa. Spune Harry incercand sa o faca sa se indragosteasca, insa ceea ce nu stie el, este ca ea deja s-a indragostit.

-De ce imi zic asa? Il intreaba ea nedumerita.

-Arati ca o papusa barbie, doar ca un foarte frumoasa si naturala. Ii spune el sincer, si de acest lucru,era convins. Este frumoasa.

-M-multumesc. Se balbaie aceasta, incercand sa nu roseasca.

-Ai rosit. Chicoteste Harry, iar Diana roseste si mai tare.

-Mda, pun pariu ca o rosie ar fi invidioasa pe mine in momentul de fata. Concluziona ea.

-Atunci, permitemi sa iti distrag atentia. Sopteste si o saruta. La inceput, sarutul era unul simplu dar plin de sentimente. De sentimente din partea ei, caci inima de gheata a lui Harry nu avea sa se topeasca pentru o pustoaica de 16 ani. Sarutul, usor-usor a devenit unul salbatic si sensual. Nu aici, iubito. Spune el si o ia de mana, urcand scarile impreuna. Ea era socata dar in acelasi timp fericita. I-a spus 'iubito'. Inevitabilul s-a produs, i-a cazut in capcana. Harry a deschis o usa pe care cei doi au intrat si apoi a inchiso, imediat lipind fata din bratele lui de ea. De aici nu mai este nevoie sa povestesc tot ce s-a intamplat. Imediat dupa ce a terminat 'treaba', Diana a adormit, iar Harry a plecat. Cand a ajuns jos, avea un ranjet mare pe fata. Luke se apropie cu pasi apasati spre el, fiind evident, nervos.

-Unde este Diana? O caut de o ora si nu o gasesc. Clar tu i-ai facut ceva. Maraie Luke spre Harry, a cesta nefiind impresionat.

-Acum probabil doarme, am cam obosito. Spune Harry, continuud sa zambeasca.

-Felicitari, ai reusit, Styles! Spune Luke si pleaca. Luke chiar o iubea pe Diana, si ii parea rau ca a fost egoist, si a adus-o aici, stiind ca va fii si Harry aici.

Oh baby, just sexUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum