Eller Yukarı! Bölüm 2

3.2K 209 82
                                    

Çevirmen : Sehunaküçükgelengeyiklipijama

Hırsızın ağzı hafifce açıldı. Kyungsoo dudaklarını izledi. Düz bir çizgiye dönüştü ardından rahatladı. Beklenti ve belirsizlikle seyirdi. Bir dille ıslatıldılar, bankanın ışıklandırması altında parlamasını sağlıyordu.

Kyungsoo ve adam bir süre birbirlerine baktılar. Ona verilen sorumluluk vardı ve kendini kurşun acısına hazırlamıştı.

Ama hayır. Öylece ölemezdi. Öylece ölmemeliydi! Sırf bankada çalıştığı için hayatını bir soygunda kaybetmesi gerekmiyordu!Belki paraşütle atlarken ölebilirdi. Yada boğazına takılan bir tavuk kemiğiyle!

Kyungsoo dudağını soyguncunun pantolonuna yaklaştırdı. "Büyük mü? Bahse girerim ki büyüktür."

"N-ne?"

Dikkatini dağıt, dikkatini dağıt.. "Büyük.Biliyorum, penisin. Ne kadar büyük o kadar iyi. Açık alanda becerilmeyi severim."

"A-anladım."

Karşısındakinin şaşırışıyla gülümsedi. Pes ediyordu. Kyungsoo , onun gözlerindeki agresifliğin yavaşca kaybolduğunu görebiliyordu. Banka görevlisi, silahlı tek kişi olmamasına rağmen kontrolu alıyordu.

Kyungsoo filmleri düşünmeye çalıştı. Aktörler karşısındakin yatağa atmak için ne yaparlardı? Kontrolu elinden kaybetmeden önce hızlıca bir şeyler yapmak zorundaydı.

Elini boxerın üzerine koydu, üyesinin üzerinde yavaşça dolandırdı. Dokunuşları hissettiğinde şokla yutkundu.

Boxerını indirdi. Dudakları karşısındakinin ağrıyan penisini okşadı ve diliyle ona unutulmaz bir zevk verdi.

Maskeli adam derin bir inleme bıraktı, Kyungsoo ihtiyacını karşılamaya çalışıyordu. Belini kavradı, rahat bir şekilde yuvarlaklar çizerek masaj yaptığından emin oldı , ve tekrar karşısındakinin penisini ağzına aldı.

Kyungsoo diğer adamın penisinin ağzında oluşuyla paniklememeye çalıştı. Bu fikir teorik olarak nahoştu ve kendi işinde pantolonsuz dolanmak fazla utandırıcıydı.

Dudağı diğer adamın bacaklarının arasında çalışıyordu, onu orgazma ulaştırıyordu. Soyguncunun silahı yanına koyduğunu gördüğünde elleri saçında dolanıyor, onları dağıtıyordu

Onu silahsız bıraktım! Güzel, güzel...

Tadı çok güzel!

Kyungsoo uzunluğu açlıkla emiyor ve sıkıştırıyordu. Soyguncu sıcak mağarasını becermeye başladığında büyük gözleri yarıya inmişti. En azından iyi iş çıkardığını biliyordu.

Adam karnının cinsel arzusunu rahatlatma isteğiyle yanıyordu. Kyungsooyu iki ayağaının üzerine kaldırdı, banka güvenlikçisinin üyesinin kabardığını görünce inledi ve Kyungsoo'nun dudaklarına öpücük verdi.

Kyungsoo ellerini adamın maskesine götürdü. Görmek istiyordu, diğerinin kim olduğunu. Diğerinin ağzından rahatsızlıkla mırıldanmalar çıktı.

"Maskeni çıkar."

"Hayır."

"Neden?"

"Güvenlik kameraları var."

"Yani? Utandın mı?"

"Hayır. Onların kim olduğumu bilmelerini istemiyorum.

"Ama ben kim olduğunu bilmek istiyorum." kollarını diğerinin boynuna doladı. "Lütfen?"

Eller Yukarı!Where stories live. Discover now