BÖLÜM 2...

333 45 12
                                    


Medya da Eylül Sayar - Victoria Justice

iyi okumalar:-)

..............

Zil sesini duymamla yataktan kalkıp kapıyı açmam bir oldu. Çünkü Melisa'nın neden ağladığını cidden çok merak ediyordum. Kapıyı açar açmaz Melisa'yla birbirimize sarıldık ne olduğunu bilmiyordum ama kötü gözüküyordu.Birbirimizden ayrıldığımızda ''İçeriye gel'' dedim sessizce. İçeri girdi ve üçlü koltuğa yayıldı bende kapıyı kapatıp tekli koltukta yerimi aldım .
'

'Evet melisa noldu anlat bakalım'' uzunca bir ofladı. ''Anlatırsam tekrar acı çekiceğim ama'' dedi burnunu çekerek. ''Hah sanki simdi hic acı cekmiyorsun degerli arkadasım ağlayınca sumuklu bir maymuna benziyorsun seni simdi telefonoma neden 'maymun suratli bukalemun' diye kaydettiğimi anladim'' dedim dalga gecerek.kulağima aci cektirecek dercede bağırarak ..

''Neyyyy?!?!!! Sen beni ne diye kaydettin maymun suratli bukalemun mu dedin sen?!??! Şu derdim bittiğinde hatirlat birde bunun için sumuklu maymun olacagim'' dedi sumuklu maymun kismini bastirarak. Gülmemek için dudaklarımı birbirine bastırdım ,gülme hissi gidince ''Neyse bak anlatmassan sana yardimci olamam melisa hem uzuntuler paylasilarak azalir mutluluklarda paylasilarak cogalir'' dedim teselli edercesine.

Sonra Melisa'ya dondum uclu koltuga oturur sekilde ayaklarini ust uste atmis kollarini göğsünde birlestirmis kolunda olan parmaklariyla
Ritim tutuyordu anlasilan onu telefonuma maymun suratli bukalemun diye kaydettigimden bana kizmisti.

Birden bana donerek ''Felsefe yapma bana felsefe yapma!!'' Dedi onune dondu ve burnunu cekti.sirtimi ona donerek yanaklarimi sisirip indirdim sonra da kendi kendime ''Ayyyh bu kizda uzgunken hic cekilmiyo bee''. Dediye mırıldandım ve onume dondum.

O sirada melisa bana dondu ve gozlerini gozlerime dikerek. ''Bir sey mi dedin sen?''. dedi suan tam bir bebek gibi gozukuyorsun demek istedim ama artik neden uzuldugunu cok merak ediyordum . ''Yok yok birsey demedim sadece neden ağladiğini cidden cok merak ediyorum soyliyecek misin artik ?''. Dedim ve sirin oldugunu umdugum sahte bir gulucuk yerlestirdim yuzume. İc cekti ve '' Tamaam. Bak simdi emre var ya emre hani sevgilim olan''. Dedi ''hıı.'' dedim o cocuk sinirimi bozuyordu. ''Birde su şillik selin varya şillik sarisin yelloz pis boya torbasi hani şu yuzunde iki ev boyanacak kadar boya tasiyan selin'' ayni ses tonuyla. ''Hıı'' dedim bu kizdan daha da nefret ediyordum. Aglamakli bir sesle devam etti . ''Emre'yle onu orta kafede gordum dip dibeydiler ya dip dipe selin emre 'nin agzina gircek utanmasa daha dogrusu girmiss yaaa emre'nin elini tutuyorduu elini hani dun bu elimi tutan elini''. Dedi sağ elini gozume sokacak kadar dibimde sallayarak.Elini tutup diger elinin uzerine koydum ve en ustede kendi elimi koydum ve yuzume pis br siritis yerlestirdim ''iyi o zmn bizde emre bey' e bir ders veririz sen merak etme nasil benim biricik arkadasimi aldatirmis o serefsiz ''. dedim ve melisa'yi ayaga kaldirip ''yuru bakalim gidiyoruz''. dedim aklimda super bi fikir vardi ve emre bu yaptigina cok pisman olacakti.

...........

Umarim begenmissinizdir.Bir daha ki bolumde gorusmek uzere..

Fırtına Öncesi FISILTIDonde viven las historias. Descúbrelo ahora