• 11.Frati?! •

3.3K 233 6
                                    

Dimineata m-am trezit din cauza unui tunet. M-am ridicat din pat si am mers incet la fereastra,si am tras perdelele la oparte. Afara ploua cu galeata,era foarte inorat si batea vantul.
Am mers la baie si mi-am facut rutina de dimineata,dupa am mers la sfonier de unde mi-am luat o pereche de blugi negrii cu talie mai inalta,un tricou larg gri, si niste sosete in picioare. Parul l-am prins intr-un coc dezordonat,si am coborat jos,avand grija la picior.
La bucatarie erau doar Albert si Niall,care mancau cartofi prajiti.
-Neata. Spun si ma asez la masa.
-Neata. Spun amandoi la unison.
-Daca vrei cartofi,sunt acolo taiati,doar sa ii prajesti. Spune Niall.
-Ok. Mersii. Spun sarutandu-l pe obraz,dupa mergand la aragaz. Am pornit focul si am pus cartofii in tigaie asteptand sa se prajeasca.
Dupa ce s-au terminat i-am pus intr-o farfurie si am inceput sa mananc,intre timp coborand si baietii.
*
*
*

-Cassidi,Albert. Azi trebe sa mergem sa va faceti analize. Spune Liam asezandu-se pe canapea.
-De ce? Intreb la unison cu Albert.
-Pai,Cassidi,pentru ca esti solista noastra si nu le-ai facut la inceput pentru ca am uitat sa iti spunem,iar Albert,pentru ca si tu esti inlocuitorul ei pentru o perioada nedeterminata.
-Aaa. Spun eu.
-Pai,cand mergem? Intreaba Albert.
-Cand vreti. Da din umeri Louis.
-Eu merg sa ma schimb,apoi putem pleca. Spun si merg sus,incercand sa nu calc deloc pe picior.
Am mers la sifonier si mi-am luat doar o bustiera albastra,un hanorac fara fermoar gri mai larg cu ceva scris pe el,si niste converse cu talpa mai inalta umpic. Pantalonii nu i-am mai schimbat pentru ca erau buni. Mi-am lasat parul pe spate,si m-am parfumat apoi mi-am luat telefonul si am coborat jos unde am asteptat putin pana sa vina Albert si Zayn.
Am iesit afara si inca ploua. Am inceput sa sar intr-un picior pana cand simt ca sunt luata in brate de 2 brate mari. Ma uit in spate si il vad pe Niall zambindu-mi si carandu-ma spre masina.
-Mersii. Ii spun cand ma pune pe bancheta.
-Nu ai de ce. Spune si imi face cu ochiul.
Cred ca m-am inrosit dar asta e. Langa mine se pune Niall si Albert,iar in fata Zayn si Louis,iar Harry conducea iar Liam statea indreapta sa.
Cand am ajuns la spital am coborat si iar m-a carat Niall. Am intrat in spital si am mers la un salon unde au facut baietii programare sa mergem.
Am asteptat la coada cam 10 minute,in care ma jucam cu parul lui Harry,iar cand ne-a venit randu-l am intrat numai eu cu Albert inauntru.
Mi-a facut mie prima analizele apoi si lui Albert,dupa ne-a spus sa asteptam pe scaunele de afara dupa rezultate. Am iesit si ne-am asezat pe scune langa baieti,care aveau cate o ocupatie.
Harry se uita dupa asistentele tinere,Niall manca o punga de cipsuri,Liam citea o carte,care habar nu am de unde o are,Zayn se uita in oglinda,iar Louis manca un morcov,care iar,habar nu am de unde il are.
-Baiete,daca te mai uiti mult in oglinda s-ar putea sa se sparga! Glumeste asistenta batrana de vreo 50-60 de ani care ne-a facut analizele,iesind afara din salon.
Noi toti am inceput sa chicotim,batrana zambindu-ne,iar Zayn facand bot si puanandu-si mainile in san ''bosumflat''.
-Bun,am rezultatele analizelor. Cei doi frati nu au nimic,sunt sanatosi. Spune ea zambindu-mi mie si lui Albert. Stai,frati?!
-Nu sumtem frati. Spunem la unison.
-O ba da. Asa arata analizele. Spune ea.
-Frati?!?? Intreb socata,la fel facand si Albert.
-Da,frati. Imi spune bland.
Am vazut negru in fata ochilor,apoi nu mai stiu.
*********
Imi pare rau ca nu am postat ieri. Mi s-a luat netul si numai azi de dimineata a venit.
Scuze de greseli,si ca e asa scurt.
21-09-2015
Diana

Living with One Direction-terminataWhere stories live. Discover now