chapter 1.

299 23 2
                                    

Harry:

Jak dlouhá doba to je, co jsme se mohli procházet po ulicích a držet se za ruce? Rok, dva nebo dokonce čtyři? 

Utíká to rychle, když máte nabitý program stejně jako já, Harry Edward Styles. 

Ano, přesně ten. 

S kým, že se neprocházím ruku v ruce? 

S kamarádem ze skupiny, mým bratrem, Louisem Tomlinsonem. 

Hah, všechny média jsou na omylu. Nikdy jsem Louise nebral jako bratra. Jako kamaráda možná, ale jen pár prvních ''přátelských doteků''. I když, už tehdy na záchodcích, kde jsme se viděli poprvé, mi pohled do jeho modro-zelených očí nebyl ukradený. Netvrdím, že jsme se zamilovali na první pohled, ale rychlé zamilování to bylo. 

Spadli jsme do toho a ani jsme nevěděli jak.

-----------2010--------------

Opětovně  se mi podíval do očí a já to nevydržel. Popadl jsem jeho malé ruce a přitáhl je blíž k sobě. Zrychlil se mu dech. Oba jsme po sobě těkali pohledem a ani jeden z nás nevěděl co vlastně děláme. Louis se nervózně usmál a odhodlal se k přerušení naší mezery. Polibek byl opatrný a velice něžný a  jeho rty byly hebké a vláčné. 

Náš první polibek jsem si představoval naprosto jinak, myslel jsem si, že bude drsný, stejně jakou Louisovy rysy v obličeji, když zatne čelist. 

 Rozšířily se mi zorničky a postavily chlupy na rukou, motýlci se hemžili a nechtěli přestat. Nikdy jsem necítil nic tak silného. Pocit který vám projede celým tělem a příjemně vás hřeje v podbřišku. Napadlo mě jen, že tohle je pravá láska. Ta láska popisována v tolika románech co jsem si půjčoval od sestry.

-----------------2012--------------

Rozčíleně jsem vyšel z tourbusu a utíkal daleko od těch homofóbních lidí, kteří mě odsuzují za to, jaký opravdu jsem. 

Určitě se ptáte, co se stalo. 

Nebudu vás dlouho napínat, právě mě donutili podepsat smlouvu o tom, že se s Louisem nesmíme stýkat před veřejností. Žádné společné fotky, videa, doteky a hlavně ODSTUP. Fanoušci nemohou mít jediné podezření, vše by se dle jejich slov "posralo". Ani nebudu mluvit o tom, že jsou jednoduše blázni, když věří že se jim to povede. 

Nevydržím bez Louise jediný den, natož abychom se viděli jen občas a za takovýchto podmínek. Chci abyste mě pochopili. Ano, nemusel jsem smlouvu podepsat, ale to bychom se jako kapela rozpadli. Nemohl jsem připustit, aby se něco takového stalo. Stejně jako já i ostatní milují zpěv, tanec a publikum, jen já miluju k tomu všemu ještě Louise. 

Přiznávám, že je to z části i ze sobeckého důvodu, totiž pódium je jediný veřejný prostor, kde mohu být sám sebou a chovat se přirozeně. Jsem to já, ne ten věčně zamračený a dumající Harry z fotek od papparazi. Na pódiu jsem nejšťastnější, má nejlepší verze sebe samého, usmívám se na celé kolo, žertuji s fanoušky, beztarostně si užívám celou tu parádu a uvědomují si, jaké mám štěstí.  

Tohle vše jsem vyměnil za lásku s Lousiem. Tak už chápete? Nejsem jen krásný, laskavý a kudrnatý, k tomu všemu jsem ještě úplný debil.

Děkuji za přečtení. ❤️

FINALLY FREE [Larry Stylinson]Where stories live. Discover now