2

2.3K 63 2
                                    

Amberrel elindultunk a buli helyszínére. A ház hatalmas hozzá illő kerttel és egy nagy medencével. Be értünk    a házba, ahol több száz ember táncolt vagy épp partnerével nyálat cserélt.
-Nem hagyhatsz egyedül Am!-kiáltottam neki.
-Jó nem foglak egyedül hagyni Hai!-mondta barátnőm.
Egy szempillantás alatt el is tűnt. Nem meglepő ugyanis kiszemeltje felé tartott aki nem más, mint Louis Tomlinson. Lounak tetszik Am, Amnek is tetszik Lou de olyan bénák, hogy nem merik egymásnak elmondani. Talán majd ma végre Louis lép és össze jönnek.
El indultam a konyha felé, a konyha szigeten meg találtam azt amire nekem most a legjobban szükségem van. Egy üveg Jack Danielst, fogtam az üveget és elimdultam az udvar felé, vagyis indultam volna ha nem ütköztem volna bele egy kemény mellkasba. Felnéztem és két gyönyörű zöld szem engem kémlelt, göndör haja keretezte arcát, ingje a hasáig ki volt gombolva, ami meg szexisebbé tette az ismeretlen fiút. Megcsodálhattam madaras tetoválását ami a kulcs csontján helyezkedett el két oldalt.
-Nem lesz sok neked az a whisky tisztán?-kérdezte husky hangon.
-Nem.-válaszoltam egyszerűen.
-Mi a neved?-kérdezte.
-Mért mondjam meg? Holnapra úgyis elfelejtük egy mást nem de?-kérdeztem.
-Egy ilyen gyönyörű angyali arcot, hogy felejthetnék el?-kérdezte fél oldalas mosollyal.
-Látom tudod mitől döglik a légy.-mondtam neki.
-Ezt soha senkinek nem mondtam.-válaszolt.
-Szóval, hogy hívnak?-kérdezte meg még egyszer.
-Hailee Summer.-válaszoltam.
-Na és téged szőr csomó?-kérdeztem tőle.
-Harry. Harry Styles.-válaszolt nevetve.
-Komolyan ez valami rossz James Bond film?-kérdeztem röhögve.
-Erre inkább nem válaszolok.-mondta.
-Ha most nem bánod, én el vonulok Jack-kel-mutatom fel az üveget- ki a kertbe ahol csend van.
El indultam ki az udvaron, találtam a kert végében egy pavilont, aminek a közepén egy asztal helyezkedett el. Leültem a padra, meg bontottak a whiskyt és elkezdtem belőle inni. A barna folyadék először égette a torkomat de a negyedik, ötödik után már meg se éreztem az égető érzést. Homályosan de láttam, hogy egy alak közeledik felém. Göndör haja és nyúlánk teste volt a személynek. Leült mellém, és elkezdett beszélni hozzám.
-Jól vagy Hailee?-kérdezte az ismeretlen ismerős.
-Ighen hol vagyok.. vagyis jól vagyok.-válaszoltam neki.
-Gyere fel viszlek a szobámba.-mondta.
Nem válaszoltam neki, fel emelt mennyasszony stílusba és ugy vitt fel a szobájába. Be lélegeztem férfias illatát miközben fejemet a vállának döntöttem. Az ajtót lábával ügyesen kinyitotta, majd be is csukta, oda sétált velem az ágyához és óvatosan lerakott rá. Le vette a cipőmet és elkezdett vetköztetni, én meg értelmetlen fejjel rá néztem.
-Nyugi csak át öltöztelek, gondolom nem akarsz ebbe aludni.-felelte.
Nem válaszoltam hagytam had csinálja. Ki kapott a szekrényből egy pólót és egy alsót. Majd rám adta, miután végzett be feküdtemaz ágyba és magamra húztam a takarót.
Már csak annyit éreztem, hogy melletem besüped az ágy és elnyomott az álom.

Just friends..Where stories live. Discover now