''We're happy for you guys.''

579 22 6
                                    

Louis's POV

Het is negen uur in de morgen en ik word wakker van mijn telefoon, een typisch Apple geluidje maakt me wakker, ik lig nog in de armen van Harry en twijfel of ik het bericht ga lezen. Ik draai me langzaam om en ontgrendel mijn telefoon, ik schrik op want ik zie dat het van mijn moeder is.

M: Louis, zou je misschien vanmiddag of als het uit komt even langs willen komen? Je vader in ik hebben niet goed gereageerd de laatste keer en we hebben beide nagedacht. Gr. Mama

De tranen springen in mijn ogen en ik ga rechtop zitten, Harry wrijft in zijn ogen.

''Jij bent ook niet goed, vannacht lagen we om  vijf uur te slapen en word wakker om negen uur.'' zegt Harry en kijkt met met een fronsende wenkbrauw aan.

''M'n moeder heeft me een SMS gestuurd!.'' zeg ik en Harry zit in een fractie van een seconde ook recht op.

''Laat is lezen.'' zegt Harry, en ik laat het bericht aan hem lezen.

''Fantastisch toch!'' zegt Harry en legt zijn hoofd op mijn schouder, ik leg mijn hoofd op zijn hoofd.

''Zeker!'' antwoord ik.

''Hoe laat gaan we?'' vraag ik aan Harry.

''Rond vieren ofzo?'' antwoord Harry.

''Ja prima.'' antwoord ik en tik een SMS'je terug.

''Zie je nou wel.'' zegt Harry en port me in mijn zij, ik lach en val achterover weer op m'n kussen, Harry gaat op me liggen en geeft me een kus.

''I love you!'' fluistert hij in mijn nek.

''I love you better.'' antwoord ik, en Harry gaat weer gewoon naast me liggen. Na een paar minuten vallen we allebei weer in slaap.


Harry's POV

''GOEIEMIDDAG!'' schreeuw ik als ik om een uur weer wakker word.

''GOEIEMIDDAG!'' schreeuwt Louis terug, ik zie dat Louis ziet dat ik schrik.

''Jaja je dacht wel dat ik nog lag te slapen.'' zegt Louis en steekt zijn tong naar me uit.

Ik geef Louis een kus en dan lopen we samen naar beneden. Het is ondertussen als bijna half twee en we beginnen aan onze eerste maaltijd van de dag. Na het eten gaan we terug naar boven en kleden we ons allebei aan aan daarna stappen we in de auto, het is rond drie uur en rijden naar het huis van de ouders van Louis.

Louis's POV

Harry en ik staan voor de deur, hand in hand, Harry drukt op de bel en na een paar seconden gaat de deur open en zien we de moeder van Louis in de deur.

''Goeiemiddag heren!'' zegt mijn moeder vrolijk.

''Goeiemiddag.'' antwoorden Harry en Louis, en we lopen naar binnen, ik geef mijn moeder een knuffel, Harry loopt door en geeft mijn vader een knuffel.

''Ik ben blij jullie weer te zien jongens.'' zegt mijn vader en lacht en ik zie aan hem dat hij ons heeft gemist, mijn moeder loopt naar de keuken en zet koffie.

''Ga zitten jongens.'' zegt mijn vader stralend, Louis en ik gaan zitten en mijn moeder komt de woonkamer in met appeltaart en koffie.

''Zo jongens...'' begint mijn moeder.

'' Het is al goed mam..'' antwoord ik.

''Nee dat is het niet.'' zegt mijn vader.

''Je moeder en vooral ik hebben totaal niet goed gereageerd op jullie coming-out, maar we hebben veel gepraat en eigenlijk zijn we heel trots op jullie allebei dat jullie dit durven te zeggen, en nou weet ik dat we het niet goed kunnen praten door alleen sorry te zeggen, dus hebben we een vakantie voor jullie geboekt naar Spanje, zo kunnen jullie even lekker relaxen en wat tijd met z'n tweeën doorbrengen.'' zegt mijn vader.

''Sorry...'' zegt mijn moeder en ik zie oprecht aan haar dat ze heel veel spijt heeft van wat ze heeft gezegd. Ook aan mijn vader is dit goed te merken en ik kan zien dat ze stralen van geluk.

''Het is toch al goed!'' zegt Harry

''Die vakantie had toch helemaal niet gehoeven!'' zeg ik en we beginnen allemaal te lachen, na dit hele onderwerp hebben we nog wat gesprekken over de band en wat andere dingen, het voelt weer zo vertrouwd, zo goed! En ik besef dat ik eigenlijk zoveel liefde om me heen heb, Harry, mijn ouders, de band, onze fans.

☑️

They don't know about usWhere stories live. Discover now