23

10.2K 850 233
                                    

Slm flskdfjsd. Önceki bölümden sonra siz yine şok amk fsldkfklsd. Abe napim beya aklıma gelmiştir üle bişe yazmak flskdfs. Neyse daha fazla izdihamla karşı karşıya kalmadan uçuyorum. Bana ulaşmak için Instagram hesabımı takip edebilirsiniz - - > @rihfectt. Yazım hatalarım varsa kusura bakmayın abe iyi okumalar beya!

Dinleyin: John Legend - All Of Me 

**** 

Kapı çaldığında oturduğum koltuktan kalktım ve büyük ihtimalle gelenin Evan olduğu aklıma gelince kendime göz devirdim. Ne kadar kendi isteğimle onunla flörtleşmiş olsam da hala ona gıcık oluyordum. Zaten bu günden sonra bir şekilde onu atlayıp normal yaşantıma devam ederdim. 

Kapıya  gelip derin bir nefes aldıktan sonra elimi kulpa yerleştirip aşağıya indirdim ve kapıyı kendime çektim. Kapının önünde birbiriyle didişen Ariana ve Evan bana döndüğünde kaşlarımı kaldırıp merakla onlara baktım. 

''Burada neler oluyor?''

Diye merak içinde sordum. 

''Bir şey olduğu yok. Evan yanlış gelmiş gidiyordu salak. ''

Evan konuşacağı sırada Ariana eve girip kapıyı suratına kapadı ve kolumdan tutarak koşar adımlarla beni peşinden sürüklerken salona yöneldi. Kaşlarımı çatıp elimi çekmeye çalışırken koltuğa beni ittiğinde dengemi sağlayamadığımdan düşerek oturmuş oldum. 

''Ariana ne bu sinir!''

Diye kızgınca konuştuğumda çantasını çıkarıp koltuğun üzerine fırlattı. 

''Amy sen n'apıyorsun! Kızım kendine gel!''

''Ben ne yapıyormuşum Ari?''

Elini saçından geçirdi. 

''Evan ve seni bahçede, yemekhaneden çıkarken neredeyse tüm okul gördü biliyorsun. Ve bu gün ikinizin de gelmemesiyle o gün çıkan ufak dedikodular kesinleşti! Onlar ne duymak ister misin?!''

''Ne?''

''Bir kısım senin Evan ve Zayn ile grup sex yaptığınızı, Bir kısım Zayn'i parası için kullanıp attığını, bir kısım Evan'a ulaşmak için Zayn'i kullandığını ve kalan diğer kısım ise Evan ile sex arkadaşı olduğunuzu konuşuyor! Ve kötü olan ne biliyor musun ellerinde kanıt yokken bu gün ikinizde gelmediniz ve herkes bunları kesinleştirdi! Amy aklında ne planlar var bilmiyorum ama bir an önce kendine gelmelisin. Bu sen değilsin ve olamazsın. Zayn senin intikam alabileceğin bir tip değil. Bu dedikodular etrafta dolanırken milleti susturmak yerine arkadaşlarıyla bu konu hakkında tüm gün şakalaştı. Zayn sana göre birisi değil. Ne onunla ne de Evan ile daha fazla muhatap olma! Yoksa bütün bunlar senin zararına olacak, yararına değil! Tanrı aşkına hocalar bile duydu dedikoduları!''

Duyduklarım karşısında gözlerim kocaman açılırken Ariana derin bir nefes aldı ve önüme çöküp ellerimi tuttu. Ben ise şoka girmiş bir şekilde ağzım açık, gözlerim dolu-dolu ona bakıyordum. Saçlarımı okşadı ve az öncekine göre daha sakin tonda konuşmaya başladı. 

''Amy biz okulun sessizlerindendik. Genel olarak kimsenin ilgisini çekmezdik. Evet çoğu kişi tarafından tanınırdık ama böyle değil. Bizi iyi biri olarak bilirlerdi. Zayn veya başka bir erkek, bu kim olursa olsun bize onlardan sadece zarar geliyor gördüğün gibi. Simon ve ben ayrıldık bil bakalım neden? Arkadaşları arasında yaşadığımız şeyleri anlatıp dalga geçtiği için. Ve bu gün güya sana aşık olan Zayn bu dedikodular hakkında dalga geçti sürekli. Senin yanında olmak yerine karşında oldu. Kendine gel güzelim. Bu biz değiliz. Silkelen ve kendine gel. ''

Başımı salladım ve kollarımı boynuna dolayıp göz yaşlarımı serbest bıraktım. Normalde bu saatte okulda olması gerekirken kesinlikle kaçmış ve bunları bana söylemek için gelmişti. Ailesi onun okulda değilde burada olduğunu öğrense kızardı ama o sırf benim iyiliğim için gelmişti. (Y/N: Burada Ariana'yı Ecrin olarak hayal ettim ;)) ) 

O bana sıkıca sarılırken hıçkırıklarım odada yankılanan tek sesti. 

- Zayn'in Bakış Açısı- 

''Olum Amy ben ve Evan grup sex yapıyor muşuz haberim yok amına koyayım!'' Şiddetli bir kahkaha atarken yemekhanede ki gözler bir kez daha üzerimizde gezindi. Tüm gün sinirden çıkan bu siktiğimin dedikodularını şakaya alsam da artık sabrım taşmak üzereydi. Çoğu kişi benim Amy'yi kullandığımı şimdi ise çıkan dedikodulardan memnun olup dalga geçtiğimi sanıyordu. Eh tabii bunlar beni tanımayan gerizekalılardı. Şuan Amy'nin evine gitmemek için kendimi çok zor tutuyordum. İşin kötü yanı Evan okula gelmemişti ve Amy'de yoktu. Bu beni daha çok sinirlendiriyordu. 

''Zayn tamam sinirlisin anladık sus artık. ''

Liam beni uyardığında ona ters-ters baktım ve başımı yemek hanenin girişine çevirdim. Kapıdan içeri giren Evan'ı görünce kaşlarımı kaldırdım. Onlar eğer beraberlerse burada ne işi vardı? Amy gelmiş miydi? Evan piçinin her hareketini dikkatle izlemeye başladığımda sinirle arkadaş grubunun masasına oturdu ve hararetli bir konuşmaya daldı. Yerimde kıpırdanıp artık alçısız olan kolumu kaşıdım ve çocuklara cevap vermeden masadan kalkıp yemekhaneden çıktım. Elim cebime giderken heyecanla atan kalbim ve daralan nefesime neden olan Amy'yi arayacak olmamdı. Cebimden telefonu çıkardığımda aynı zamanda okul binasından çıkmıştım. 

Bahçeye çıkıp sakin bir yere geçtikten sonra elimde ki telefonun kilidini açıp rehbere girdim ve favoriler kısmında ki Amy'nin numarasını tuşladıktan sonra telefonu kulağıma götürdüm. Bir süre sadece sessiz bir şekilde duran arama ve ardından gelen operatör sesiyle gözlerim kocaman açıldı. 

'Aradığınız Numara Kullanılmamaktadır. '

Bu ne sikim? 


Rude Boy Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin