Part 15

306 8 0
                                    

(Normal synesvinkel)

Mandag morgen

Jeg vågnede op ved at solen skinnende mig lige i hovedet, jeg tog min mobil og kiggede på klokken. Den var 7:30, " FUCK!" Udbrød jeg. Thor vågnede og kiggede på mig, " hvad er der skat ?" Spørger han med en hæs morgenstemme " den er 7:30!" Siger jeg, han lå og kiggede dumt på mig, " hvad er der?" Spørger jeg " det er mandag ikke?" Spøger han "jo?" Spøger jeg undrende " idag har vi fri" siger han og griner lidt, " har vi det ?" Spøger jeg "ja, vi har, ingen af lærerne kommer idag, de skulle på kursus halløj idag" siger Thor og griner lidt mere af mig.
"Okay, men så godnat igen" siger jeg og lægger mig ned og lukker min øjne. "Næ, du vækkede mig og vi har fri, så ikke mere sovning til dig" siger Thor lidt lumsk, jeg fniste bare lidt af ham og lagde mig bedere i sengen, " Hey jeg mener der faktisk" siger han lidt mere bestemt, " den er god med dig skat" siger jeg og griner lidt. Lidt efter kilder Thor mig, han mente det faktisk. Jeg grinte helt vildt, jeg kunne slet ikke stoppe. " skat stop!" Skriger jeg " hvorfor skulle jeg?" Spørger han " for hvis du ikke stopper tisser jeg i bukserne og jeg vil sige undskyld hvis du stopper" skriger jeg " okay så" siger Thor, han stopper og jeg for vejret, " undskyld for ikke at tage det seriøst og for at komme til at vække dig" siger jeg sødt og laver hundehvalpeøjne, Thor begyndte at smile mega meget, han kan sku ikke stå for mine øjne. " okay, skal vi se en film?" Spøger han "næ, vi skal stå op og gøre os klar til at tage på OC" siger jeg og smiler, Thor gengælder smilet, " okay, hvad tager du på?" Spøger Thor " hvorfor?" Spøger jeg undrende, " ikke for noget, spøger bare" siger Thor og smiler, " du får jo at se hvad jeg tager på, om lidt ikke, smartass" siger jeg kækt og smiler sødt, Thor griner bare lidt af mig, jeg ryster på hovedet af ham, og står der efter op.
Thor ligger stadig i sengen.
Jeg tager en grå croptop, er par sorte hullede jeans og en hvid kasket på, efter det lægger jeg en naturlig make-up. Da jeg er færdig ligger Thor stadig i sengen, med lukkede øjne, jeg lister mig hen og hopper op på ham og råber " SKAT, DU SKAL OP, JEG ER ALLEDRE FÆRDIG!", han rømmer på sig, jeg begynder og kilde ham, han skriger af grin, jeg stopper efter 2-3 minutter, " når, står du nu op?" Spøger jeg lidt kækt, " ja, kommer nu" siger han og står op 1-2 minutter efter, han kigger lidt på mig, jeg kigger undrende på ham " Wow du er smuk, som altid skat" siger han så " tak da skat, men skal du ikke have briller" spøger jeg drilsk " næ, jeg ser skam ganske fint" siger han, jeg kigger lidt dumt på ham, men han går bare videre og begynder at tage tøj på. Da Thor "endelig" er færdig, går vi ned og tager noget morgenmad eller vi tager sådan set bare et æble hver og derefter går vi hen til s-toget.
Toget kommer og vi sætter os ind

(Efter tog turen)

Vi gik lidt rundt på strøget, vi kom til en tøj butik igen, jeg kiggede lidt på en sort sød sommerkjole, jeg kigger på prisen og hænger den så og går igen. Thor er stadig i butikken, jeg vælger at sætte mig ned på en bænk ved butikken og vente på Thor, han kommer ud med en pose i hånden. " værsgo" siger Thor og rækker mig posen, jeg tager den og kigger ned i den, jeg får mega store glade øjne da jeg så at den kjole jeg så på ligger i posen, jeg hopper op og krammer og kysser Thor, han kysser og krammer self igen.
Jeg så ud af øjenkrogen at folk bare stod og kiggede på os, jeg rødmede og træk mig så for kysset, Thor kiggede lidt undrende på mig, jeg gav tegn med hovedet, han kiggede rundt omkring og rødmede lidt, jeg fniste bare lidt.
Vi gik videre. Vi kom til OC, vi gik ind og satte os ned, der kom en tjener hen til og og vi bestilte. Vi sad bare og snakkede indtil vores drikkevare kom, og begyndte så småt at drikke vores drinks. Vi snakker om alt mellem himmel og jord i mens, det er mega hyggeligt. Da vi var færdige besluttede vi os for at tage i Kongenshave, på vej hen til haven, blev vi stoppet mega mange gang, så jeg stoppede med at tælle, men det er nu okay, han tager sig jo godt af hans fans, det er nu også dejligt. Vi nåde til haven, vi satte os ned på en bænk og snakkede lidt.
Thor lænede sig stille og intimt hen om mig, vores læber skulle lige til at mødes, men så begyndte en pige at skrige, vi stoppede og kiggede på hende, hun kom løbende hen til os og stoppede lige foran Thor, han rejste sig og tog nogle billeder af ham og hende og skrev hans autograf.

(Thors synesvinkel)

Jeg sagde farvel til pigen.
Jeg vendte mig om, men d/n sad ikke på bænken mere, jeg kiggede rundt for at se om jeg kunne se hende, men hun var væk.
Jeg så ned og skulle til at gå, da en person hoppede op på min ryk og holdte mig fra øjnene, jeg fik et lille chok.
" gæt hvem" siger hun
" jeg gætter på d/n" siger jeg og griner lidt
" det er du sku god til" siger d/n og griner lidt, hun tog sine hænder væk fra mine øjne og skulle til at hoppe ned, men jeg holde fandt i hende og begyndte at løbe rundt med hende på min ryk. Hun skreg og grinte meget, jeg stoppede med at løbe rundt, hun hoppede ned af min ryk og skulle til at gå, men jeg tog fat i hendes arm, vendte hende rundt og kyssede hende, og hun kyssede self igen.

(D/n synesvinkel)

Jeg skulle til at gå da Thor vendte mig om og begyndte at kysse mig, jeg kyssede self igen.
Efter et par minutter, trak vi os begge, jeg smilte og han gengælde self smilet.
Vi begyndte så småt at gå hjem til mig igen.

--------

Hej tøser og Bois 💕(hvis der er nogle)

I må sku undskylde at jeg ikke har været aktiv i et stykke tid nu, faktisk en en lang periode. Det skyldes nogle personlige årsager, så dem skal vi nok ikke snakke om.

Punkter:

1: håber i kan lide den
2: tak fordi at i gider læse den
3: tak for de 904 læsere, det betyder så mega monster meget for mig.
4: skriv lige en kommentaren, hvis i har nogle ideer til hvad der kan ske i historien.

Hvem skal jeg vælge ? Thor ? Anth? (CityBois)Where stories live. Discover now