Hoofdstuk 8

1.8K 65 3
                                    

POV Zayn

"Dat is hem toch?,, vraag ik aan Hailey. Ze knikt, en kijkt bang.
"Ja dat is mijn dochter,, zegt Colton. "Maar dat is toch de dochter van one direction?,, vraagt een van de bewakers. "Nee ze hebben haar ontvoerd,, zegt hij. "Niet waar je wou mij vermoorden en dat zal ik je nooit vergeven!!!!!,, schreeuwt Hailey ineens, ik kijk haar aan want ik had nooit gedacht dat ze zo hard kon schreeuwen. "Wij zouden nooit iemand ontvoeren!,, roep ik. "Behalve mijn dochter!,, zegt Colton. Nu wordt ik boos en loop naar hem toe met Hailey achter me aan. "Wij hebben haar niet ontvoerd wij hebben haar geadopteerd en wij zouden haar ouders nooit vermoordt hebben!!!!,, roep ik kwaad. Hij kijkt boos naar mij en Hailey kijkt mij ook boos aan ik weet niet waarom maar ja. "Ik heb dat niet gedaan dat verzint ze om zielig gevonden te worden!,, zegt hij. Hailey kijkt gekwetst en de tranen staan in haar ogen ze verroert zich niet, ze staat iets voor mij. "Ik zal je nooit wat aandoen Hailey zij wel,, zegt Colton en gijpt naar haar arm hij krijgt haar te pakken en sleurt haar mee, ik sta roerloos te huilen.

POV Hailey

"Papa!!!!,, schreeuw ik waarom doet hij niks. "Help!!!!!,, schreeuw ik. Er komen drie bewakers aan rennen en ze grijpen Colton, ik glip uit zijn armen en ren weg. Drie keer links en één keer rechts de derde deur. "Doe open!!!,, roep ik als ik voetstappen hoor, de deur gaat open en daar staat Niall en ik knuffel hem. "Wat is er??,, vragen ze allemaal als ik de kamer in storm en op de bank neer plof.
Ik blijf stil.
Zayn komt naar binnen. "Waarom keek je nou zo boos?,, vraagt Zayn aan mij. "Je bent echt dom hé!?!,, vraag ik kwaad. Ik ren de deur uit ik weet waar heen gelukkig kom ik Maureen tegen. "Wat is er met jou aan de hand?,, vraagt ze. "Niks!,, snauw. "Oké,, zegt ze verbaasd en loopt weg. Kut nu moet ik of haar achter aan of gewoon random ergens heen lopen, random ergens heen anders gaat ze weer vragen stellen. Als ik iets later een deur door ga kom ik op het dak van de O2. Ik kan heel Londen zien vanaf hier, The Big Ban en The Tower bridge. Als ik tien minuten heb gekeken barst ik ineens in tranen uit. Waarom zei Zayn dat nou en hoe vind Colton mij toch steeds? Allemaal vragen die in mijn hoofd opkomen, mijn telefoon gaat ook de hele tijd af ik krijg steeds een berichtje van de jongens. 
(Ze heeft een telefoon gehad op de dag voor de tour, die dag die ik over heb geslagen)
 Ik zit hier nu al 1 uur en het is verschrikkelijk koud en ik kan niet meer stoppen met huilen, als ik nog een keer gebeld wordt door Louis neem ik maar op.

POV Louis

"Hallo? Poubeer,, vraagt ze.
"Heei eindelijk waar ben je?,, vraag ik.
"Weet ik niet,, snikt ze en ik hoor haar opstaan.
"Weet je nog waar je heen liep?,, vraag ik zo lief mogelijk.
"Nee,, zegt ze ik hoor dat ze door een deur heen loopt.
"Hoe ziet het eruit?,, vraag ik.
"Wit en blauw er staan een paar stoelen van fluweel,, zegt ze.
"Is er iemand langs gelopen?,, vraag ik.
"Nee,, zegt ze.
"Ik denk dat ik weet waar je bent ik kom eraan, oké?,, zeg ik.
"Tot zo,, zegt ze.

Iets later loop ik alleen naar Hailey, de rest was er niet. Ik loop door een gang en zie Hailey zitten en ren op haar af. "Louis?,, vraagt ze terwijl ze van mij weg loopt. "Ja ik ben het Louis,, zeg ik en ze rent op me af en geeft me een knuffel, ze laat me niet meer los ook. "Waar is de rest?,, vraagt ze. "Oefenen maar ik wou niet mee,, zeg ik. We lopen naar de kleedkamer nou ja ik loop en draag Hailey.

...................................

Haaaaaaaaaai,

Ik hoop dat jullie het een leuk hoofdstuk vinden!
Like/Love/Vote/Comment?????

srry niet zo veel te zeggen!!

xxx Romée


adopted by who?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu