30.fíl- O 5 let později

6.6K 422 15
                                    

Tady je poslední díl, tak vám asi napíšu, jak to se všema dopadlo.
Alexandra Morgan
Teď je jí 23 let. Pracuje jako zpěvačka v jednom hotelu a její plat je opravdu mizerný. S rodiči se celých těch pět let neviděla. Vždy o Vánocích jim zavolá a tím to končí. Sama vychovává svoji dceru Claris. Od té doby se s Dylanem neviděla, ale pořád ho bezhlavě miluje. Sleduje každý jeho krok díky televizi, internetu a bulvárům.
Dylan Cooper
Daří se mu. Létá po celém světě, aby mohl rozdat trochu své hudby. Trvalé bydliště má znovu v Londýně. Tráví tam teď hodně času. Po zjištění, že Alex odjela neznámo kam, ho zasáhlo tak, že jeho texty už nejsou o ničem jiném než o lásce a utrpení. Nedávno si nechal vytetovat nápis Alexandra pod kotník tak, aby to nikdo neviděl. Pořád ji miluje, ale nikde ji nemůže najít. Vzdal to. O své dceři vůbec neví, ale kdo ví? Třeba jednou..
Claris Morgan
Je jí necelých pět let. Vlasy má po mamince, ale oči má Dylanovi. Když začala chodit do školky, zaregistrovala, že ostatní děti mají dva rodiče a ona má jen jednoho. Maminku. "Tatínek není.." byla obvyklá odpověď na otázku, proč nemá tátu.
Jessica Laster a Kyle Wood
Nedávno se zasnoubili. Jako jediní ví, kde přesně Alex žije a jezdí za ní. Nikdy nepřestali věřit, že se k sobě Alex a Dylan vrátí. Hudbě se věnují pořád. Nahrávají hlavně romantické písničky k filmům a podobně.
Ze všeho nejdřív bych vám chtěla poděkovat za to, že jste to četli. Je neskutečné, kam jsem se s touhle story dostala. Když jsem začala psát, myslela jsem, že se to nechytne. I má vlastní matka mi říká, že jsem na psaní antitalent.:DD doufám, že se vám tahle povídka líbila a určitě musíte číst i druhou sérii, která začne vycházet už zítra. Děkuju moc všem! Miluju vás<33
XoXo Nissa

Music is our love!(CZ)Where stories live. Discover now