Part 22

30.7K 1.9K 51
                                    

Το δωματιο ειναι ενα απλο δωματιο φτηνου ξεναδοχειου.Το ξυλινο κρεβατι τριζει απιστευτα πολυ ομως αυτο δεν σταματαει την ορεξη για υπνο.



ΒΑΝΑΣ POV.


Ενας ενοχλητικος ηχος ηχει στα αυτια μου...Οχι , ειναι δευτερα.Η χειροτερη μερα της εβδομαδος.Μετα την χαλαρωσει του Σαββατοκυριακου ερχεται μια μουντη παντα βροχερη ημερα.Βαραω με το χερι μου το λευκο ξυπνητιρι μου και τεντονομαι σαν μια γατα...Σηκωνομαι ορθια και βαζω τις παντοφλες μου.Σερνομαι μεχρι το το παραθυρο .Ανοιγω της κουρτινες ....και ναι εχει ηλιο.Επιτελους.Η διαθεση μου φτιαχνει αμεσως αν και μολις θυμαμαι οτι δεν θα δω τον Λουκ σημερα ,κατευθειαν χαλαει.


Πηγαινω στο μπανιο και τριβω το προσωπο μου με λιγο σαπουνι.Παντα μου μαλακωνει το δερμα και το κανει να δειχνει φρεσκο.Βουρτσιζω για 2 λεπτα τα δοντια μου και ξεπλενω το στομα μου.Σκουπιζομαι με την λευκη πετσετα στο πλαι του νιπτηρα και κοιταζομαι στον καθρεφτη.Ομως δεν παρατηρω εμενα , αλλα την ντουζιερα.Το χθεσινο μπανιο με τον Λουκ ηταν απλως απολαυση.Σιγουρα τοκαλητερο μπανιο της ζωης μου.Ετσι πως ετρεχε το νερο στο προσωπο του τον εκανε πιο αγριο ,πιο πωθητο.Αναστεναζω βαρια και βγαινω απο το μπανιο.



''Βανα , ενα αγορι σε ζηταει.''Φωναζει η μαμα μου πονηρα.Το χαμογελο μου φωτιζεται.Ειναι εδω δεν εφυγε.Μου εκανε πλακα.Τρεχω σαν τρελη στα σκαλια και πεφτω πανω στην πορτα.Την ανοιγω διαπλατα με ενα λαμπρο χαμογελο.Κοιταζω το προσωπο.Το χαμογελο εξαφανιζεται.


''Καλημερα..''Κουναει το χερι του ο Τζειμς.Αν πω οτι χαρηκα που τον ειδα θα ειναι ψεμα.Αλλον περιμενα.


''Μερα...''Λεω απογοητευμενη.


''Περιμενες καποιον αλλον;''Ρωταει καπως παιχνιδιαρικα.


''Εμ οχι....''Γελαω ψευτικα.


''Ωραια..''Λεει καπως αμηχανα.

''Τι κανεις εδω πρωι πρωι;''Τον ρωταω και στηριζω τον ευατο μου στην πορτα.


''Περνουσα απο εδω και σκευτηκα να σε παω με το αυτοκινητο να μην περπατας κι ολας.''Με κοιταζει νευρικα και ανοιγοκλεινει μερικες φορες τα ματια του.


''Ααα χαιρομαι που με σκευτηκες αλλα μην σε βαζω σε κοπο.Ετσι και αλλιως θα κανω ωρα μεχρι να ετοιμαστω.''Προσπαθω να ξεφυγω απο αυτη την προταση.


''Δεν εχω προβλημα μπορω να περιμενω στο αυτοκινητο.''Δειχνει το δικο του εξω απο το σπιτι.Αφου επιμενει...


''Ενταξει , θα προσπαθησω να κανω γρηγορα.''Του κλεινω την πορτα και ανεβαινω πανω βαριεστημενα.Βγαζω απο την ντουλαπα μια γκρι σκουρη φορμα ,θα ελεγα εχει ποντικι χρωμα και ενα μαυρο απλο μπλουζακι με V.Βαζω τα μαυρα μου all stars λιγη μασκαρα και πουδρα και ειμαι ετοιμη.Κατεβαινω τις σκαλες.


''Δεν θα φας;''Ρωταει η μαμα μου.


''ΟΧΙ.''Φωναζω και βγαινω απο το σπιτι βαρωντας την πορτα πισω μου.Το οτι μου ειπε οτι εχει δουλεια και μετα γυρισε στης 4 το βραδυ λες και ειναι στην ηλικια μου δεν μπορω να το χωνεψω.Απλως μου κανει εντυπωση ολη αυτη η συμπεριφορα.Μου ειπε οτι ειχε βαρδια στο νοσοκομειο αλλα μετα γυρισε..Γκρρ δεν μπορω να καταλβω.Μπαινω στο αυτοκινητο του Τζειμς.Μυριζει παλι τσιγαρο.Ενοχλητικη μυρωδια.Ανοιγω το παραθυρο κατευθειαν.


''Ξερω πρεπει να αεριζω το αμαξι με τοσο καπνο...''Μου λεει με ενα χαμογελο και γυριζει το κλειδι στην μιζα.Η μηχανη κανει εναν περιεργο θορυβο αλλα ξεκιναει.


''Εχει ωραια μερα σημερα...''Σπαει την σιωπη.

''Ναι ειναι υπεροχα.'Κοιταω εξω απο το παραθυρο.Ο ηλιος λαμπει και καθρεφτιζει τα μεγαλα κτηρια που περναμε.Πολυ ανθρωποι ντυμενοι με κοστουμια και ταγερ περπατανε σταθερα πανω στους πολυασχολους δρομους.Ομως , το μονο που μπορω να σκευτω εγω ειναι ο Λουκ.Βγαζω το κινητο μου εξω και πληκτρολογω ενα μηνυμα.


Βανα:*Καλημερα μωρο μου.Εφτασες; <3 :(*


Λουκ:*Καλημερα.Ναι πριν λιγο , μαλλον θα παω τις τελευταιες ωρες σχολειο.Τωρα απλως θελω να κοιμηθω <3 *


Βανα:*Ενταξει τοτε σε αφηνω να κοιμηθεις.Τωρα φτασαμε και εμεις σχολειο τα λεμε :* *


Λουκ:*Ποιοι φτασατε;*


Κοιταζω την οθονη , ναι θα του πω.Ετσι και αλλιως δεν ειναι κακο.


Βανα:*Εγω και ο Τζειμς.Ηρθε να με παρει σημερα γιατι ηταν ο δρομος του.Σε φιλω... ;) *

Του στελνω μια σελφι που του δινω φιλακι.Γυριζω και ο Τζειμς με κοιταει νευριασμενος.Οκ αυτο δεν ηταν και πολυ ευγενικο.Τον γραφω για να μιλαω με τον Λουκ.


''Σορρι''Λεω σιγανα.


''Δεν μπειραζει.''Λεει σοβαρος και βγαινει απο το αυτοκινητο.Πολλα παιδια ειναι στην αυλη.


''Τι εγινε;''Ρωταω τον Τζειμς.

''Δεν ξερω παμε να δουμε.''Με σπρωχνει μπροστα και περπαταμε προς τα παιδια.



Ολοι δειχνουν ενθουσιασμενη.Απ'οτι ξερω δεν θα παμε σημερα καμια εκπαιδευτικη εκδρομη οποτε ποιος ο λογος.


''Τι εγινε γιατι ειστε εξω;''Ρωταει ο Τζειμς ενα μικρο κοριτσακι.Εκεινη χανει τα λογια της.Τα μαγουλα της κοκκινιζουν.


''Εμ υπαρχει διαρροη οποτε οι περισσοτερες αιθουσες ειναι γεματες με νερο.Θα μας κρατησουν ολους εξω απο το σχολειο.Αλλα δεν θα μας αφησουν να φυγουμε.''Λεει πλεον σιγουρη.


''Ευχαριστουμε.''Λεω στο κοριτσακι και την προσπερναμε.


''Γιατι εσεις τα κοριτσια συμπεριφερεστε ετσι;''Γυριζει να με κοιταξει με απορια.


''Πως ετσι;''


''Εννοω κολλατε να μιλησετε , κοκκινιζετε και αλλες τετοιες παπαριες.''Τονιζει και εγω κρυφογελαω.


''Αυτο το κανουμε οταν μας αρεσει καποιος...''Λεω με χιουμορ στην φωνη μου.Δεν ξερει τιποτα για τις γυναικες.


''Αυτο ειναι σιγουρο;''Ρωταει αγχωμενος.

''Ναι γιατι ρωτας;''Τον σταματαω με το χερι μου και στεκομαι μπροστα του.


''Οι πεισσοτερες το παθαινουν αυτο...''Λεει καπως ντροπαλα!Ντροπαλος ο Τζειμς; Οχι ποτε.Προσπαθω να μην γελασω με το υφος του.


''Εεε τοτε πρεπει να χαιρεσαι εχεις μεγαλο φαν κλαμπ.''Γελαω ελαχιστα.


''Εσυ γιατι δεν το παθαινεις αυτο;''Ρωταει σιγανα.Δεν δινω σημασια.Συνεχιζω να προχωραω μπροστα μεχρι που βλεπω την Κατερινα.


''Γιατι εισαι με τον Τζειμς;''Ρωταει σοβαρη.


''Χαλαρωσε αδερφουλα ουτε καλημερα;''Αρχιζουν να σφαλιαριζονται γρηγορα.


''Ει , ει.''Τους χωριζω.


''Ενταξει; Ηρθε να σε παρει; Γιατι με πριζει απο χθες για σενα.''Λεει η Κατερινα και τα μαγουλα μου παιρνουν φωτια.


''Σκασε γαμω το μυαλο σου.''Ο Τζειμς φωναζει και φευγει απο μπροστα μας.


''Παμε να καθησουμε εκει;''Μου δειχνει ενα δεντρο κοντα στα καγκελα του σχολειου.


''Αμε.''Δεχομαι και προχωραμε προς τα εκει.Καθομαστε κατω στο γρασιδι και αφηνουμε τις τσαντες μας στο πλαι.


''Τι ηταν αυτο που ειπες πριν;''Την ρωταω.


''Δεν χρειαζεται να το επαναλαβω.''Δεν με κοιταει.


''Εγω θελω.''


''Ειπα οτι με επριζε για ερωτησεις για σενα.Δεν μπορει να μην εχεις καταλαβει οτι σε γουσταρει.Ξερεις πρωτη φορα τον βλεπω ετσι.Εχει πλακα να μου καθαριζει το δωματιο μονο και μονο για να του απανταω σε ερωτησεις για σενα.''Γελαει.


''Βασικα ο Τζειμς δεν με γουσταρει , ειμαστε φιλοι.''Τονιζω.''Και τι ερωτησεις κανει για μενα;''


''Τι μουσικη σου αρεσει ,για τον Λουκ για την οικογενεια σου τα παντα.Δεν καταλαβαινεις οτι του αρεσεις ρε βλακα;''Με σκουνταει πονηρα.


''Ναι αλλα εμενα δεν μου αρεσει.Ξερω οτι ειναι αδερφος σου αλλα δεν αισθανομαι τιποτα για αυτον.Πιστευα οτι παντα μιλουσαμε φιλικα.''Πιανω το κεφαλι μου.Δεν πιστευω να του εδωσα και ελπιδες.Εννοω ειμαι παντα ευγενικη μαζι του ,μπορει αυτη την ευγενεια να την πηρε διαφορετικα.


''Εκανες λαθος.Αλλα δεν πειραζει , για πες μου τωρα πως περασατε με τον Λουκ;''Γυριζει προς το μερος μου ενθουσιασμενη.Η τσιριχτη φωνη επεστρεψε.


''Ηταν περιεργα.Δεν ξερω αν σου ειπε ο Τζειμς για το περιστατικο αλλα κατ'αλλα καλα...''Της δινω το καλητερο χαμογελο.


''Ναι μου ειπε, με καθε λεπτομερια.''Γελαει και το ιδιο κανω και εγω.


''Εσυ με τον Shawn τρεχει κατι;Ξες γιατι ειστε συνεχεια μαζι και φανταστηκα οτι...''


''Καλα φανταστηκες.''Λεει κοφτα.''Αλλα ειναι δυσκολο ολο αυτο.''Κοιταει προς τα κατω και παιζει με τις ακρες των μαλλιων της.


''Ποιο ολο αυτο;''Ρωταω.


''Ο Σον δεν με γουσταρει...Του αρεσω μονο στο κρεβατι, και ξες αυτο ειναι λιγο πικρο ,γιατι εμενα μου αρεσει πραγματικα πολυ.Αλλα αυτος δεν αισθανεται τιποτα για μενα.''Το υφος της ειναι σοβαρο.Φαινεται οτι ειναι πληγωμενη.


''Γιατι το λες αυτο βρε χαζο.Εισαι τοσο ομορφη.Δεν γινετε να μην δεν του αρεσεις...''Την παιρνω στην αγκαλια μου.


''Εξωτερικα του αρεσω για αυτο ειναι μαζι μου.Δεν τον ξες τον Σον.Του αρεσει η φιγουρα.Να κυκλοφορει με μια σουπερ καυτη γκομενα με σουπερ μεγαλα βυζια.''Κανει την φωνη του και γελαω.


''Χαχαχα μα καλα αν δεν του αρεσεις τοτε γιατι συνεχιζεις να εισαι μαζι του;''Την ρωταω.


''Θελω να περναω χρονο μαζι του.Εννοω αν τελειωσει οτι εχουμε δεν θα μπορω να τον βλεπω και να τον ακουμπαω οπως τωρα.Θα ειμαστε και παλι φιλοι σαν να μην εγινε τιποτα.''



''Αρα εσυ θελεις να εισαι μαζι του γιατι φοβασαι οτι θα τον χασεις , ενω αυτος σε θελει μονο για αυτο κρεβατι.Συγνωμη φιλεναδα αλλα εισαι λιγο χαζη.Σου αξιζει κατι καλητερο απο τον Σον.Αφου δεν του αρεσεις , παρατα τον.Θα βρεις εναν που να σου αξιζει.''Θελω να την βοηθησω , ειναι τοσο καλη.


''Βανα, δεν καταλαβαινεις.Ο Σον ειναι κολλημα,τα παντα πανω του σε τραβουν ο τροπος που περπαταει ,το βλεμμα του και εκεινο το μικρο γελακι που βγαζει....Αχχ δεν γινετε να τον αφησω σου λεω.Τουλαχιστον μου δινει λιγη χαρα.''Μιλαει με τοσο παθος και με τοση λατρεια.Νομιζω οτι πλεον καταλαβαινω τι γινετε με αυτην...


''Εισαι ερωτευμενη μαζι του.''Συμπαιρενω και γουρλωνει τα μαυρα της ματια.


''Οχι ,αποκλειεται απλως μου αρεσει πολυ.Και απο που το καταλαβες εσυ αυτο;''


''Δεν ειναι αυτα που ειπες για αυτον , αλλα ο τροπος που τα ειπες.Τα ματια σου ελαμψαν και μιλουσες με παθος για αυτον.Το να εισαι ερωτευμενη με καποιον δεν ειναι κακο...''


''Ο ερωτας ειναι λαθος.''Λεει καταφατικα.


''Οχι δεν ειναι γιατι το λες αυτο;''Εγω ειμαι ερωτευμενη με τον Λουκ και αυτο δεν μου μοιαζει με λαθος ...αλλα ισως ειναι το καλητερο μου λαθος.



''Ολοι οι ερωτες στην αρχη ειναι ομορφη ,γλυκοι και ολα αυτα τα γλυκαναλατα.Αλλα παντα τα ατομα καταληγουν χωρια.Ξες οταν εισαι ερωτευμενος δεν δειχνεις τον πραγματικο σου ευατο αλλα δειχνεις αυτο που αρεσει στον αλλον.Δεν το κανεις επιτιδες ,απλως σου βγαινει η αναγκη να αγαπηθεις δυνατα.Αλλα συνηθως καποιος αγαπαει λιγοτερο απο τον αλλον.Και ετσι σιγα σιγα  ο ερωτας φευγει.Και ξες τι μενει;''Με ρωταει.Κουναω αρνητικα το κεφαλι μου.


''Μενει η συνηθεια να αγαπας τον αλλον.Δεν ειναι αγαπη αλλα η συνηθεια να αγαπας και να φροντιζεις τον αλλον.''Τα λογια της ειναι αληθινα.Λες και βγαινουν απο τα βαθη της ψυχης μου.


''Σου συνεβει κατι τετοιο;''Την ρωταω.


''Με συνηθισε.''Λεει ξερα.


''Ποιος;''Θελω να μαθω ποιος της το εκανε αυτο.Δειχνει να ποναει.


''Παει καιρος.''Βλεπω τα δακρυα της να τρεχουν .''Στα λεω ολα αυτα γιατι εισαι φιλη μου και δεν θελω να πληγωθεις απο εναν μαλακα.Προσεχε με τον Λουκ.Φαινεται καλος μαζι σου αλλα μπορεσα και τον καταλαβα...Ειναι αυτος αλλα σε καλητερη εκδοση , ισως οταν δεν ειστε μαζι να πηγαινει στην παλια του εκδοση.''



''Το εκτιμω αυτο που κανεις αλλα ο Λουκ ειναι αλλο.Δεν ξερω αν καταλαβαινεις αλλα εγω κατα καποιο τροπο τον αλλαξα.Τον βοηθησα να σηκωθει...''Της λεω.


''Μπορει...''


''Θες να παμε να βρουμε τα παιδια;''Την ρωταω.Νευει και σηκωνομαστε.Τιναζομαι απο το χορταρι που βρισκεται πανω στην φορμα μου.



''Ψςςς Ψςς''Ακουω εναν ψιθυρο.Γυριζω την πλατη μου στα καγκελα.Προσπαθω να καταλαβω ποιος ειναι αλλα δυσκολευομαι.Νομιζω βλεπω μαυρακια μπροστα μου.Αισθανομαι τα ποδια μου να συονται στην γη.......Λουκ;




_____________________________________________________________________


Χειιι! Πως ηταν η πρωτη μερα στο σχολειο; Εμενα πηγε αρκετα καλα.Αν εισαστε καινουριος/καινουρια στο σχολειο ,μην αγχωνεστε θα βειτε παρεες το εχω περασει και εγω.Απλως να μην ντρεπεστε και να δειχνετε απο την αρχη οτι ειστε ανεξαρτηροι για να μην σας πατανε τα μαγκακια :3 .Τι λετε να επαθε η Βανα μας;  Η Κατερινα καλο κοριτσι τι λετε; Αυτα απο μενα Love ya.<3


Η καινούρια (2) /The new girl 2.Where stories live. Discover now