26. Gata.

5.8K 316 16
                                    

Hey puiuți. Țin sa va anunț ca am postat primul capitol la cartea pentru care v-am cerut numele. Aceasta se numește :Agent sub acoperire și o puteți găsi pe profilul meu. Aveți poza de coperta la media ^_^

Lectura plăcută.

"Gata !" Spune Austin ieșind victorios din camera de interogatoriu. "Moșulică ne-a dat toate informațiile. Mătușa ta Paige este pusă sub urmări generală pana când un detectiv avansat va analiza toate probele și le va trimite în instanță. Acum trebuie doar sa avem răbdare ! " Spune acesta bucuros de reușită sa.

"Dar cum l-ai făcut pe boșorog sa vorbească? " întreabă Lexi uimita.

"Simplu. Mici amenințări mai grave și imediat si-a dat drumul la gura. Avem destule probe împotriva mătușii tale. Actul falsificat al mamei tale, amenințarea la care avem și martori și sa nu uitam de experimentul făcut pe tine !" Spune el și Lexi aproba.

"Dar eu tot nu înțeleg un lucru!" Spune ea încă gânditoare.

"Ce ?" Întreba și eu și Austin la unison.

"De ce a făcut asta? Adică avea tot ce îi trebuia. De ce si-a vărsat mania pe o fetiță de 10 ani?"

"E foarte simplu Lexi. Ea a vrut doar putere. Mama ta ia răpit dragostea și a devenit mai bogata ca ea. Normal ca s-a bucurat când aceasta aceasta murit. Și după ce s-a sinucis și tatăl tău cui urma sa îi fie data averea?"

"Mie!"

"Exact! Ea nu a făcut decât sa te ascundă bine și sa falsifice niște acte prin care arata ca sora ei ia lăsat ei averea ci nu propriei sale fice."

"Adică a făcut un fel de testament fals?"

"Cam așa ! Acum poți sa te duci sa te odihnești. O sa va sun eu dacă mai apare ceva urgent ! Pana diseară cel târziu o sa fie treaba rezolvată " Spune Austin și Lexi aproba luand-o înaintea mea.

" O sa trec mai pe seara pe la voi !" Spune și eu aprob luand-o după Lexi. Cand am iesit afata din secția de politie ea deja era în masina cu ochii închiși. Trebuia sa se odihnească mai ales ca săptămâna asta ne-a dat bătăi de cap tuturor. Acum sper sa nu mai intervină nimic în viața noastră. Trebuie sa o recâștig pe Lexi în viața mea. Știu ca nu ia convenit ca am stat tot timpul după ea, dar nu mai avea condiția necesara sa se certe și cu mine.

"Mergem la Lucien sa îl luam pe Edward !" Spune ea când eu mă urc în masina și aprob pornind masina. Drumul pe care îl parcurgem pana la Lucien este extrem de liniștitor și nu știu dacă Lexi doarme sau doar sta cu ochii închiși.

Parchez masina în fata casei lui Lucien și Lexi suspina fără sa deschidă ochii. A adormit deja. Mă dau jos din masina și mă îndrept catre usa. După ce ciocan de doua ori Raul apare în usa și se incrunta văzându-ma dar mă poftește în casa.

"Nu sunt singur !" Îl lămuresc eu. "Lexi e în masina. A adormit. Am venit doar sa îl iau pe Edward și am sa plec ca sa nu va deranjez !" Spun și imediat apare și Lucien cu Edward în brațe.

"Cred ca o sa ai nevoie de scaunul pentru masina !" Spune și îmi arata scaunul care sta lângă perete.

"Sigur !" Spun și îl iau și pornesc inapoi spre masina. Deschid usa din spate și montez cu grija scaunul după care îl așez pe Edward în el și inchid usa cu grija sa nu o trezesc pe Lexi.

"Ati rezolvat treaba cu Paige?" Mă întreabă Lucien curios.

"Da ! Acum doar trebuie răsverificat dosarul și trimis în instanță după care Paige intra la închisoare !" Spun și el aproba și se uita în masina.

"Mă bucur pentru voi. Ce ai de gând sa faci ca sa fiți iar împreună ?"

"Încă nu m-am gândit...dar sper sa vina la mine și sa nu mă refuze. Chiar dacă nu am apucat sa vorbesc cu ea foarte mult săptămână asta, m-a facut sa regret ca nu am căutat-o după ce m-am intors din tabăra de vara !" Spun și el zâmbește slab.

"Mult noroc bătrâne! " Spune el după care mă bate prietenește pe umar și urc în masina aruncandu-i un zâmbet de mulțumire. Pornesc masina și mă îndrept spre apartamentul în care sta Lexi. Drumul este relativ scurt din cauza traficului neaglomerat.

Cobor din masina și în fata blocului apare nimeni alta decât Ana cu Noah de mana, iar în spatele lor mama și tata nu par prea fericiți.

"Jayden Queen. Pe unde mama dracului ai umblat?" Spune mama îngrijorată apropiindu-se de mine.

"Am avut treaba !" Spun nepăsător și deschid usa din spate. Îl scot usor pe Edward care adormise și îl i-au în brațe, iar când mă întorc cu fata la mama aceasta este furioasa.

"Ce dracu caută plodul ăla la tine în brațe? " Spune ea și da sa mi-l ia pe Edward din brațe dar mă dau în spate.

"Nici sa nu te gândești! Edward este copilul meu și asta sa-ți fie clar !" Spun și ea se incrunta.

"Așa ceva este inadmisibil! " Spune ea dând cu mâinile dramatic prin aer. "Scorpia aia blonda te-a intors împotriva mea!" Spune și se uita nervoasa la mine.

"Nu este adevărat! Tu ești singura vinovata. Ai adus-o pe scorpia aia de Paige la noi în casa fără ca măcar sa știi ca de fapt este mătușa lui Lexi. Nici măcar nu ai habar ce am făcut. Ia distrus copilăria. În fine degeaba îmi bat eu capul cu tine ca tot nu o sa înțelegi. Ana vino și ia-l pe Edward. Trebuie sa o duc și pe Lexi sa se odihnească! " spun și Ana se conformează sub privirea urata a mamei mele, în timp ce mama se uita scoată la mine. Era de așteptat. O iubea pe Paige.

După ce Ana îl ia pe Edward din bratele mele mă duc pe partea cealaltă a mașinii și o scot și pe Lexi care a adormit intr-o poziție extrem de strâmbă. Inchid usa mașinii cu piciorul și o blochez, după care trec pe lângă părinții mei care mă privesc atent, dar nu îi bag în seama.

"Ar fi mai bine sa va uitați la știri diseară !" Le spun chiar înainte sa intru în bloc.

A fost o zi extrem de obositoare...

Reîntâlnirea  (The Secret-Vol. II)Where stories live. Discover now