-35- Opdrachten?

3K 137 42
                                    

Hoooi, we zijn woensdag yaaah dat betekent hoofdstukje :) laten we maar eens beginnen, stel je voor dat jullie te lang moeten wachten ;)
______________________________

P.o.v Alicia

Ik ontwaak uit mijn mooie dagdroom wanneer ik merk dat de stalker me belt op skype. Ik zucht en kijk hoe laat het is. Het is nog niet eens tien uur, laat me toch met rust! Ik besluit om nog eventjes te wachten, hij heeft gezegd om tien uur en ik ga dus niet om kwart voor tien gaan skypen met hem, vergeet dat maar! Ik moet mezelf nog mentaal voorbereiden! Hij kan niet gaan verwachten dat ik al eerder wil gaan skypen met hem.

Opeens voel ik mijn mobieltje trillen. Ik durf te wedden dat het berichtje van de stalker is, hij is zeker erg ongeduldig aan het worden. Misschien is hij wel bang dat ik nooit met hem zal skypen. Ik begin te lachen door mijn gedachten. Zou hij mij nu kunnen zien? Ik geloof van niet, hoe kan hij mij nu bekijken wanneer hij thuis achter zijn laptop zou moeten zitten op skype? Ik bekijk het bericht en lach wanneer ik de stalker zijn nummer zie. Er staat: "Waarom neem je niet op? Ik weet dat je me aan het negeren bent, stop nu maar met kinderachtig doen en neem op, je bent toch niets aan het doen." Ik kijk rond me heen maar zie geen spoor van de stalker. Ik richt mijn ogen weer op de laptop, ik wil helemaal niet skypen. Geschrokken staar ik naar het scherm dat weer aantoont dat de stalker belt. Langzaam beweeg ik mijn muis naar het groene knopje. Daarna klik ik er op.

Vol spanning kijk ik naar het scherm. Ik wacht op het beeld bij de stalker. Teleurgesteld kijk ik naar het zwarte scherm. Serieus? Ik draai verveeld met mijn ogen en wacht op een stem. Helaas moet ik daarvoor niet zo lang wachten. "Alicia, meisje, je ziet er goed uit!" zegt de stalker. Ik draai met mijn ogen en zeg sarcastisch: "Dankje jij ook hoor." Hij begint te lachen, het lijkt wel alsof het niet zijn echte stem is. Ik denk dat het een vervormde stem is, echt laf zoals ik al dacht.

"Waarom moest ik zo nodig met jou skypen, heb je iets belangrijk te vertellen?" vraag ik geïrriteerd.

"Nou, ik heb gehoord dat het maandag je verjaardag is dus gefeliciteerd met je zestiende verjaardag. Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat het je beste verjaardag word. Geef je een feestje?"

Ik schud mijn hoofd en antwoord: "Nee ik ga geen feestje geven en hoe weet jij dat het mijn verjaardag is? Wat kan jou dt nu schelen. Wat heb ik jou ooit verkeerd gedaan? Waarom neem je wraak op mij?"

"Ik heb mijn bronnen en nou dat is zeer simpel, jij hebt mijn leven verpest." zegt hij.

"Oke dan, hoe kan ik nu iemand zijn leven verpesten als ik die persoon niet eens ken?"

Ik hoor hem weer lachen aan de andere kant. "Ik weet dat je jezelf onschuldig en lief voorstelt maar geloof me daar trap ik niet in."

Ik zucht door zijn antwoord. "Wat kan ik doen zodat je eindelijk stopt met mij te irriteren?"

"Mooi en slim, dat vind ik wel leuk aan jou. Nou dat is zeer simpel, je hoeft alleen maar een paar kleine dingetjes te doen voor mij en dan ben je vrij. Jij gaat heel het weekend allerlei soorten opdrachten voor mij doen. Als je alle opdrachten voltooid hebt kun je de ultieme opdracht doen op maandag om 10 uur. Als je niet slaagt dit weekend, dan volgt er een straf en dan probeer je volgend weekend weer enzovoort."

Wat? Meent hij dit nu serieus, gaat hij het zo spelen? Moet ik zijn poppetje gaan spelen? Denkt hij dat hij me zomaar onder controle kan hebben? "Wat ga je doen als ik de opdrachten gewoon niet doe?"

"Dan zal ik iedereen eens jou mooie foto met Daniel tonen en ik geloof niet dat je dat graag deelt met iemand. Nouja behalve Daniel of Jake. Hopelijk heb je er even veel zin in zoals ik." antwoord hij, ik hoor de vreugde in zijn stem. Zo klinkt het dus als iemand zijn wraak aan het werken is.

"Ja ik heb er zo'n zin in." antwoord ik met een fake glimlach en een tikkeltje sarcasme. Alweer hoor ik zijn irritante en saaie gelach aan de overkant.

"Zo mag ik het horen. Vanaf nu neem je dus overal je mobieltje mee, je laad hem altijd op. Je zorgt er dus voor dat je altijd bereikbaar bent, je kunt me niet ontvluchten dus probeer dat ook niet!"

Ik voel de tranen prikkelen in mijn ogen, wanneer zal ik ooit van hem verlost zijn? Wat heb ik hem toch verkeerd gedaan? Hoe kan ik iemand zijn leven verpesten zonder het ooit geweten te hebben? Ik zucht en antwoord: "Nee, ik ga vanaf morgen om zeven uur opstaan en vanaf dan altijd bereikbaar zijn. Kan ik nu gaan?"

"Slim, mooi en moedig. Dat is interessant. Maar ja, je kunt gaan, je kan de rust gebruiken, je ziet er een beetje moe uit."

"Hoe zou dat nu komen?" snauw ik bot terug. Het was eruit voor ik het besefte maar eerlijk gezegd heb ik er ook geen spijt van, hij verdient het niet dat iemand vriendelijk tegen hem zou doen.

"Niet zo chagrijnig, mensen vinden dat niet leuk. Doei schatje." antwoord hij, ik hoor hem grinnikken aan de andere kant.

"Ik ben helemaal je schatje niet, de enige die dat kon zeggen tegen mij ben ik kwijt door jou! Hij moest mij verkrachten van jou! Het is allemaal jou schuld!" schreeuw ik tegen de computer.

"Ik ben blij dat je denkt dat ik helemaal alleen je leven heb verpest want ja, dat is uiteindelijk wat ik wil bereiken maar hier moet je nu eens goed over na denken, moest Daniel echt van je houden dan had hij jij toch nooit verkracht?" zegt hij op een serieuze toon. Na deze zin verbreekt de stalker de skype-sessie.

Ergens weet ik wel dat de stalker gelijk heeft. Daniel zou het nooit gedaan hebben als hij echt van me hield. Daniel houd niet van me, maak ik mezelf wijs. Ik laat mijn tranen nu weer vrij. Ik kon ze bijna niet meer in houden wanneer de stalker begon over opdrachten. Welke opdrachten zou hij geven? Zou hij moeilijke opdrachten geven? Ik zucht en probeer dan maar te gaan slapen, het is morgen zaterdag en ik moet al om zeven uur wakker zijn, denk ik triest.

P.o.v Daniel

"Ga je me nog vertellen wat er aan de hand is, waarover had Alicia het?" Mijn moeder heft haar schouders op: "Ik weet het niet, ik lieg echt niet!" verzekert ze me. Iets in me zegt dat ik haar niet mag vertrouwen, iets in me zegt dat ze nu aan het liegen is. Waarom zou ze liegen tegen mij? Ik ben toch haar zoon? Waarom liegt ze dan tegen mij?

______________________________

COMMENT: Wat zal ze moeten doen van opdrachtjes?

VOTE.
______________________________

A/N sorry dat de update zo laat in de avond is maar ja ik had het druk vanmorgen school (het gaat goed op school :D) vanmiddag achter schoolspullen en in de avond naar de kapper en toen viel ik nog eens in slaap dusja het is nu eigenlijk al donderdag maar ja. En omfg daaaankjeeeee ik sta sinds gisteren op #1 in tienerfictie :D toch wel cool? Omg ik was echt aan het flippen! Lots of love tot vrijdag!!! ♥

~Alanis

De foute fotoWhere stories live. Discover now