Aplicatie

39 5 0
                                    

In fiecare an de ziua mea, patesc acelasi lucru, primesc un mesaj, doua, trei..si apeluri fara numar..

Ce-i drept, incep ziua frumos..insa la un moment dat, totul devine o harababura totala si nu mai reusesc sa fac fata zecilor de apeluri.. de ce ?

Pentru ca vorbind cu cineva si multumindu-i, in asteptare sunt deja alte doua apeluri carora nu apuc sa le raspuns...asa ca se stie ca urmeaza sa sun inapoi...

Deci..

Nu pot sa-i sufar pe ciufutii care isi inchid telefonul de ziua lor sau care se declara ofuscati de deranjul felicitarilor. E un mare noroc sa primesti atata dragoste, e o binecuvantare sa se gandeasca la tine, cu drag, de drag, atatia oameni pentru care, iata, insemni ceva si te cuprind in gandul lor cel bun. Nu am gasit, insa, modalitatea de a raspunde fiecaruia in parte, de a face cuvenita reverenta, de a imi exprima, fata de toti, recunostinta mea, asa ca eu, regina vinovatiilor stivuite in constiinta, m-am pomenit stanjenita de propria mea neputinta.

La un moment dat, m-am consolat razand si gandindu-ma sa dau in lucru, pentru anul asta (18 octombrie), o aplicatie care sa-ti permita ca, de ziua ta, sa pui la lucru tastele telefonului: pentru urari, apasati tasta 1; pentru a afla adresa la care sa trimiteti cadouri, apasati tasta 2; pentru donatii in bani, apasati tasta 3.

Cand se inventeaza aplicatia asta, va rog anuntati-ma si pe mine :))..


Você leu todos os capítulos publicados.

⏰ Última atualização: Sep 28, 2015 ⏰

Adicione esta história à sua Biblioteca e seja notificado quando novos capítulos chegarem!

Opinii PersonaleOnde histórias criam vida. Descubra agora