6.SEZON ÖNEMLİ BİLGİLER

487 12 7
                                    

Evet sevgili okuyucularım.İste size yine muhtesem bir haberim var.

Öncelikle söylenilen 6. sezonun 2016 da olacagı dogru.Bunu hepimiz biliyoruz.Ama durun ne dediler.2016'nın ilk yarısında 7.sezon çıkacak.Önceden resmi degildi,ama simdi resmi!

Bir hayran yazarlara sormus:16 diyardan biri  gelecek sezon Ninjago da görülecek mi?                                   Cevap:Sırlarımızı vermeyi istemeyiz ama belki...Yani görülebilir.Zaten Lanetli Diyarın yok edilmesiyle 15 tane kaldı.

Yine bir soru:5.sezon diger sezonlardan daha karanlık bir yapıya sahip.6.sezonda böyle bir yapıya sahip olabilir mi? Spoiler vermeden söyleyebilir misiniz?                                                                                                Cevap:Tüm sezonlarda her türlü düşmanlardan etkilendi.Yani diger sezonda hersey olabilir.(Evet bu bir ipucu) hu

Soru:Fanların çok istegi üzerine eski karakterlerden biri geri gelecek mi;Garmadon,Usta Chen,Derebeyi vb.                                                                                                                                                                              Cevap:Pythor gelecek,öyle değil mi?Yani Pythor da gelecek sezon görecegiz.

Önemli Not:

Soru:2016 Eylül ayında çıkacak olan filmi 2017'ye ertelediniz.Anlıyorum.Bu çok erken bir sey ama. İrde söyleyebilir misiniz film ile tv serisi arasında bağlantı olacak mı?

Cevap:Film bizim en büyük sırrımız.Bu film için çok agır çalışıyoruz ve iyi olabilecek kadar en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Şimdilik Öğrendiklerim bu kadar.Yeni bilgiler öğrenirsem sizlerle paylaşacağım.

Sizleri Çok Seviyorum...❤                                                                               



LEGO NİNJAGO HAKKINDA BİLMEK İSTEDİKLERİNİZWhere stories live. Discover now