*6*

84 8 5
                                    

ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN YENI BOLUM BIRAZ GEC GELDI MESAJLARINIZ ICIN COK TEŞEKKURLER HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.

***********************************

KUMSALDAN...

Saatlerdir oturmuş ağlıyorum yalının beni öpmesi mutlu olmamı sağlasada masum olduğumu söylemesi beni derinden etkilemişti başka bir kız olsa mutlu olurdu ama ben masum değildim bunu ona söylemeli miydim bilmiyorum. Tek bildiğim kendimi çok kötü hissettiğim

Tam o sırada kapı çaldı yavaşca açtım ve karşımda eylülü görmek beni mutlu etmişti ama oda benim gibi ağlamıştı belliydi. Hiç bişey söylemeden sarıldı bende ona sarıldım bu iyi gelmişti bu kız kesinlikle gerçek bi dosttu.

- neyin var eylül

Sadece içini çekti ve içerii geçip yatağa oturdu

Eylül" annem öldü " dediğinde kısa bi şok ardında direk ona sarıldım

o hıçkırarak ağlarken sadece sarılmakla yetindim çünkü elimden başka hiç bişey gelmezdiki.

- canım ağla rahatlarsın ama bence biraz uzan bende bişey almaya gidicem . dediğimde sadece kafasını salladı ve yatağa uzandı sakinleştirici  alıcaktım  çünkü uzun zamandır ağladığı belliydi elleride titriyodu en iyisi buydu .

Otel odamdan yavaşca çıktım. Keşke çıkmasaydım . Yalın bi kıza duvara sıkıştırmış öpüyodu - ne öpmesi be resmen sömürüyo piç- ilk defa iç sesime katıldım . Ama benimkinden daha önemli biri vardı eylülü kendine getirmem gerekliydi hızlıca onların yanından geçtim asansör beklerken kafamı ota tarafa çevirdiğimde Yalın beni fark etmiş olacakki bana bakıyodu tam bana doğru adım attığında asansör geldi ve içeri girdim hızla 0 a basıp beklemeye başladım .

YALINDAN....

Kumsalın beni o sürtükle göörmesi çok kötü oldu yanına gidicekkende o s*kt*ğ*min asansörü geldi . Merdivenlerden ona yetişşicekken telefonum çaldı baktığımda Kumsalın hayatını araştırmasını söylediğim adamımın aradığını gördüm.

- ne buldun bakalım

- yalın bey yüz yüze konuşmamız lazım **** cafeye gelin dediğinde hızla merdivenlerden inip cafeye ilerledim adamımın olduğu masaya ilerledim ve hızla bi sandalyeye oturdum .

- Anlat lan çabuk .

- Yalın bey kız izmirden gelmiş.... sözünü kestim bunları biliyorum önemlileri anlat dedim.

- kız bi ara Cenk Yılmaz ile bi ilişki yaşamış fakat bu cenk çok serseri bi tip kızı kullanmış ve herkese anlatmış kızda okul deyişikliğine mecbur kalmış . Efendim bu arada kız çok masum değil yaz tatillerinde çoğunlukta barlarda eğlenen , facebook ınstagram twıtter vb. osyal ortamlarda çok tanınan bi kız çok açık saçık resimleri var aynı zamanda çok terbiyelide değil . dediğinde şok olmuştum oysaki o sürtüğü masum sanmıştım lanet olsun aptalmıyım ben . hızla cafeden çıktım ve otele yürüdüm koştumda denilebilir bi açıklamayı hak ettim .

İMKANSIZ AŞK...Where stories live. Discover now