Giriş

169 20 19
                                    


Karanlığın gölgesi altında ezilen bedenim, zincirlerini üzerine sarmış gibi çıkmak bilmiyordu. Bir bataklıktan çıkmak ne kadar zorsa benim için de karanlıktan çıkmak zordu sanırım.

Bir gün kalkıyorum; yaşamak istemediğimi düşünüyorum. Başka bir gün kalkıyorum; umut vaat ediyorum. Ama benim her zaman unuttuğum bir şey oluyor;

Karanlıklar umut etmez!

Bir adım attım elim havadayken. Şimdi sonsuzluğa ulaşacaktım işte. Sonra bir adım daha, bir adım daha... Havaya zıplayıp arkamı döndüm. Elimi dans eşimin eline değdirip kenetledim. Belimden tutarak havaya kaldırdı yavaşça.

Ayaklarım yerden kesilirken kollarımla birlikte başımı da geriye attım. Güçlü kollar ağırlığımı sadece sol koluna verirken sağ elini bel kıvrımlarımın üstünde gezdirdi. Ardından ani bir hareketle beni yere atarken bir dizimi kırıp diğer bacağımı da arkaya kaydırdım. Kollarımı yukarı kaldırıp dans eşimin beni kaldırması gerektiğini belirttim. Elimden tutup havaya kaldırdı. Arkadan göğsüne yaslanıp ağırlığımı ona verdim. Kollarını belime sararak beni daha da kendisine bastırdı.

"Hisset..." diye fısıldadı kulağıma. "Tutkuyu hisset..."

Dediklerini hafızamdan şimdilik yok etmeye çalışırken dansın beni sürüklemesine izin verdim. Beni bırakınca kendimi boşlukta gibi hissettim bir an. Ardından bunu unutup havaya zıpladım ve bale yaparmışçasında kendi etrafımda döndüm. Tek ayağımla zıplayıp diğer ayağımı da yere koydum ve dansı bitirdim. En sonda yan yana dizildik selam vermek için. Son olan görevimizi yapıp selam verdik alkışlayan seyircilere.

Dünya buraya kadardı; Dans başlayınca dünya da dönmeye başlar, dans durunca hiçbir nesne hareket etmezdi. 

Bir kez daha dünya durmuştu; Ve geriye kalan sadece cansız bedenlerdi.

Ben kim miydim?

İşte Nefes Solmaz. Katil; Acımasız katil olan Nefes Solmaz. Dansın pençeleri altında kalan, zehirli Nefes SOLMAZ.

***

Bir kez daha ölmüştü. Canlı bedenin içinde olan ruh; Tekrar ölmüştü. Tırnaklarının pençelerini yara dolu ruhuna geçirirken yeniden öldürmüştü kendini.

***

Merve YILMAZ.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Mar 01, 2016 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Özgürlüğün NefesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin