Ταύρος

66 2 0
                                    

Γενικά ***

Τα πράγματα τον Σεπτέμβριο θα είναι καλύτερα από ό,τι τον Αύγουστο. Οι πλανήτες κινούνται σιγά-σιγά προς τον αστερισμό του Παρθένου και αυτό είναι πολύ καλό για τους Ταύρους. Ο Ήλιος και ο Δίας βρίσκονται ήδη στον Παρθένο και αυτό για σας ίσως προμηνύει βήματα προόδου. Είναι πιθανό η εύνοια αυτή να αφορά τα οικονομικά σας, υπάρχουν ωστόσο μεγαλύτερες πιθανότητες να χρειαστεί να συναναστραφείτε άτομα με επιρροή. Με λίγη τύχη, θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους. Όχι με το να τους καλοπιάνετε, αλλά με τις ίδιες τις πράξεις σας. Οι Ταύροι είναι συνήθως υπομονετικοί και σταθεροί. Αν κρατήσετε αυτή τη στάση, τότε τον Σεπτέμβριο μπορεί να είστε τυχερές και να βρεθούν τα κατάλληλα άτομα, την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο μέρος: τότε, θα διαπιστώσουν όλα αυτά που κάνετε (αλλά και που πάντοτε κάνατε) και (επιτέλους) θα λάβετε την αναγνώριση και την εκτίμηση που αξίζετε. Για να κάνετε την καλύτερη εντύπωση, δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από το να είστε ο εαυτός σας.

Έρωτας ***

Είναι πιθανό ο σύντροφός σας να θέλει να περιαυτολογείτε περισσότερο από ό,τι συνήθως και να προσπαθεί να σας μεταδώσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Αυτό δεν λειτουργεί και δεν σας ταιριάζει. Δεν χρειάζεται να μαλώσετε γι' αυτό, απλώς συνεχίστε ήρεμα να κάνετε αυτά που εσείς θέλετε. Αν πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας αντιδρά υπερβολικά όσον αφορά τις εμπειρίες σας και τις συναναστροφές σας με σημαντικούς ανθρώπους, μην θίξετε πολύ το θέμα. Φροντίστε να ενεργείτε όπως εσείς θέλετε και τη στιγμή που θέλετε. Όταν πιέζεστε πολύ, η απόδοσή σας μειώνεται και αυτό οδηγεί σε απογοητεύσεις τόσο για σας όσο και για τον σύντροφό σας. Κάντε υπομονή μέχρι να διευθετηθούν τα διάφορα ζητήματα και μετά μιλήστε του. Τότε θα δείτε ότι είναι πράγματι περήφανος για σας και σας θαυμάζει. Επομένως, φροντίστε πάντοτε να κρατάτε τις απαραίτητες αποστάσεις ώστε να προσεγγίζετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο.

Συμβουλές για τον έρωτα:

Σκεφτείτε προσεκτικά για τις δραστηριότητές σας και μην μιλήσετε γι' αυτό στον σύντροφό σας

Αυτό ίσως σημαίνει ότι θα υπάρξουν στιγμές που θα του κρύψετε πράγματα

Σχέσεις ***

Ορισμένα άτομα σας εμπνέουν τόσο σεβασμό που μπορεί να είστε διατεθειμένες να μείνετε στο περιθώριο ώστε εκείνοι να αναδειχθούν. Αυτό όμως είναι κάτι που πρέπει να αποφύγετε. Αναδείξτε την προσωπικότητά σας και πείτε αυτά που έχετε να πείτε. Μην ξεχνάτε ότι αξίζει να ακουστεί η άποψή σας. Αυτόν τον μήνα, ενδέχεται να νιώσετε μια κάποια ανασφάλεια σε περίπτωση που συναναστραφείτε άτομα που δεν ανήκουν στον κύκλο γνωριμιών σας. Ενδέχεται να φοβάστε ότι θα πείτε κάτι ανάρμοστο ή ίσως δεν ξέρετε πώς πρέπει να συμπεριφερθείτε σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Αυτό μπορεί να επιβραδύνει την πρόοδό σας και δεν πρέπει να το επιτρέψετε. Διατηρήστε την ηρεμία και την ψυχραιμία σας και συνεχίστε να πιστεύετε στην αξία σας. Από 'κεί και πέρα, αφήστε τους άλλους να φροντίσουν για τα υπόλοιπα. Παίρνουν από μόνοι τους την πρωτοβουλία και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ο γνωστός φιλικός εαυτός σας.

Συμβουλές για τις σχέσεις:

Μην αισθάνεστε κατώτερες από τους άλλους

Συνεχίστε να πιστεύετε στον εαυτό σας

Αυτά απο μενα ♥

Signs GreekWhere stories live. Discover now