Aflevering 1 (vervolg)

105 2 1
                                    

Toch kon ik het niet laten om te kijken. toen ik keek keek hij al weg maar, ik zie dat matt wel kijkt hij ziet er niet blij uit nadat ik het heb uitgemaakt. Ik kijk weer weg aangezien de leraar mij iets vraagt. Elena? Ik vroeg je wat? Ohh ja sorry ik weet het antwoord niet. weet niemand het antwoord? stefan geeft het antwoord perfect! Hoe weet hij dat? Goedzo 1973 nee meneer 72. Sorry meneer salvator het is 1973. Als u een meester was wist u dat ik gelijk had. Oeeeh klinkt het door de lokaal. Zoekt het op! Schreeuwt de leraar tegen een jongen. Hij heeft gelijk meneer het is 1972. Iedereen klapt voor stefan ik kijk hem aan en hij kijkt mij aan. Dan klinkt de bel. De eerste schooldag is voorbij. Ik ga naar de begraafplaats waar mijn ouders liggen. Ik ga er tegenover zitten en pak mijn dagboek.

Lief dagboek,

De eerste dag is voorbij iedereen vroeg hoe het met me ging en ik zei de heletijd ik voel me goed met een glimlach. Jeremy was weer stoned ik liep de wc in om met hem te praten en toen eruit ging ontmoete ik de mooiste jongen ooit. Stefan heet hij hij is heel erg slim dat heb ik gemerkt bij geschiedenis. Ik klap mijn dagboek weer dicht. Ik zie overal mist op de grond ik vind het maar eng en sta op. Ik hoor geluiden dus ik ren weg. Als ik wat verderop ben zie ik iemand staan ik ben bang en ren weer. Maar ik hoef me maar om te draaien en ik val ik sta snel weer op en zie stefan voor me staan. Is alles oké? Vraagt hij. Ja het is oke. Jahh ik zag je rennen dus ik kwam naar je toe. Was je me aan het bespioneren? Nee ik bezoek hier familie van me. Oww dat spijt me. Is je knie wel oke na die val. Ik leun tegen een boom met mijn voet en trek mijn broek omhoog. Er is een grote wond vol met bloed. Stefan ziet de bloed en kijkt snel weg zijn ogen worden zwart. Stefan? Gaat het? Ja ehmm je moet maar eens naar huis dat verzorgen. Ik kijk weer naar het bloed, nee dat kan wel wachten. Ik wil weer terug kijken naar stefan maar hij is weg dus ik ga ook maar. Als ik thuis kom word ik gebeld door bonnie: kom naar the grill. Ik trek een zwart glitter jurkje aan en als ik net de deur uit wil lopen staat stefan voor me. Sorry ik wou net kloppen zegt hij. Is niet erg haha. Ehm ik wou je dit brengen. Mijn dagboek! Ja hij lag nog bij de begraafplaats. Je hebt er zeker in gelezen hé? Nee nee tuurlijk niet ik zou ook niet willen dat iemand die van mij leest. Hou jij ook een dagboek bij? Vraag ik. Ja antwoord hij. Het is even stil maar stefan verbreekt de stilte. Wou je ergens naar toe gaan? Oww jaa dat was ik alweer vergeten. Ehmm ik wou maar the grill gaan wil je misschien mee? Ja tuurlijk! We rijden samen maar The Grill en lopen naar binnen.

POV BONNIE

Matt Elena heeft nog tijd nodig ze heeft nog geen tijd voor jongens. Als ik naar de deur kijk zie ik Elena binnen komen met stefan. Ze heeft nog tijd nodig zeg je? Matt loopt naar hun toe ik kan hun net horen. Hey Elena hoor ik hem zeggen. Hey man veel succes samen. Ehmm wij zijn niet samen Matt ik had al gezegd dat ik tijd nodig heb. Ja dat zal wel.

Oke dit is het tweede stukje maar hij is nog steeds niet af een aflevering duurt namelijk 40 min en dat is heel veel typen morgen het volgende stukje en zet vooral je mening in de reas xxx

The vampire diaries ( dutch )حيث تعيش القصص. اكتشف الآن