6."Co děláš?"

456 64 5
                                    

Nemůžu na něj hned , že "jsi na kluky?"...Musím ještě počkat, až se ještě napije.Dělám to proto, že když je člověk opilej říká většinou pravdu.Jinak bych mu to neudělal, to už je ze zoufalství...

Počkal jsem ještě asi půl hodinky mezitím, co jsme si povídali.Už bych asi mohl..."Loui,jak to máš s holkama?"
L:"C-co?" ..Jo tak to bude ještě těžký.Asi jsem se měl zeptat už před tou půl hoďkou."No jako..vztahy..ehm orientace ehm.." Stejně to v takovým stavu neslyšel.Ale pořád mi nepříjde, že by nějak pochopil mou otázku.
L:"Aleee ono je to strašně na hovno a když je to na hovno, tak je to vtipný.." Jo, to dává úplně smysl."Odpověz."
L:"Na cco?" Tak možná tohle nebyla ta správná metoda, nebo jen dělá, že neví."Nedělej, že nevíš a normálně odpověz, já ti pak taky na všechno odpovím."
L:"Nezajímají mě, asi..vypadá to tak.Ale je to...moc složitý a mně se chce spát a musímee jít spát."On to řekl, vážně to řekl.Sice mluví jako idiot a směje se tomu, ale řekl to,prostě to řekl.Teď jsem snad nejšťastnější kluk na světě.Teď jen,jestli bych jsem se mu líbil já,nebo je nějaký namakaný chlápky.Nebo vůbec jiný typy...asi jsem zase na začátku.Ale aspoň vím, že je to tak jak jsem doufal.
"Tak teda jdeme spát, když chceš." ....L:"Neeee ,ještě já se na něco zeptám." ...."Loui, teď jsi trval na tom ,že se ti chce spát, tak co blbneš?"...L:"Ale to bylo před chvilkou.Teď ta otázka.Vážně mám ženskej zadek?" To nemyslí vážně.Kdybych se nesmál tak dlouho,tak bych mu možná odpověděl hned."Ne Loui....máškrásnejzadek a teď jdeme spát." Budu doufat, že si to nebude pamatovat.A taky, že to nestihl.
L:"To si budu pamatovat a teď už jdeme spát."Do prdele..Kolikrát ještě řekne slovo 'spát'? "Ano Loui,jdeme."
Zavedl jsem ho k jeho posteli.Já nás snad nikdy nepochopím.Normální lidi se takhle opijí někde jinde než doma, ale my musíme u nás v bytě.
Uložil jsem ho do postele a přikryl ho, s tím, že to půjdu do obýváku ukliditto nádobí, co po nás zbylo.
L:"Co děláš?"..."Noo..jdu to uklidit?"
L:"Ale já řekl, že MY jdeme spát." Na to MY dal celkem důraz.Znělo to vtipně, když má tak jemnej hlas a snažil se být vážnej.Pochopil jsem to tak, že tam s ním mám zůstat...byla to lákavá nabídka, ale co ten bordel tam? "Pokud to ráno uklidíš,tak tady zůstanu." Já stejně neusnu, jsem tak rád.Já jsem tu jeho odpověď tušil,ale nikdy si nemůžeme být na 100% jistí.Už jen z tohoto mám motýli v břiše..
L:"Tak fajn, ale už sem pojď." Na to, že byl pod vlivem, tak ještě pobírá všechno co mu řeknu.A je takovej hodnější, nikdy by nesouhlasil s tím, že něco uklidí sám.Alkohol dokáže věcí...
Lehl jsem si teda za ním, jak chtěl.Už jsem byl v klidu, protože vím, že je opilý, minule byl naprosto střízlivý a lehl si za mnou sám, tak jsem to trošku nedával..L:"Budeš tady do rána, že jo?Vždycky odejdeš a mě je smutno." Louisi kurva...nezahrávej si s mým srdcem..."Ale vždyť mám postel pár metrů od tebe.."
L:"Já vím, ale chci tě mít tady, vždycky." Klid Harry, to je tou vodkou.."Nikam nepůjdu, neboj.A už spi."
L:"Ještě něco...vážně si myslíš, že mám krásnej zadek?" Ups..."Vidím ho,takže to vím."
L:"Ty se na něj díváš?"..."Neznám člověka, co by se nepodíval.Dobrou."

Vypadá, že už usnul..možná dřív než jsem to dořekl.Já nevím proč si to pořád dělám,proč si pořád něčím komplikuju život.Ale to bych nebyl já,kdyby šlo všechno jako po másle..Jsem šťastný, že člověk, do kterého jsem zamilovaný přiznal,že ho holky nezajímají, ale k čemu mi to je, když nevím, jestli se mu líbím.Zatím to vypadá,že já jsem jak 'zamilovaná puberťačka'.

Leželi jsme k sobě zády a byla jen otázka času, kdy se jeden z nás otočí.Samozřejmě, že to byl Loui.Takže byl čelem k mým zádům.Přitulil se ke mně a dal přeze mě ruku.Jako já minule, ale to byla vyjímka.Většinou to dělá Louis.Teda když už spolu ležíme, není to každej den.On je taky někdy protivnej, takže si jde jen tak lehnout a nebaví se se mnou.Kdyby byl žena, tak jeho přítel by měl nervy v háji.
Nespal, poznal jsem to podle dechu a taky pořád nepatrně hýbal nohama.Přišlo mi,že se víc a víc na mě lepí.Ne, že by mi to vadilo, ale bojím se, že spadnu.Jo a ignoruj to, co tě tlačí do zad, třeba je to mobil..
L:"Ale já nechci spát!" Málem jsem se posral.Asi 5minut bylo ticho a on zařval."Louisi, do prdele, neřvi tak.A ty jsi říkal, že jdeme, tak jsme šli spát."
L:"Ale nejsou nějaký aktivity zábavnější než spaní?" Nelíbí se mi, kam tím míří.
"Mohli bychom uklidit v tom obýváku a odnosit to do kuchyně."
L:Ale Harryyy..Počkej, i tam by to šlo."
"Co chceš?" Ignoroval jsem ten jeho dodatek.
L:"TEBE!Ty seš tak nechápavej."
"Jdi spát." Ať už nepokračuje..
L:"Ne."
"Louisi spi,nebo půjdu do svojí postele."
L:"Dobrou."
"Si myslím.Dobrou."
Agsjdkdjeis on řekl,že mě chce aww.Sice to bylo myšleno trochu jinak, ale to vůbec nevadí.Teda vadí, ale to není podstatný.Takže se mi to dneska povedlo, zjístil jsem jak na tom je.A teď možná jak na tom jsem já.Uvidím zítra, jestli se něco změní, nebo bude všechno při starým.Ale doufám, že to bude ta první varianta.
Tentokrát Louis už vážně usnul.Vypadal tak nevinně, ale já vím jakej je.Všichni, kdo ho znají to ví.Jen těm, co ho třeba vidí poprvé připadá jako andílek.To ty oči, úsměv..prostě jeho obličej.Ale celkem dost se změnil za posledních pár let.Chováním teda ne, je to pořád zmetek.Je hodnej,ale zmetek.Takovej hodnej zmetek.To dává smysl Harry...

Ferunek se nějak rozepsala hned máte další díl :D Takže další bude až zase o víkendu :3 (doufám)
Děkuju za komenty a votes (i reads) samozrejmě :D
Váš Ferunek

YouTube life Vs real lifeWhere stories live. Discover now