ANLAMIYORUM Kİİ ¿

2.6K 95 26
                                    

EMİLY'NİN AZINDAN
Birlikte justin in halleyine atlayıp bi italyan restorantına gelmiştik.Bana:
-Bebeğim sen yukarda yer bul.Ben siparişleri veriyim.
-Tamam canım.
Yukarıya çıkarken etrafa göz atıyodum. Gerçekten çok hoş dekore etmişler. Herkes çok şık kızlar acayip güzel kıyafetler falan giymişler. Valla biraz utandım sonuçta üzerimde siyah dar paça pantolon,siyah t shirt,siyah deri ceket ve siyah botlar var. Her yerim simsiyah. Ama çok cool görünüyorum. Cam kenarında güzel bi masa bulunca hemen oraya oturdum ve justini beklemeye başladım. İki dakika sonra yanıma acayip yakışıklı kumral simsiyah giyinmiş bi çocuk geldi. Bana italyanca bişeyler söylemeye başladı. Ama ben onu anlamıyodum belki bana küfür ediyodu.offf bi git başımdan yaa. Justin de nerde kaldıysa.
-YAA! Anlamıyorum kii¿
-Ohh be. Bian seni italyan sandım. Ben Austin.
-Yok italyan falan değilim. Bende Emily Austincim ama izninle şu an sevgi-
Sözümü tamamlıyamadan justin gelip austine yumruk atmaya başladı aradada çocuk justine yumruk atıyodu. Bende yüksek bi çığlık atıp durmalarını söylüyodum ama bişey olmuyodu. O sırada bizim siparişler geldi. İki çeşit pizza vardı. Canımmm kalp şeklinde pizzalar. Garson beni anlayabildiği için ona
-Pardon acı sos varmı bunda?
+Hayır efendim. Ama isterseniz bunu kullanın. Diyerek acı sos şişesini işaret etti. Hemen sos şişesini alıp Austinin suratına sıktım. Acıyla inleyerek yere yığıldı. Justin ise gülümseyerek bana bakıyodu hissediyodum. Ben ise sevgilimin suratını çizdiği için çocuğa sinirle bakıp:
-Adi herif!!! Sevgilime zarar veremezsin!!!!
Ben bunları söylerken justin kahkaha atıyodu. Onada kızgındım. Yanına gittim ve ona sert bi tokat attım. Birden gülmeyi kesti. Çocuğu zaten ortalıktan almışlardı. Gidip masaya oturdum. Justinde yanağını tutarak yanıma eğildi ve yanağını göstererek
-Bunu yapman gerekirmiydi güzelim¿?
Yanağını görünce şok olmuştum. Parmak izimin çıktığı yerden kan akıyodu. Gözümden yaş akmaya başladı. Çok kötü görünüyodu onu kırmıştım.
-Öz-özür dilerimm.diyip boynuna atladım.
-Şştt.Ağlama önemli değil bebeğim. Lütfen ağlama.
Suratına baktığımda yara geçmişti. Bu nasıl olabilirdi ki?
-Yanağın...Justin yanağın geçmiş!!

JUSTİN'İN AZINDAN
Ben şimdi sıçtım ne dicem şimdi ben bu kıza.
-Şeyy. Yemeğimizi yiyelim. Anlatıcam ama lütfen şimdi yemeğimizi yiyelim ha?
-Tamam ama anlatıcaksın.
SOğuk ellerimle onun burnana küçük vurdum ve;
-Tamam aşkım.dedim Ne diycektim şimdi ben kıza. Çok üzülürdü ve ayrılabilirdik. Ama ondan daha fazla saklıyamazdım. Her şeyi anlatmalıydım.
Ne olucaksa olmalıydı....

EMİLY'NİN AZINDAN
Benden bişey saklıyo ama öğrenmem lazım. Evet evet öğrenmem lazım. Ama önce şu kalpcikli pizzaları sömürmem lazım. Gerçekten çok lezzetli görünüyodu.
Yemeğimin fotoğrafını çekip instagram a koydum altınada"FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK GİBİ BİŞİY" yazdım. Neden böyle yazdım bilmiyorum ama içimde kötü bi his var. Hemen ikiyüz beğeni geldi. Populer olmayı seviyorum. Neyse birlikte sahile gelip bi banka oturduk. Bana dönüp ellerimi tuttu ve;
-Bitanem senin sevgilin bi...
-Benim sevgilim bi ne justin??
Korkuyodum kötü bişey diycek diye ama bunu duymam lazım. Gözlerini sıkıca kapattı ve
-Senin sevgilin bi vampir.
-NEEEYYYY?
-VAMPİR!
İnanmıyorum buna inanıcağımı beklemiyo heralde. Bunun çok komik bulduğum için kahkaha atmaya başladım. Önüne döndü ve ;
-Sen istedin.
Diyerek bana hızla döndü ve birden köpek dişleri uzamaya başladı. Tanrımm nolur bu bi göz yanılması olsun. Gözlerimi açıp defalarca kapattım ama bi işe yaramadı hala aynıydı en sonunda dayanamayıp onun soğuk bedenine bayılıverdim e tabi normal bi günde bu kadar olay yaşamak bende şok etkisi bıraktı.

MULTİDEKİ : JUSTİN VE EMİLY MOTORDA...
NE İSTEDİĞİNİZİ NELER BEKLEDİĞİNİZİ YAZIN...

VAMPİR AŞKIDonde viven las historias. Descúbrelo ahora