Del 2

171 4 0
                                    

•Hoppas ni gillade förra delen•
-Elinas perspektiv-
När jag kommer fram till skolan är det ingen som har kommit än. Jag brukar vara den första som kommer. Jag vill inte göra mina föräldrar besvikna och komma försent. Dessutom måste jag få bra betyg och då måste man plugga. Jag skyndar mig in genom skolans entré. Jag tar av mina skor och ställer dem snyggt i sko stället. Sen går jag med snabba steg och hämtar matte mappen och börjar räkna.
-Justins perspektiv-
Jag springer längst gatan tills jag kan se skolan. Klockan är fem i åtta och jag kommer sist som vanligt. Jag rycker i dörrens handtag och dörren öppnas. Jag sparkar av mig skorna och låter dem ligga mitt i hallen. Sedan går jag lugnt till första lektionen.
~
Matte. Finns det något tråkigare? Varför skolkade jag inte bara. Jag kunde ha skippat lektionen och träffas någon snygg tjej istället. Fast jag Bill ju såklart helst träffa Elina. Elina går i samma klass som mig. Det ända problemet är att hon alltid är så perfekt. Hon måste alltid gör som hennes föräldrar säger. Hade hon vart lite mer som jag hade jag frågat henne...

Good girls love bad boys❤️Where stories live. Discover now