Run... in Paris

1K 38 4
                                    

P. O. V Justin

Când m-am trezit de dimineață,bine dimineața ipotetic vorbind căci era ora 4 după-masă,deci când m-am trezit aveam o durere de cap îngrozitoare... Îmi venea sa ma dau cu capul de pereți asa de tare ma durea. M-am uitat la mine și am observat că eram îmbrăcat exact la fel ca azi-noapte, semn că eu eram atat de beat încât nu am mai fost în stare să mă schimb în pijamale,ceva era ciudat, ceva era schimbat, aaaa da Hanna de ce nu e lângă mine în pat? Unde o fi?
Am coborât jos în living room și mi-am văzut prințesă dormind, sau mai bine spus atârnănd pe canapea, spun atârnând fiindcă  avea doar   un picior pe canapea restul corpului ei era pe podea. Am ridicat-o ușor de acolo apoi am dus-o în dormitor ...cred ca este foarte obosita fiindcă nu s-a trezit cat am urcat scările cu ea în brațe. Am lăsat-o ușor pe pat... Apoi am făcut un duș fierbinte pentru a ma trezi din mahmureala.... Cu acest dus ma lăsat și durerea de cap... În sfârșit ...

Mi-am făcut o cafea și m-am pus în fotoliu... Iar gândurile au dat navala în capul meu... Ma gândesc la noi, la mine și la Hanna, la cum a început totul și oare la cum se va termina.... Într-adevăr eu sunt asa cum sunt ,un răufăcător dar parca de cand sunt cu ea am devenit mai bun...nu știu ce să fac să o protejez de lumea aceea a răului și să stea dor cu Justin Bieber superstarul îndrăgostit nebunește de ea ,dar știu că nu o voi părăsi niciodată... Orice ar fi.
Când mi-am revenit din gândurile mele... Am vazut că se făcuse deja ora 6 asa ca am sunat la aeroport sa îmi pregătească avionul pentru a zbura spre Paris la ora 8 seara.

Hanna încă doarme asa ca i-am facut și ei o cafea, ca sa o trezesc frumos .

Ajuns în cameră și am văzut-o dormind ca un îngeraș... E superba. Am lăsat cafeaua pe noptiera și m-am dus langa ea în pat.

P. O. V Hanna

Dormeam și deodată am simțit doua mâini puternice în jurul taliei mele... Când am deschis ochii l-am văzut pe Justin zâmbind.

H:Buna dimineața.... Iubire

J: Dimineața? Iubire e ora 6 după amiază.

H: ce? Vorbești serios? Doamne cat am putut dormi...

J: cum ai dormit?

H:foarte bine dar nu știu cum am ajuns aici ca ultima oara îmi amintesc că eu eram pe canapea...

J: eu te-am adus aici pe la 4 azi cand m-am trezit... Nu te doare capul?

H: ba da si încă cum....

J: uite ti-am făcut o cafea, iar ca sa îți treacă durerea de cap ai sa faci un duș fierbinte ok?

H: ce grijuliu ești.... Mulțumesc pentru tot.

Atunci i-am dat un sărut asa cum doar eu știu să îi dau.

J: hm nu, eu mulțumesc pentru că îmi dai cel mai frumos sărut din lume.... Ok hai bea cafeaua ca se răcește.

H:ok
Am băut cafeaua apoi am intrat în duș iar Justin chiar avea dreptate durerea de cap adisparut... După ce am ieșit din baie am văzut că Justin făcea bagaje.... Unde pleacă?

H:ce faci? De ce îți faci bagajul? Pleci?

J: stai puțin.... Corectie nu îmi fac bagajul.... Ne fac bagajele... Și nu plec singur ...plecam amândoi.

H: ok plecăm... Dar unde....?

J: pui prea multe întrebări!... Ai sa vezi !acum taci și ajută-mă ca întârziem ,la 8 trebuie sa fim în avion.

H:o haide !chiar nu ai de gând să îmi spui unde mergem?

J: nuuuuuuu acum hai....

H:ok ok

Love me forever  (Justin Bieber FF)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon