einde

279 11 5
                                    

blijkbaar hebben sommige mensen het nogal moeilijk met het abrupte einde van dit verhaal. Het enige waarom dit verhaal zo een onverwacht einde heeft is om met de beide voetjes in de realiteit gezet te worden. Soms word je van deze wereld gehaald voor al je plannen volbracht zijn, voor je je dromen kan waarmaken,... maar dat is nu eenmaal de realiteit van het leven. van de ene seconde op de andere kan het met je gedaan zijn. Het is leuk om in een droomwereld te vertoeven waar het alleen maar rozengeur en maneschijn is maar soms moet je ontwaken uit deze droomwereld en beseffen dat het echte leven niet zo is want blijf je in deze droom geloven zou je wel eens op een pijnlijke manier tot besef kunnen moeten komen. 


ook was er iemand dat reageerde van doe dan nog tenminste een begrafenis of een vervolg maar heel dit boek is geschreven uit het oogpunt van Floor over hoe Floor alles beleefde en over haar gevoelens het zou raar zijn moest plots het laatste deel in iemand anders zijn oogpunt geschreven zijn want degene die overleden is kan zijn eigen begrafenis niet regelen. Degene die begraven word voelt niets meer.


Sla eens een krant open lees de zovele artikels van mensen die in het verkeer omkomen zonder dat ze er iets aan konden doen. Zoveel mensen sterven in het verkeer op een onverwachte manier, hun leven word hen plots ontnomen terwijl de meeste slachtoffers nog plannen hadden of hun dromen nog niet gerealiseerd hadden. Ze kunnen er niets aandoen maar toch stopt hun leven bij dat ongeval 

de buurtpolitie-partners?Where stories live. Discover now