"kabus"

164 9 0
                                    

Koltuktan fırladım,kabus görmüştüm,o lanet filmleri izlemeyecektim newyorka yetişmek üzereydim uzunca bir süre kanadaya döneceğimi zannetmiyorum kafamı dinlemek için bir tatile çıktım hem newyorkta jessyde var en yakın arkadaşımla bir tatil nekadar kötü olabilirki...
×××××××
Annemden ayrılırken çok üzüldüm,ama annem bir tuhaftı geceleri dışarı çıkma diyip duruyordu bozuk plak gibi tekrarladığı bu cümlenin benim gidişimden dolayı üzüntüsüne bağlıyordum.
×××××××
Newyorka varmıştık jessy beni otogarda karşıladı, evine gidene kadar eskilerden konuştuk. Evine vardığımızda zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştık.evine girdiğimde etraf çok tuhaf kokuyordu halbuki camlar sonuna kadar açıktı. "Bu kokuda ne"."ben bir koku almıyorum" tuhaf davranıyordu aldırış etmedim. Saat gece 3 olmuştu "hadi yatalım"dedim bu saatte uyumaya alışkın değildim "peki ben biraz daha oturacağım" gözüm birden pencereye ilişti. Pencerenin dibinde tahtalar ve birkaç tane çivi vardı "bunlar ne için"."buralarda hırsız çok"." 7. katta oturuyorsun ne hırsızı"."var işte fazla kurcalama"."canın cehenneme".bana bir el işareti çekti yerine oturdu ve sigarasını yaktı,bende yatmaya gittim. O gece birsürü kabus gördüm sık sık uyandım.önceden hiç böyle şeyler olmazdı farklı ortamdan dolayıdır deyip kendimi geçiştirdim.sabah uyandığımda jessy işe gitmişti. Öğretmendi kendisi ama bana işiyle ilgili hiç bilgi vermiyordu salona gittim mis gibi bir kahvaltı hazırlamıştı bana üstünde birde not vardı "dünü unutalım güzelim moral tavan :)".

Vampir okulu ×[melezimsi]×Donde viven las historias. Descúbrelo ahora