Capitolul 21

1.5K 122 5
                                    

Dupa 6 luni
Autorul P.O.V
Dupa ce Luke a iesit din spital si ia revenit memoria Bee era in culmea fericiri ca putea sa il tranga in brate, sa ii sarute buzele moi fara frica de a fi respinsa .
Acum Luke este in turneu impreuna cu ceilalti baieti, peste o luna trebuie sa soseasca acasa, Bee e nerabdatoare sa il vada vorbesc in fiecare zi cu el, nimic nu sa schimbat intre ei, tot aceeasi dragoste mare, tot aceleasi sentimente puternice parca cresteau mai mult pe zi ce trece .
Bee sta pe canapea si se uita atent la inelul care ii la daruit Luke acum ceva timp, deja se vedea in viitor cu doi copii o fata si un baiat, impreuna cu Luke sotul ideal si o familie frumoasa .
Viseaza mult, ca orice alta adolescenta la printul ei, in Londra ploua destul de des era o zi mohorata dar in sufletul ei era soare, putea sa se numeasca cea mai fericita fata, nu ii lipsea nimic decat dragostea parintilor ei care mai mereu sunt plecati dar o compeseaza Luke el fiind pentru ea si tata, frate, mama, sora, si asta o facea sa il iubeasca si mai mult, presa stiau deja de ei nu o mai interesa criticile din partea fanilor, absolut nimic .
Deschide televizor si se arunca pe canapeaua neagra din living, intro emisiune era chiar iubitul ei Luke impreuna cu restul baietilor
" Deci baieti, vreau sa va multumesc ca ati acceptat propunerea mea de a veni aici in emisiune " vorbeste prezentatoare
" Este placerea noastra " ii raspunde Mike
" Luke, vreau sa incep cu tine, cum merge relatia cu Bee ? " spune prezentatoarea interesata
" Relatia cu iubita mea merge perfect, o iubesc si e totul pentru mine " spune el zambind
" Aveti planuri pentru viitor ? "
" Nu pot sa zic " spune el razand
" Bine, vreau sa iti arat niste imagini cum te-au prins paparazzi cu o domnisoara noua "
STIU STIU IMI CER MII DE SCUZE CA NU AM MAI POSTAT, VA IUBESC DAR VOIAM SA STERG CARTEA

Games [ Tabara de vara / 5SOS ]Where stories live. Discover now