Ενεργή

183 6 0
                                    

Γυρισα σπιτι και άνοιξα το λαπτοπ για να ξεχάσω για λιγο την Τζειν επειδη ηταν συνεχώς στο μυαλό μου και μπήκα σε ενα διάσημο σάιτ για έπιπλα κλπ διότι το σπιτι ηταν τελειως άδειο και εκεινη την στιγμη βρισκόμουν στο πατωμα. Έψαξα για έναν καλο καναπέ, κρεβατι, και πολυθρόνα για τη δωματιο μου.

Όσο αναζητούσα για έπιπλα ξαφνικα χτυπησε το κινητο μου, η κληση ηταν με απόκρυψη και αναρωτήθηκα ποιος ηταν. Μιλησε μια γυναικεία γλυκια φωνη. Ειπε 'ποτε να ερθω τελικα;' Και τοτε καταλαβα ποια ηταν..
'Στις 9.30 θα ηταν καλα' της ειπα.
Και το εκλεισε.

Πέταγα απο χαρα και εβαλα ροκ μουσική απο το λαπτοπ να ακούγεται ως υπόκρουση. Μπορει η ωρα να ηταν 6.30 και να ειχα 3 ωρες μεχρι τον ερχομό της Τζειν αλλα εγω ετοιμάστηκα απο τοτε . Δηλαδη.. Άρχισα να ετοιμάζομαι.. Βούρτσισα τα δοντια μου 8 φορες και μάσησα ενα πακέτο τσίχλες για να ειμαι φρέσκος.

Η ωρα ηταν 8.30 και ακουσα το κουδούνι, η μητέρα μου είχε παει για δουλεια, οποτε δεν θα ηταν εκεινη, άνοιξα την πορτα και αντίκρισα την Τζειν. Ηταν λαχανιασμένη και εγω αγχωμένος και πλήρως απροετοίμαστος της ειπα να περασει μεσα.

Εκεινη μου ειπε απο μονη της, χωρις να ρωτησω το γιατι και το πως, οτι ειναι λαχανιασμένη απο το αγχος της, διότι μου εξήγησε πως πατέρας της δεν την άφηνε να βγει απο το σπιτι και εκεινη δραπέτευσε απο ενα μικρο παράθυρο στο δωματιο της.

'Δεν ηξερα πως εισαι τοσο ενεργη'
Ειπα εγω, την πέταξα ασχημα την μαλακια, αλλα το προσπέρασε χωρις να απαντησει κοιτώντας το λαπτοπ.
'Έπιπλα;' Ρώτησε.
Ναι.. Απαντησα, όπως βλεπεις, το σπιτι ειναι άδειο.
Εκεινη χαμογέλασε και μπήκε στο σαλόνι...

New HabitsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin