Min far!

129 5 3
                                    

Jeg har kørt med toget i næste 30 minutter. Damen i højtalerne siger "Gentofte om 5 minutter" jeg blev glad af tænken om at jeg snart skal måde min far og for at måde Alfred igen, for det er længe siden jeg har set, han havde vist også fået en kæreste som hed Maria, u skal vist også komme idag, fordi Alfred skal med.
jeg skriver lige til min far at han skal komme og hente mig.
Far mig
Mig: Hej far! jeg er i Gentofte om 5 minutter, håber du vil hente mig på stationen
Jeg håber virkeigt at han vil hente mig, for jeg kan ikke finde ud til ham"
Far: Hej skat! det viljeg gerne, køre ned på statioen. Når jeg har hentet dig, skal vi lige ud og handle, fordi de kommer i aften og skal sove hos til søndag. Håber det er "okay"
Mig: okay. Hvor skal vi handle henne og hvad tid kommer de.
Far: vi skal bar inde i den første butik, vi finde og så skal vi hjem og gøre det klar. Maria kommer også, altså Alfreds kæreste.
Mig: Det er fint, toget, er der nu, hvad når kommer du
Far: jeg kører nu, kommer om 2 minutter.
Yes, så kommer min far, har sådan svnet ham, han betyder viekligt alt for min.

Jeg kan se min far på parkeringspladsen, fuck, hvor har jeg savnet ham. Jeg går hen "hej far" siger jeg "Hej skal! hvor er en glad for at se dig" svarer ham, jeg begyndte at smile, han smilet tilbage til mig "ilm far, skal vi komme afsted" svarer jeg "ja, det skal vi" savrer han sødt.
Jeg satte mig ind i bilen, og så kørte vi afsted. Jeg tror vi havde kørt i ca. 10 minutters tid og så var vi der "Bilka" har kun været i bilka få gange fordi, min mor skulle have noget, men ellers køber vi bar på tanken.
Vi bliver færdig og går ud i bilen igen, vi kørt hjem. JEg kan kende stedet, havde vært har sammen med nogle CityGirls. "Far, bor du har" spurgte jeg meget navøst "ja, skat det ved du godt" svarer han sødt "OMG har bor Munkedreng, Anthon og Thor" røbte jeg "det ved jeg, og det er dem der kommer" grinte han " OMFG" skrev jeg og begyndte at græder "skat, hvorfor græder du" spurgte han "jeg er CityGirl, det betydeer at mit lv er CityBois" svarer jeg.

Nu er vi hjemme, fuck jeg glæder mig til om 30 minutter. Jeg hjælper lige min far, men at bære varene ind, og så går jeg op på mit værelse. jeg skal i bad, jeg skal have nyt tøj på, jeg skal have lagt make up, jeg skal bare være lækker" tænket jeg for mig selv

jeg går ud på badet værelset,og ør mig klar, først i bad, satte hår, jeg glattede det, lagde make up, ikke fr meget men heller ikke for lidt, tilpas. Jeg tager også mine nye høje sko på, de er ikke mere end 5 cm. høje ikke så glat. Tog også lige min y-perfume på, elsker den, en dufter så godt

keder mig sugt, håber i kan lide det nye kaptil. næste afsnit kmmer der noget med Bois.
på 3 dage har jeg fået 35 læser, det er meget synes, jeg når der er noge der kun for fem. tusind tak.
husk at følge mig på instagram "AltidCity_Girl"

Drømmen bliver til virkelighedWhere stories live. Discover now