○27●

5.9K 289 72
                                    

MULTİMEDİA:CAMERON DALLAS.

  ◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆  

Sabah uyandığımda belime sarılmış bir çift kol ve bacaklarımı kendi bacakları arasına hapsetmiş bir Cameron vardı.Onu uyandırmamaya özen göstererek kolunu hafifce açmaya çalıştım.Fakat çabalarım bir sonuç vermemiş,hatta Cameron'ın beni dahasıkı tutmasına neden olmuştu.

''Camer?''

  Hiçbir cevap vermedi.

''Camer?''

  Biraz homurdandı,sonrasında ise tekrardan uyuymaya devam etti.

 Seslenmenin bir fayda etmeyeceğini anlayarak,yüzümü ona çevirdim ve yanağına küçük bir öpücük kondurdum.Ardından çenesine,anlına,burnuna ve en sonundada dudaklarına.

  Gözlerini yavaşca aralamasına rağmen beni bırakmadı.Gülümseyerek boynuna küçük bir öpücük daha kondurdum.

''Günaydın.''Yeni uyandığı için boğuk çıkan sesi,oldukça etkileyiciydi.

''Günaydın.Haydi beni bırak.Kahvaltı hazırlamam gerek.''

  Başını sallayarak kollarını belimden çekti ve bacaklarımıda serbest bıraktı.Hiç zaman kaybetmeden yataktan kalktım ve banyoya girerek işlerimi hallettikten sonra odama geri döndüm.

''Eğer 15 dakikaya uyanmazsanız Bay Dallas,sizi öldürürüm.''Gözleri kapalı bir şekilde uzanmakta olan Cameron birkaç homurtu çıkarttı sonrasında ise benim odadan çıkmamla büyük ihtimalle yaptığı şeye devam etti.

  Mutfağa indiğimde ilk önce masaya kahvaltılıkları koydum ve ardındanda omlet ile patates kızartması yaparak masaya ekledim.Buzdolabından çıkarttığım portakal suyunuda iki bardağa koyarak tabaklarımızın yanına yerleştirdim.

''Camer!'' Bağırarak beni duymasını sağladım.

  Cameron uyuşmuş bir şekilde merdivenlerden inerken,bir yandanda gözünü ovalıyordu.Bu hali aşırı derecede şirindi ve onu tutup öpmemek için kendimle savaşıyordum.

''Güzel gözüküyor.''Dedi Cameron mutfağa girerek masaya bakarken.

''Teşekkürler.Haydi geç otur.''

   Benimle birlikte oda yerine oturdu ve kahvaltımızı yapmaya başladık.İlk birkaç dakika Cameron'ın uykusu açılmadığı için pek konuşamamıştık fakat sonrasında Cameron bana başından geçen komik anıları anlatmış ve benim kahkahalarla gülmemi sağlamıştı.

  Yarım saatten uzun süren bir kahvaltı faslından sonra Cameron salona geçti,ben ise mutfağı toparladım.Doğrusunu söylemek gerekirse birkaç ay önce biri bana Cameron Dallas ile kahvaltı yapacağımı söyleseydi sadece gülüp geçerdim.Fakat gelin görünki kahvaltı yapmış,hatta üstüne birlikte uyumuş,hatta üstünede öpüşmüş ve hatta üstüne üstünde sevgili olmuştuk.

  İşlerim bittikten sonra salona geçerek Cameron'ın yanına oturdum.İzlediği çizgi filme bakarak,sırıttım.

''Sünger Bob,ha?Burada öylece Sünger Bob'umu izlemek istersin yoksa dışarıya çıkıp gezmeyimi?''

  Sorum üzerine Cameron bana baktı ve ayağa kalktı.

''Gezmeyi.''

  Gülümseyerek bende ayağa kalktım ve ikimizde benim odama çıktık.Cameron dünki kıyafetlerini katladığı yerden alırken,ben ise dolaptan siyah bir şort ve beyaz askılı bir  tişört çıkartarak lavaboya girdim ve üzerimdekilerden kurtularak dolaptan çıkarttıklarımı üzerime geçirdim.Lavabodan çıkarak odama girdiğimde Cameron çoktan üzerini değiştirmiş bir şekilde beni bekliyordu.Hızla saçımı makyaj masasının üzerindeki tarakla taradım ve hafif bir makyaj yaptım.Cameron'a baktığımda beni pür dikkat izlediğini gördüğümde,gülümseyerek yanına yaklaştım ve dudaklarına küçük bir öpücük kondurdum.

  Cameron geri çekildiğimde somurtarak ''Bu kadarcık mı?''Diye sordu.Güldüm ve bu sefer daha uzun bir süreli dudaklarımı onun dudakları eşliğinde hareket ettirdim.Beni belimden tutarak kendine bastırdığında,ellerimi boynuna koyarak öpüşmemizin daha derin bir hal almasını sağladık.

  Birkaç dakikalık öpüşmemizin ardından,nefes almak adına birbirimizden ayrıldık.İkimizinde yüzünde mükkemmel bir gülümseme vardı ve nefes alış-verişlerimiz hızlanmıştı.Ah!Birde benim midemdeki kelebekleride unutmayalım!

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆    

Pazartesi okul açılıyor...Gelsin dersler,gelsin sınavlar,gelsin öğretmenler...

Neyse sdfghfghj Sanırım sizin moralinizide bozmuş oldum sdfghjkl

Yaşasın kötülük!Hihahaha dfghjklkjhgfghj




WhatsApp||Cameron DallasWhere stories live. Discover now