Deel 22

186 8 6
                                    

Nieuw boek komt eraan! Rollen heb ik nodig ja. Marloes- Samuel. Kaj-.... Dioni-...... Cassius- ....... Jai.....
De rollen van Kaj, Dioni , Cassius en Jai zijn nog over. Laat me voor vanavond weten of je een rol wil. DE ROLLEN VOOR KAJ,DIONI,CASSIUS en JAI ZIJN BIJROLLEN!!

"Schuine tekst zijn de gedachten"

Pov Kaj

Marloes ligt lekker op de bank. De bel gaat. Ah daar zal je de vreemdganger hebben lach ik. Jorik kijkt me boos aan. Waar is ze snauwt hij naar me. Wie schat zeg ik sarcastisch. Marloes zucht hij. Marloes komt net binnen lopen. Wat moet je Jorik zucht ze. Het spijt me. Het spijt je schat lacht Marloes. Luister dit is zo zoveelste keer dat je dit doet. Je kan de pot op Scholten zegt Marloes. Kaj is er tenminste voor mij zegt ze en pakt mijn hand. Ik glimlach naar onze handen. Wat is ze een schat. Laat elkaars handen los nu schreeuwt Jorik hopeloos. Ik pak Marloes bij haar heupen en zoen haar voor zijn neus. Gek genoeg zoent ze terug. Marloes ik hou van je onthoud dat zucht Jorik en loopt weg.


Pov Marloes

Babe wat was dat net lacht Kaj. Misschien vind ik je wel een beetje leuk lach ik. Een beetje erg leuk.
Ik zie op Kaj zijn gezicht een grote glimlach komen. Ik vind jou ook wel leuk zegt hij zacht. Wait for a minute! Kaj van der Voort is verlegen? Ik moet lachen. Hij kijkt me aan alsof ik gek ben. Schatje toch lach ik nog steeds. Is Kajtje een beetje verlegen lach ik en loop naar hem toe. Ik knijp in zijn wangen. Ik hou van je fluistert hij en zoent me.

Little girl in Big girl (BBrave)Where stories live. Discover now