Capitolul 14: Vise si Razbunare

250 23 3
                                    

Deschid ochii si sar din pat ca arsa , deoarece un cosmar fara sens mi-a bântuit mintea . Ma uit in oglinda si ma vad transpirată si respirând greu . Ce ... Ce se intampla ? După ce mi-am mai revenit , am început sa am gândesc la cosmar . Negru , Vrajitaore , Moarte . Totul s-a întâmplat repede deci e tot ce imi amintesc . De ce sa fi visat vrăjitoarele ? Ce legătura sa am eu cu ele ?
Daca se întorc după mine ? Nu ..... Nu are cum . Respir adanc si expir . Apoi merg la baie unde ma spăl repede , imi iau o rochița alba și parul mi-l prind coc . Cand ies pe ușa , Josh apare cu niște flori . Eu imi dau ochi peste cap si ii spun :
- Mersi de flori dar STI ca sunt luate din vaza , nu ?
- Aaa..... Lasa asta . Gestul contează .
- Da , pai mersi . Dar te rog sa încetezi . Iau florile si merg in Bucătărie ca sa le pun la loc .
- Deci mergi cu mine undeva ?
- Nu la o întâlnire . Nu te plac si nu o voi face . Apropo , unde e Jammie ?
- Pai ...... Nu știu . Si nu e o întâlnire . Vreau sa iti arat ceva .
- Ok . Dar mai întâi sa o caut pe Jammie . Dau sa plec dar Josh ma prinde de mana trăgându-ma înapoi .
- Ia stai . Cine stie pe unde e Jammie . Las-o ca apare ea . În plus e o fantoma . Deci vi , frumoaso ?
- Nu imi mai zice asa . Bine , vin . Haide mai repede .
- Ok. Mergem in pădure . Am ceva sa iti arat . Spune si pornește in fata . Cand sa pornesc simt ceva in piept . Ceva rau . Simt ca un fum care imi invadează întreg pieptul si care imi strange inima , făcând sa doară . Ramân fara aer . Totul mi se încețoșeaza si ma sprijin pe ușă . Incerc sa ma lupt pentru fiecare gura de aer. Simt o caldura la gat si ma uit iar piatra de la colier strălucește . Ce inseamna asta ? Aud o voce . E din ce in ce mai puternica , făcându-mi capul sa explodeze . Ma doare tare . Vocea aceea imi spune ceva dar nu reușesc sa descifrez .  Incep sa respir mai ușor , aerul curat intrând si eliminând fumul suspect din pieptul meu . Inspir si Expir astfel revenindu-mi .  Josh apare si el , parând îngrijorat .
- Hei , ce ai pățit ? Esti bine ?
- Da . Am băut un pahar de apa .
- Ok , haide acum .
Respir adanc si plec cu Josh . Mergem pana in pădure . Doamne , ador pădurea asta ! Totul e asa frumos aici . Verdele închis al ierbii ude , soarele care răsare printre copacii bătrâni ..... E perfect . Inspir adanc aerul curat al pădurii si ascult cu liniște cântecul păsărilor care acum s-au trezit. Sunetul vântului alături de cel al râului curgător si cel al cântecului păsărilor sunt intr-o armonie perfecta , calmandu-mi fiecare mușchi si eliminându-mi fiecare gând si îngrijorare . Inchid ochii si ma las conectata cu mama natura . Asta pana cand simt o durere cumplita in spate . Parca prea cumplita . Cand revin din " Rai" imi dau seama ca cineva m-a înjunghiat cu un cuțit de vânătoare . Urlu de durere si imi pun mana la rana si simt un lichid cald care curge ca o fântâna arteziana . Mana imi e plina de sânge. Ma întorc văzând doar o fata dar nu reușesc sa o descifrez , deoarece totul mi se întuneca . Apoi simt ca picioarele ma lasa si cad jos apoi inchid ochi crezând ca voi muri .
Ce se intampla ? Deschid ochi si observ ca sunt intr-un spațiu negru fara nimic in el . Ma ridic in picioare si observ ca nu ma mai doare la spate si ca nu mai e sânge . Defapt , nici rana nu mai e . Incerc sa imi dau seama unde sunt . Dar .... E doar negru . Si nu are rost sa strig , deoarece nu cred ca cineva e aici dar simt ca ceva rau se va intampla . Fac cativa pași pe aici , Încercând sa imi dau seama ce caut aici si daca voi mai iesi din acest loc . Daca .... Am murit ? Daca Acest loc este o pedeapsa pentru păcatele mele ? Daca nu mai merg in Rai ? Incep sa ma îngrijorez . Nu înțeleg ce se întâmpla . Chiar nu înțeleg . Pana la urma strig :
- De ce sunt aici ? Ce am facut asa de rau încât sa merit asta ? Huh ? E cineva ?  Si tot ce aud e ecoul meu care străbate prin tot văzduhul negru si nesfârșit .  Oare am greșit cand l-am tot refuzat pe Josh ? Si ca tot veni vorba , Josh unde e ? De ce nu a fost acolo cand cineva m-a înjunghiat ? De ce ? Si.... Nici pe Jammie nu am vazut-o azi . Plus , am treburi neîncheiate si ar trebui sa fiu fantoma daca am murit , dar nu am murit . Si daca nu am murit atunci de ce sunt aici ?  Gândurile imi Sunt întrerupte de Luminița care luminează văzduhul acesta . Luminița care vine de la gâtul meu . Piatra colierului strălucește cu putere , dar de ce ? A mai luminat azi si e ciudat . Aud pași . Ciudat , parca eram singura aici . Parca ..... Ma întorc si parca ramân paralizata . Doi ochi albi , reci si fara pupile ma privesc si ma analizează din cap pana in picioare iar eu ma simt slăbită si înfricoșată . O respiratie rece invadează aerul care miroase acum a .... Moarte . Incep sa tremur si imi vine sa cad jos dar nu o fac . Acele buze albe si sorbite de viața se deschid si șoptesc :
- Ne revedem , copila.......
Un mic fior imi trece prin corp iar eu spun timid , încet si cu frica :
- Vrajitoare ..... E tot ce spun ca apoi își baga mana in mine iar eu îngheț pe dinăuntru . Apoi simt cum inima mi se oprește iar ochii mi se inchid ușor . Asta mi-a fost sfârșitul .
Mă trezesc zbierand . Sunt ..... INTR-ul loc ciudat , dar tor in pădure . Eu .... Nu am murit . Rana ! Inca o am si nu mai sângerez. E bandajat dar , unde sunt ? Aud pași si le vad , vrăjitoarele si ..... Josh . Ce cauta el aici ? Ce se intampla ?
- Ce se intampla ? Ce caut eu aici ? Spun speriata si confuza . Iar ele schițează un zâmbet sadic .

Hey ! Scuze pt intârziere , dinnou . Doar ca am avut de facut cumpăraturi pt scoala si temele de la meditații . Fac meditații la mate de doua ori pe săptămana ! De la 10-12 . Nașpa , știu . Sper sa va placa capitolul .

Viața cu fantomeDove le storie prendono vita. Scoprilo ora