24 KASIM

553 34 2
                                    

Çok sinirlerim bozuk. Kendimi ağlamamak için zor tutuyorum. Hayatım bu kadar mı karmakarışık olmak zorunda? Arkadaşım (adını vermek istemiyorum) bana Canı hiç sevmediğimi söyledi. Sanki onun için verdiğim mücadeleri bilmiyormuş gibi. Doğru mu? Ben onu sevdim, başka kimseyi hiç sevemeyeceğim kadar. nasıl böyle birşey düşünürebilir? Beni o kadar çok hayal kırıklığına uğrattı ki. Zaten fazla yakın değildik. 

Sadece Cemle 1 gün çıktığım için mi? Bugün bana böyle laf söyleyen arkadaşım onu görmüş. Yanında 2 arkadaşı varmış. Tenha bir yerde oturuyorlarmış. Kız yokmuş yanlarında. Neyse, artık bir önemi yok.  Keşke o arkadaşım seni görmeseydi. Bu yüzden herşeyin nedenini merak ediyor oldum.  Hayatım senin yüzünden nedenlerle dolu. Bunun tek sebebi sensin. Beni bırakıp gittin. Eline ne geçti? Bensizken daha az para mı harcar oldun? Başka kızlarla mı takıldın? Derslerin daha mı iyi oldu? Hiç sanmıyorum. 

Birgün yüzleşeceğiz. Bunu unutma. Cehennemde yada cennette. O zaman belki sen bana neden diye soracaksın. Bende sana neden diye soracağım. Sorularıma cevap vermeden gitmeyeceksin,ölmeyeceksin.

Takıldığın yada yavşadığın kızlar nasıl bilmiyorum. Cem de gitti. Sende istediğin yere gidebilirsin. Bir kızı kalbine de alabilirsin, bir kızın kalbinden de gidebilirsin aynı bana yaptığın gibi. Ama bir kızı üzemezsin.

GÜNLÜKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin