V

197 25 5
                                    

 Стигнахме апартамента ми, извадих ключа и отключих. бутнах вратата и изхвърчах бързо в банята, пуснах душа, макар и с дрехите, а след това ги разкарах. Стоях под душа обмисляйки всичко от до. Как се случи? Бях свикнала.. Но боята.. Трудно ще се махне. По-важното, как Лей успя а се сприятели с такъв човек? Той не ми прилича на толкова лоша душа. Предупреди ме да си взема дрехи, но даже и да се бях преоблякла нямаше да съм по-добре и не по-малко засрамена. След час опитване да махна всичко по тялото си и да измия всичко лошо, излязох от банята и влязох в стаята си. Вратата се тресна силно и се обърнах. 

-Какво правиш тук? Не си ли тръгна? -погледнах го и седнах на леглото.

-Тръгнах си, но аз съм дух. Имаш сили и ме виждаш. -започна да се смее и седна до мен поставяйки ръка на кръста ми при което веднага захапах устна.

-Може ли да излезеш? Трябва да се облека.

-За какво да излизам? Не мисля, че е нужно. -засмя се, а аз го бутнах за което съжалих после. Хвана косата ми и я дръпна назад и прошепна в ухото ми.- Внимавай какво правиш за да не си отнесеш по-лошо от боята. -след това се изправи и излезе от стаята.

 Г.Т. на Лей. 

  Излязох от апартамента, моя бе срещу нейния. Е, поне нямаше да пътувам някъде с кола или с каквото и да е. Пропътувах няма и една минута и влязох. Хвърлих се на дивана и пуснах телевизора, качих горе краката си, взех една близалка и я пъхнах в устата си. Трябваше да стоя няколко чака докато брат 'и се прибере. Няма да стоя толкова дълго. Ще го започнем по-рано. Не съм забравил за проекта. Ще 'и се случи случка някой ден. Хъх. Не след дълго задрямах, пуснах дистанционното на земята сякаш тухла падна от 15-ти етаж та чак ме събуди. 

-Толкова ли си тежко бе? -изправих се и го ритнах. -Изплаши ме. -след което телефона звънна и го вдигнах.- Ало?- казах продължително, а от другата страна се чуваше смях.

-Защо със сестра ми не сте на забавачка? 

-Каква забавачка те е подгонила Сехун? -запитах аз.

-Едни малки пишлемета ме гонят из офиса. 

-Харесват те, не им се дърпай. -засмях се.

-Ще ги доведа във вас. Таман няма да мъчиш сестрата само. -измясе подло

My dreams.. My fucking love.Where stories live. Discover now