Ayıcıklı Pijama

138 8 3
                                    

Multimedia = Masal

Kapıda kulağıma yaklaştı ve Bu arada ayıcıklı pijamaların çok güzelmiş. Dedi ve sırıttı. Siktir. Diye mırıldandım ve gözlerimi kocamam açıp hemen üstümü süzdüm. Dediğimi duyduğuna eminim. Söylesenize bir günde daha ne kadar utanabilirim. Yaa bir kere benim pijamalırım çok güzel. Sen gitsene. Dediğimde yanağımdan makas aldı. İyi geceler! Pijamaları güzel olan kız. Dedi. Bu niye bana bu kadar tatlı gelmişti. O ağzını yerim ha. İyi geceler. Dedim ve kapıyı kapattım. Yüzümde istemsizce bir gülümseme belirdi. İçimde bir duygu olmuştu. Neydi bu duygu. Aşk mı ? sanmıyorum. Muhtemelen ona sadece ilgi duyuyordum. Yada sadece geçici bir heves. Bana mal gibi bakan Masalın yanına gittim. Şimdi geldik beni bilerek onun üstüne itmesine bide üstüne üstlük öyle fotoğrafımızı çekmesine ... Evet Masal. Şimdi bana telefonunu veriyorsun ve o fotoğrafı siliyoruz. Dedim. Hangi fotoğrafı. Heaa sen Emrenin üstündeyken çekip instagrama attığım fotoğraf. Diyince gözlerim fal taşı gibi açıldı. Masal ağzına sıçarım senin. Beni itmen bile hatayken nasıl fotoğrafımızı çekip instagrama atarsın. Diye cırladım. Ne cırlıyon be ! Ama bak bizim okulun çoğu beğenmiş ve yorum yapmış. Diyince benşm devreler attı. Masal !!! Diye bağırdım. Ne bağrıyorsun ya şaka yaptık mk. Teallam ya ! Ama instagrama attım. Dediğimde çok komikti yüz ifaden. Dedi ve gülmeye başladı. Ha ha ha paket yapta sonra güleyim. Dedim. Ve O fotoğrafı silcem ama telefonunu ver. Diye de ekledim. Ya ama olmaz hatıra kalsın valla bir yerde paylaşmıyacağım. Diyincede aklıma gelen sinsi planla sırıttım ve Peki ama o fotoğrafı bir sitede görürsem senin için iyi olmaz. Dedim. Tamam tamam. Eee napıyoruz. Dedi. Bilmem film izlemeye ne dersin ? Diye sorduğumda ise Hangi filmi izliycez. Demişti. Biraz filmleri kurcaladıktan sonra " Hadi İnşallah " diye bir film seçtik. Televizyona taktım ve koltuğa yayıldık. Ben filmi ayarlarken Masalda " Abur Cubur " getirmişti.

***********

Film başlayalı 1 saat 10 dakika falan olmuştu. Masal koltukta uyuya kalmıştı. Telefonuma gelen mesajla telefonu elime aldım. Saatine baktım. 01 : 58 olmuş. Oha lan ne ara saat geç oldu. Mesaja baktığımda

Gönderen : Yakışıklı meteor

Uyudun mu ?

Bu kimdi lan. Etrafıda tanıdığım çok meteor var. Acaba hangisi ? En iyisi sormak.

Gönderilen : Yakışıklı meteor

Sen kimsin ?

Yazdım ve gönderdim. Acaba kimdi ? Cevap geldi. Heyecanla açtım.

Gönderen : Yakışıklı meteor

Ben Emre. Hani aynı sınıftayız.

Ne ara telefonumu almıştı ki. Ve ne ara telefonunu kaydetmişti.

Gönderilen : Yakışıklı meteor

Telefonumu kimden aldın. Ve bende ne diye Yakışıklı meteor diye kayıtlısın.

Yazdım ve gönderdim. Çok geçmeden cevap geldi.

Gönderen : Yakışıklı meteor

Ben Masaldan aldım. Ve senin telefonuna da ben öyle kaydettim.

Sıçtım ağzına Masal..

Gönderilen : Yakışıklı meteor


Ego yığını. Egon tavan yapmış heralde. Neyse bay ben şu Masala planlarımı uygulayacağım.

yazdım ve cevap yazmasını bekledim.

Gönderen : Yakışıklı meteor

Ne tür planlar ;)

Fesat ya..

Gönderilen : Yakışıklı meteor

Fesat. Yüzünü falan boyarım tek kaş yaparım. Jghkgkgkf. Fotoğrafını çekerim sonra.

Yazdım ve cevap yazmasını beklemeden ayağa kalktım. Masala doğru yaklaştım ve göz kalemiyle kaşlarını birleştirdim. Sonra burnunun yanına kocaman bir ben yaptım. Pembe ruju yüzünğn heryerine bulaştırarak sürdüm. Sıra son işe gelmişti. Yani fotoğrafa telefonu aldım ve bolca fotoğrafını çektim. Yüzünü ıslak mendille temizledikten sonra hiç bir iz bırakmadan telefonumu şarja takarak koltuğa yayıldım. Göz kapaklarım ağırlaştı. Daha fazla dayanamayarak gözlerimi kapattım.

EGOLU METEORWhere stories live. Discover now