Sneh až po kolená

546 32 2
                                    

Sam stála po kolená v snehu ,stále čakala na niekoho kto jej pomôže ,ale nikto neprichádzal .Vybrala z vrecka mobil a chcela napísať Joshovy SMSku ale nemala singnál . „ Ja som blbá mala som ostať s ostatnými ." Nadávala sama sebe Sam .Naštvala sa a išla smerom ku chate sama ,lyže tam nechala aj keď vedela že za pár minút zapadnú snehom a nenájde ich .No v tej zime jej to bolo jedno .Nevidela na krok takže nevedela kde ide .Snežilo čím ďalej tým viac a bolo chladnejšie a chladnejšie .Nakoniec Našla nejakú starú chatrč .Konečne .pomyslela si .Pristúpila ku dverám ,chytila kľučka a otvorila dvere .Nečakala že nebudú zamknuté .Vošla dnu a zatvorila za sebou dvere .Dnu bola tma ,nevidela na krok .Zrazu počula ako keby niečo spadlo . „ Haló ,je tu niekto ?" Spýtala sa Sam nahlas . „ Sam ?!Vďaka bohu ." Povedal Matt ktorý vybehol spoza horu .Sam ho spoznala podľa hlasu ale aj tak si vybrala z vrecka mobil a posvietila si sním aby sa uistila že to je naozaj Matt . „ Do chaty sa teraz nedostaneme musíme počkať kým prestane snežiť ,však máš pri sebe zapaľovač ." Hovoril Matt .Sam hneď vybrala z vrecka zapaľovač a hodila mu ho . „ Požičaj mi mobil aby som si posvietil ,môj som zabudol v chate ." Povedal Matt a pristúpil ku Sam bližšie .Sam mu bez slova mobil dala do rúk a stála na mieste .Matt išiel išiel rýchli krokom ku starej skrinke ktorú rozobral aby mali drevo na oheň .Sam ho mlčky pozorovala .Zobral kus dreva a hodil ho do starého krbu potom ešte začal hľadať nejaký papier aby to lepšie horelo ale nič nenašiel .Matt chvíľu rozmýšľal že čo nahradí papier potom si odtrho kus látky zo svojej bundy ,zobral zapaľovač a pomaly zapálil kus látky ktorý hodil do krbu . „ No ták ,no ták ." Hovoril Matt a modlil sa aby sa to zapálilo .Po chvíli sa to rozhorelo a konečne bolo tam nebola taka tma .Sam si sadla na gauč a pozorovala oheň .Matt si sadol na druhú stranu gauča .

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Jess a Mike konečne vyšli z izby a išli ku ostatným .Ashley a Chris stále sedeli na gauči ale bez žiadnych dotykov . „ Ja to nevydržím ,kto mi pôjde pomôcť nájsť Matta ?" Povedala Emily a poobzerala sa po obývačke . „ Si normálna ,veď pozri von ,len by si vyšla z chaty a už by ťa zasypal sneh ." Vysvetľoval jej Mike príjemným hlasom .Emily len zagúľala očami a zase chodila od okna k oknu .Mike prišiel ku Joshovy ktorý si stále prezeral mapu . „ Prezeráš si tu mapu už celé hodiny ." Hovoril Mike . „ Rozmýšľam kde môžu byť je tu veľa miest kde sa môžu skryť ale nájsť ich v snehovej búrke je ťažké ." Vysvetľoval Josh Mikeovy . „ nemôžme ich ísť hľadať teraz ,keď prestane snežiť pôjdeme ich pohľadať ." Hovorila Jess a sadla si na gauč ku Ashley . „ Tak čo ako vám to klape spolu ?" Opýtala sa Jess a usmiala sa . „ Myslíš že je dobrý čas rozoberať môj vzťah s Chrissom ?" Povedala nahnevane Ashley a pozrela na Jess . „ Okej ,ja sa ťa len pýtam ." Povedala nechápavo Jess a postavila sa z gauča ,chytila Mike za ruku a odviedla ho naspäť do ich izby . „ Druhé kolo ?" Opýtala sa Emily Jessici .Jess na ňu iba usmiala .



UNTIL DAWNWhere stories live. Discover now