1.

20.5K 143 10
                                    

POV Daphne.

''Hee daph'' zegt Nils terwijl hij aan komt fietsen. Nils is mn beste vriend, ja Nils Käller van die boyband, we kennen elkaar echt al sinds de kleuterklas. Eigenlijk doen we bijna alles samen. We fietsen samen naar school, jammer genoeg zitten we niet in dezelfde klas. Samen met Nils fiets ik de fietsenstalling in. Gelijk worden er weer allemaal kus geluidjes gemaakt, zo kinderachtig. Er wordt altijd gedacht dat wij een stel zijn, maar dat zijn we echt niet. We zijn niet meer dan vrienden, teminste dat vind ik. Nils doet de laatste tijd een beetje raar. Hij is de ene keer heel erg afstandelijk en de andere keer echt super aantastelijk. Maar we hebben vroeger gezworen dat we nooit meer dan vrienden zouden worden, we willen allebei niet dat deze vriendschap kapot gaat op welke manier dan ook.

Ik loop samen met Nils naar onze kluisjes die toevallig vlak naast elkaar zitten. ''Zullen we vanavond film kijken bij mij, ik ben toch alleen thuis hebben we lekker het rijk voor ons alleen.'' zegt Nils. ''Ja lijkt me super leuk.'' antwoord ik. ''Oke kom je dan rond 20.00 uur naar mij, en natuurlijk mag je blijven slapen.'' zegt hij. Alsof hij gedachte kan lezen. Snel geef ik hem nog een knuffel en daarna ga ik naar de les. Ik hoef gelukkig niet zo lang naar school vandaag dus dat scheelt weer. Ik loop het klaslokaal in en met een zucht plof ik neer op de stoel naast mijn beste vriendin Lisa.

Eindelijk is het 4e uur voorbij en mag ik naar huis. Deze keer moet ik alleen fietsen want Nils is veel later uit dan mij. Nou ja het maakt ook niet zoveel uit, ik doe mijn oortjes in en fiets naar huis. Er is niemand thuis en ik ga naar boven om huiswerk te maken.

Ik maak me klaar om naar Nils te gaan en doe nog snel wat spullen in mijn tas die ik nodig heb. Vluchtig kijk ik nog even in de spiegel en doe nog een klein laagje mascara op mijn wimpers, ik ben en blijf toch een meisje die er wel goed uit wilt zien. Ik doe mijn schoenen aan en vertrek naar het huis van Nils. Zo ver lopen is het niet, we wonen een paar straten van elkaar vandaan. Op naar een leuke avond.

friends with benefits ft. Nils KällerWhere stories live. Discover now