Κεφάλαιο 32

8.4K 694 40
                                    

Πίσω στο Vesper τα πάντα πάνε ρολόι. Πάνω στο μαγαζί οι καθαρίστριες ετοιμάζουν το μέρος για το βράδυ, κάτω τα κορίτσια τα έχουν πάει για μπάνιο. Ο Άλφα λείπει και ο Όουεν με περιμένει «για μια στα γρήγορα» γιατί «έχουμε και δουλειές μάνα μου, δεν θα ασχολούμαστε όλη μέρα με την πάρτη σου» όπως μου είπε.

Περιττό να πω πως η διαδρομή πίσω, με τον Έις στο τιμόνι, ήταν το λιγότερο ήσυχη. Οι συζητήσεις μας περιορίστηκαν σε, «Πεινάς; - Όχι» και σε «άνοιξε το παράθυρο, βρομάς φτηνή κολόνια». Και το αστείο είναι πως η κολόνια που φορούσα μόνο φτηνή δεν ήταν, αλλά που να καταλάβει αυτός. Όχι ότι εγώ θα μπορούσα να ξεχωρίσω τη διαφορά, μα οτιδήποτε υπήρχε σε εκείνο το μέρος ήταν σίγουρα πολύ μακριά από τη λέξη 'φτηνό'.

Και άφησα εκείνο το μέρος πίσω μου με μια θερμή αγκαλιά από την όπως φαίνεται καινούρια καλύτερή μου φίλη, Ιβάνα. «Θα σε δω σύντομα» μου είπε και έκλεισε το μάτι. Σύντομα; Ό, τι δηλαδή σκόπευε να περάσει κάνα βράδυ από το μπουρδέλο να δει τι κάνει η φίλη της η Κάρμεν; Να ποιούμε κάνα ποτάκι ίσως; Ναι, γιατί όχι. Να έρθει. Αλλά να μου το πει πριν να της κρατήσω το μισό από το ψωμί μου, μην πάει ξεροσφύρι η σαμπάνια... κρίμα είναι.

Ξεντύνομαι για να φορέσω κάτι πιο πρόχειρο και πιο άνετο εδώ μέσα, μια μακριά φανέλα ας πούμε και φεύγω κατευθείαν για τον Όουεν.

Έξω από το δωμάτιο συναντάω τις υπόλοιπες που επιστρέφουν από το μπάνιο. «Ει, που ήσουν εσύ;» σταματάει και με ρωτάει η Αντζελίνα.

Ευτυχώς αναλαμβάνει ο Μάικ να την σπρώξει να προχωρήσει και έτσι γλυτώνω τις εξηγήσεις. Έτσι και αλλιώς δεν είμαι και σίγουρη τι ακριβώς να έλεγα. Ο Άλφα, ναι, αποφάσισε να με πάει για μοντέλο, αλλά μόνο για σήμερα, όχι δεν φεύγω από το μαγαζί, καλέ εδώ θα μια απλά τις Δευτέρες θα έχω πασαρέλα... Όχι, χωρίς πλάκα, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα τι ήταν όλο αυτό το διήμερο...

Τις επόμενες στιγμές βρίσκομαι κάτω από τον Όουεν. Είναι αρκετά βιαστικός και αγχωμένος. Το τηλέφωνό του χτυπάει ξανά και ξανά αλλά το αγνοεί πετώντας λέξεις όπως «γαμημένο» και άλλα τέτοια.

«Ρε ο Όουεν μας έχει σπάσει τα αρχίδια σήκωσε το...» όταν πια ο Έις δείχνει να μην έχει άλλη υπομονή, ο Όουεν ξεκολλάει από πάνω μου και σηκώνει το κινητό του.

«Σε μισό είμαι πίσω» μου λέει αρκετά απειλητικά και ακούγεται περισσότερο σαν «ούτε να το σκέφτεσαι να φύγεις.»

Πόρνη Πολυτελέιας {GW15}Donde viven las historias. Descúbrelo ahora