Wow, ce bucuroasa e ca are o sabie

96 4 0
                                    

Pana la urma am reusit sa adormim. De dimineata  am fost sculata de o lumina orbitoare.  Am tras cu o perna de unde venea ea. Aidan doar a facut cu mana o pala de aer si a indepartat-o.         

Am scheunat si m-am ridicat. In cabana noastra era o gaura in tavan. Am pasit langa Aidan.  se uita in sus, in gaura. Era, era Emma . Zbura si dadea cu sabia in jurul ei.
Am zburat spre ea, chiar daca zborul nu era asa de bun ca al ei nu era asa de bun. Am prins-o de mana si m-am lasat moale. Am aterizat in patul ei.
-Ah, coboare de pe mine ! A zbuerat Emma. Am scancit si am ramas pe ea.
Nu o puteam lasa pana nu se potolea. Sormea a facut o miscare cu mana si cu palma dreapta. Corpul meu se misca singur. Emma imi controla sangele. Nu va puteti imagina cat de dureros era. Pur si simplu se misca dupa Emma. Imaginati-va durerea pe care o simtiti cand v-ar lovii un tans si nu ti-ar mai curge sange prin inima. Faceto durerea de 10 de ori si asa ma simteam eu
-Ah, cum faci asta ?
-Sangele e facut din apa. Am invatat la bio.
Emma m-a pus in genunchi in fata ei. A scos un ranjet malefic apoi a facut o fata panicata & intrebatoare. A lasat mainile jos si a facut o criza.
-Ce am facut ?
-Ahm, sa zicem doar, comportamentul lui Ares. Al meu iese foarte des la iveala.
Am reusit sa ma stabilizez pe picioars. Tu esti mai pacifista, specific lui Pan.
Emma a chiuit si apoi am auzit usa trantindu-se. In cabana era Rachel-fata oracol. Acea fata roscata avea niste blugi slim, un tricu mulat si patat cu culori. Ochii sai insa erau verzi. Nu ca ai Emmei, verzi completi. Nu tu pupila, nu tu irisi. Doar verde.
Era inconjurata de fum de aceeas culoare si fata ei parea serioasa.
-Spre asfintit veti calatorii
Ca loialitatea sa o demonstrati
Zeus mentor va va fi
6 semizei alesi
Sa ia Tridentul lui Poseidon
Si insusi pe Persefona
Si sa ii aduca acusi

Izy Nathan#1:The daughter of the all gods  -A Percy Jackson NovelleWhere stories live. Discover now