Micutul Prolog!!! ♡

8.1K 242 12
                                    

>>Sa facem cunostinta cu dragostea:

*Ce-ar fi daca... intr-o buna zi iti dai seama ca te-ai indragostit si nu mai vrei sa adormi, pentru ca realitatea este mai frumoasa decat visele tale!?

Uneori vrem iubire atat de mult, incat e dificil sa dormi si dorul de cineva e mare. Probabil fiecare din noi traim cu dorul la... cineva... ceva. Este dureros sa fii singur, dar este si mai dureros sa te simti singur. Si inafara de cel pe care il iubesti, nimic nu te poate face fericit.

**Dar ai curaj... ai curaj... si ai sa vezi iubirea noastra e mai tare de cat crezi.

>>Sa facem cunostinta cu personajele!! ... sa aflam cine sunt ... sa aflam micile scretele din viata lor : familie, prieteni si dragoste ... :

***Anaya Windsor o fata de 20 de ani , bruneta cu niste ochi albastri scanteietori. Locuieste intr-o casa foarte frumoasa si cu o gradina superba.Locul ei preferat, unde adora sa citeasca atunci cand simte nevoia de liniste. Tot timpul e ocupata cu temele pentru scoala si preocupata pentru cei din jur. Timidatea o caracterizeaza cand intalneste o noua persoana . Dar totul dispare rapid atunci cand ajunge sa cunoasca acea persoana.

Familia: Desi ambi parinti lucreaza si sunt ocupati tot timpul cu afacerile, mereu si-au facut timp sa-i fie alaturi si niciodata nu s-a simtit singura.

Prieteni: Raven.. prietena cea mai buna si sora de suflet. O fata cu parul negru si ochii caprui care ii cunoaste toate secretele. Anii petrecuti impreuna nu sunt putini plus ca, acum au ajuns sa fie din nou colege de facultate, exact ca in liceu si scoala generala.

Dragostea: Off.. dragoste!!:)) Un cuvant ciudat, si un mister pentru toti :D. Cuvantul dragostei, Anaya nu a reusit niciodata sa-l descifreze.. pierdandu-si speranta . Uraste fiecare secunda idioata petrecuta gandindu-se la acest lucru. Acum incearca sa ascunda ceea ce simte, dar undeva in interior stie ca are puterea sa creada in iubire si sa-si deschida inima asupra dragostei.

***Dayson Zenda brunetul misterios cu ochi negrii. Desi are numai 23 de ani traieste intr-o lume ce este inconjurata de pericol si cursele de motor. Ambitia pentru motoare este viata lui, indiferent prin ce a trebuit sa treaca .

Familia: Cu o familie bogata.. extrem de bogata lucrurile trebuiau sa fie cele mai simple. Cel putin asa credem toti. Insa niciodata nu au fost usoare pentru el. De fiecare data era singur. Nimeni din familie nu-l sprijinea din simplul motiv ca, a ales cursele de motor si nu afacerile ce trebuiau conduse mai departe. Pentru a-si ascunde ranile si durerea din suflet a ales sa-si puna falsa masca ce iti transorma inima in gheata.

Prieteni: Angelo, unicul prieten l-a inteles si sprijinit in cele mai dificile momente. Desi nu au acelai sange, cei doi se inteleg ca frati adevarati.

Dragostea: Relatii au fost.. au fost multe. Dar niciuna nu i-a pus capac. Si nu a reusit sa-i dezghete inima si sa-i vindece ranile. Pentrul el eleganta dragostei nu inseamna sa fii observat, ci sa fi tinut minte.



**Si-am incalecat pe-o sa si micutul meu prolog a iesit asa ...Dupa cum este si vorba: Curajul - placerea de a trai periculos nu imi ramane decat sa va invit sa aveti si voi curajul sa descoperiti povestea... "Losing hope". ♡♡♡

Losing HopeTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang