Part 5 .: nede i byen:.

981 20 0
                                    

Jeg går hen til det sted vi var blevet enige om at mødes. Jeg ser en dreng der muligvis kunne være Thor. Da jeg kommer lidt tættere på kan jeg se det er ham, jeg sniger mig om bag ved ham da han ikke har lagt mærke til mig endu. Jeg giver ham et kæmpe chok da jeg krammer ham bag fra. Han vender sig om og kigger mig direkte i øjnene. Jeg bliver helt varm inden i og føler at vi bare står alene. Pludselig spørger han om vi ikke skal gå ind og spise et sted. Jeg svare bare ja og er helt vildt nervøs, men jeg ved jo ikke hvorfor ? Da vi har gået i et stykke tid stopper han op foran en restaurant og spørger om vi skal gå ind. Da vi kommer der ind ser alt bare dyrt ud, du havde fået nogle penge af din mor, men jeg tror ikke der er nok.

😏: Thor
☺️: mig

😏: hvad kunne du tænke dig ?
😳: øhm en salat tror jeg.
😏 okay. Jeg tror jeg nupper en bøf så.
Vi sidder og snakker og vores mad er kommet.
😏: når D/N hvad laver du i din fritid?
😳: øh jeg danser disco, hvad med dig?
😏: jeg synger lidt og er sammen med mine venner. Er du god til det der disco?
😳: ja, eller det syntes jeg selv, jeg kan gå i split og sådan.
😏 lækkert.
Siger han med det der ansigt😏

Da vi er færdige med at spise går vi hen til der hvor man skulle betale. Ham manden bag disken spørger Thor om hvad han skal betale for, Thor kigger ned på mig og siger til manden " jeg skal betale for det hele". " ej Thor det behøver du ikke" siger jeg til ham og håber han ville lade vær. Manden bag disken kigger på Thor og siger " sikke en gentleman"
Han for betalt og vi går uden for, " vil du ikke med hjem til mig" spørger Thor. " jo det vil jeg rigtig gerne" svare jeg ham

Hjemme ved Thor
Vi er kommet hen til hans hus, og hold da op det er flot. Det stort og hvidt. Vi går inden for og Thor skynder sig ind til han far og siger Hej. Thor kommer så ud til mig igen og tager min hånd, han trækker mig med op på hans værelse. Når vi kommer ind på værelset er der lidt rodet men det er okay, jeg er heller ikke det store ordensmenneske. "Vil du se en film" spørger han. " ja det vil jeg godt" siger jeg og sætter mig i hans dobbeltseng, lidt efter kommer han over og sidder lige ved siden af mig. Filme er begyndt og den er ikke særlig spændene. Jeg sidder og kigger på Thor, han er dybt fokuseret i filmen. Jeg kigger på hans øjen, de er mega fantastiske,hans kindben, kæber, håret alt er jo fantastisk. Jeg kigger på han i ret lang tid indtil han drejer hovedet og kigger på mig. " nyder du synet" siger han og griner lidt. " ja haha" siger jeg og bliver helt rød i hovedet. Vi sider og kigger hindanden dybt ind i øjnene. Han læner sig frem mod mig og placere hans hænder bag ved min nakke, han trækker mig helt hen til ham, han kysser mig. Blidt men godt det er et dejligt langt kys. Jeg bider ham blidt i læben når vi trækker os fra hindanden. Vi sidder nu igen og kigger på hindanden og smiler. Jeg kan mærke noget der brummer i min lomme, jeg havde fået en besked fra min mor. Der stod " Hej skat hvornår kommer du hjem fra byen? Og har du det godt " besked var blevet sendt på messenger, så hun kunne se den var blevet læst. Jeg magtede ikke lige at svare for ville bare nyde min tid med Thor. Han kommer hen til mig og ligger mig stille ned, han kigger på mig sødt, men det smil bliver meget hurtig ændret da han begynder at kilde mig. Jeg hader at blive kildet. Jeg skriger af grin og kan næsten ikke få vejret. Han stopper ikke, først når min mobil begynder at ringe. Jeg kigger på den det er min mor.

Samtalen foregår på dansk
👩🏽:mor
👩🏼:Mig

👩🏽: D/N hvorfor svare du ikke på mine beskeder!?
👩🏼: undskyld mor, men jeg ikke sammen med den der veninde jeg er sammen med Thor...
👩🏽: når når når når derfor. er han sød.?
👩🏼: ja han er virkelig sød og mega dejlig.
👩🏽: når okay skat du kan bare blive der og sove vis du vil og må for ham.
👩🏼:okay tak mor elsker dig.
👩🏽: elsker også dig. vi ses...... Husk beskyttelse.
👩🏼: ej styr dig mor kender ham ikke!
👩🏽: man ved jo aldrig.

Samtale slut

Da jeg vender mig om kigger Thor underligt på mig. Jeg siger ikke noget men laver hvad-er-der-galt-blikket. "Så du kan dansk?" Siger han og smiler ( han snakkede dansk)
''Vendt hvad? Kan du også dansk?" Spørger jeg ham. " ja jeg bor i Gentofte hos min mor og i Belgien ved min far" " seriøst ej hvor pinligt du hørte jo alt det jeg sagde til min mor" sagde jeg og vidste ikke hvad jeg skulle gøre. " det var jo kun dejlige ting at få at vide " sagde han. Thor gik hen til mig, jeg stod på gulvet. Han gik hen og gav mig et kram. Han kyssede mig i håret, jeg blev helt vildt varm i kroppen. Jeg kunne hører hans hjerte hamre, der var en dejlig lyd, jeg følte mig helt vildt tryk når jeg stod der. Han tog mig med hen i sengen og kyssede mig blidt på munden så ned på halsen. Pludselig åbnede døren ind til hans værelse hans far stod i døren med nogle knækbrød. Thor gik hen og tog den bakke de lå på og sags pænt tak. Det var godt nok akavet. Thor rækker mig et knækbrød. vi sidder i sengen og spiser.
" ej nu har jeg fået krummer ind under blusen" siger Thor
" du kan da bare tage dem ud? " siger jeg
"Ja det kunne jeg jo godt, men det er der også andre der kan" siger han og giver mig et blik der hentyder til at andre = mig.
" okay Thor " griner jeg og smiler sødt.
Jeg tager min hånd ind under hans hvide T-shirt og køre min hånd op til hans brystkasse og børster nogle krummer væk, jeg køre langsomt ned af hans mave mens jeg børster hans krummer væk. Hold kæft han har en dejlig mave tænker jeg. Jeg kigger ham i øjnene og smiler. Da jeg har børstet alle krummerne væk kigger vi bare på hindanden.
" du har en dejlig mave " siger jeg meget nervøst
" har jeg?" Siger han og løfter op i hans T-shirt (billedet øverst)
Jeg bidder mig i læben og kigger på den. " ja den er vel okay" siger han og griner.

Skal jeg? (citybois)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora