5

1.4K 32 2
                                    

**Dagen efter**

Idag starter skolen, det har seriøst været den bedste sommerferie noglesinde! Jeg skulle starte i 9 klasse, på en ny skole. Ligepludselig får jeg en besked fra Anthon, i beskeden står:

"Pas på den skole du skal starte på, skat, der er pisse mange citygirls på, og de ved godt det med at du er min kæreste!"

Jeg tænker at det ikke kan være så slemt, men da jeg kom hen på skolen, kom der skrigende piger hen til mig, "Omg må vi ikke få et billede?" altså jeg er bare Anthons kæreste? så hvorfor skal folk være så vilde? Klokken ringede og jeg skulle ind til min nye klasse. Jeg kommer ind, og folk siger hej, jeg blir vist hen til min plads. Ved siden af sidder der en vildt sød pige, hun er blond og har de smukkeste blå øjne. Jeg siger hej til hende og hun svare tilbage, jeg spørg om hendes navn, hun hedder Sabine. Vi snakker sammen, pludselig udbryder hun: "Hey, er du enligt ikke kærester med Anthon fra Citybois!?" Jeg svare så "Jo? hvorfor?" "Der er fordi jeg er fan af Citybois, men ikke den type der, som fangirler totalt, som alle dem fra 6-8 klasse" Vi griner og hun virker pisse sød!
hun spørg som om vi ikke skal være sammen efter skole, og tag på strøget, det vil jeg rigtig gerne. Vi skal ikke rigtig noget i skolen idag, så vi får fri 11.20, vi tager toget til Nørreport, allerede der kan jeg høre piger "OMG ANTHON!!!!" der troede jeg først det var mig fordi at jeg er Anthons kæreste, men så hørte jeg Anthons grin. Min verden gik i stå. Jeg savner ham så pisse meget. Jeg løber op ad trapperne, han ser mig ikke, jeg venter til pigerne har fået taget deres billede med ham. Jeg løber hen og kysser ham, pigerne tager billeder af os og alt muligt. Min veninde står der bare, og er næsten ved at græde.. "Det her er første gang jeg ser dig Anthon.. Jeg er virkelig stor fan af jer" Anthon går hen og krammer hende og siger "Nårh, hvor er du sød!" vi siger farvel til hinanden og går videre.

Drømmescenariet - AnthonWhere stories live. Discover now