Tretia kapitola

20 1 2
                                    

Môj život nabral úplne iný smer. Začal som sa rezať, zanedbával som školu a začal som taktiež brať drogy. Moju matku aj otca som ignoroval. S bratom som začala ťahať za jednu nitku. Začali sme spolu tráviť viac času. Chodievali sme spolu do klubov. Ja som sa musel ovládať, podarilo sa mi pretiahnuť aj päť babeniek. Skákali na môjho kamoša ako na fitloptu. Rád som ich búchal po ich prdelkách. Nakoniec ich poslal kade ľahšie. Vždy ako darček si odniesli cucflek na prsníku.

Bola noc a ja som sedel s bratom na sedačke. Sestru som poslali kade ľahšie. Zamkli sme sa a zapálili sme si trávu. Potiahol som si a zaklonil hlavu. Pomaly som vydýchol dym.
Brat otvoril dvere a vo dverách stála totálne opitá Brooklyn a jedna babenka.
„Pozri koho som našiel."
„Beriem si Brooklyn."
„Práveže som myslel, že si vezmeš túto babenku."
„Nie vždy som chcel pretiahnuť a pekne ukázať tuto Brooklyn." buchol som ju majetnícky po zatku a zavidol ju do mojej izby. Potiahol si posledný šluk s trávy a otvoril okno. Položil som Brooklyn na posteľ.
„Ako si sa mohala takto opiť Brooklyn. " všimol som si, že nie je iba opitá. Bola aj nadrogovaná. Vedela som, že nie je dobré keď sa baví s tou šľapkou.
„Prosím, pretiahni ma."
„Na to zabudni."
Bude mi ešte ďakovať za to, že som ju zachránil. Vyzliekol som ju a nechaj iba v spodnej bielizni.
Zhadol som svetlo a zalálil si normálnu cigaretu. Nebolo práve najteplejšie a ja som nás iba prikryl tenkou prikrývkou. Začl som premýšľať. Ako ďalej? Mal by som si nájsť dáleho chudáka ktorého namotám a potom jednoducho odhodím. Lenže kde hľadať? Pokec? Alebo snáď v kluboch.
Prihlásil som sa znova po dlhej dobe na Pokec a začal odpisovať. Dotyčná osoba mala vcelku krásnu nevinnú tvár, vek tak akurát a hlavne to bol chlap! Ihneď som mu odpísal a dohol som si s ním rande.

Nastala tá osudná minúta kedy sme sa mali stretnúť. Prišlo auto, bolo modrej farby, značku som si nevšimol. Nastúpil som. Pozrel som sa naňho a milo ho oslovil.
„Parker." písali sme si už dlhšie takže som už o ňom dačo to vedel.
Naklonil sa ku mne a okamžite mi vrazil jazyk do úst. Odtiahol som sa a strelil mu facku.
„Na tomto sme sa nedohodli."
„Tie tvoje dohody mám vieš kde."
„Pome niekam."

Nakoniec sme skončili v tmavej uličke pod Slavínom.
„Nemáš náhodou cigaretu?"
„Mám." okamžite ich vytiahol a ponúkol ma.

Mal som plán dokonale premyslený. Pretiahnuť a poslať preč.

Dnes bude kradšia časť.
Prečítanie aj V&C poteší. Ďakujeeeem

Maliarov obrazWhere stories live. Discover now