unsprezece

228 26 4
                                    


 I won't waste another day wishing this would fade away

Running we're not looking back  


- Mikey! Nu așa se face! Lasă-mă să-ți arăt! am spus privind bazaconia pe care începuse să o deseneze pe zidul gol.

- Fă ce vrei pe partea ta! Nu te băga peste mine! a spus împingându-mă atunci când m-am apropiat de el pentru a-l face să se oprească din irosit vopseaua. A trasat o linie neagră și strâmbă între așa zisele bucăți de tencuială care ne aparțineau și și-a continuat treaba, din când în când agitând tubul de spray. 

L-am ignorat, încercând să desenez o caracatiță verde și niște peștișori, dar râsul înfundat al lui Mikey m-a făcut să mă opresc și să mă dau în spate câțiva pași pentru a-i vedea capodopera. 

- Wow! am exclamat privind zidul, arată incredibil, cât talent, am adăugat sarcastică.

- Oh da, mulțumesc, a răspuns Michael râzând în hohote.

Toată jumătatea lui de zid era acoperită de conturul unui penis gigantic, înconjurat de mici inimioare, iar dâre de vopsea umedă și neagră se scurgeau către trotuar. Mikey a agitat tubul pe care îl ținea în mână și a început să-mi scrie numele, chicotind asemenea unui idiot. 

- Oprește-te! am țipat împingându-l. Michael m-a apucat de mână și m-a tras în brațele sale, imobilizându-mă. Am început să mă zbat și să-l lovesc, însă fraierul continua să scrie, ignorându-mă complet. Mikey! Asta nu e amuzant! Lasă-mă să termin desenul meu!

- Hei hei hei! Ce se întâmplă aici? am auzit o voce intervenind. Mikey și-a întors capul către persoana respectivă, după care a aruncat spray-ul pe jos.

- Căcat, a murmurat strângându-mi încheietura mâinii. Fugi, mi-a șoptit în ureche. Angela, fugi! și a rupt-o la fugă, trăgându-mă cu atâta putere încât mi-am simțit umărul dislocându-se. M-am uitat în spate, iar pe urmele noastre era un tip masiv, care purta uniformă de polițist. Am dat de dracu, am gândit întețind pasul.


NERF Where stories live. Discover now